bunu alışlanlık haline getirdiği için ben artık rahatsız oluyorum evet. misafir olarak gittik kendi arkadaşının yanında bize kahve al dedi eşime ve eşimin cebinde parası bile yoktu. ben cebimdeki son parayla rezil olmamak için eşimi gönderip kahve aldırdım. işte böyle patavatsızlıkları çok oluyor. bizim durumumuzu biliyor bir de.Görümceniz cimrimi değil mi bilemiyeceğim ama sizinde bir ekmek parasını büyüttüğünüz ortada.
Bu görümce eğer cimriliğinden yapıyorsa ona ben de kızarım ama dışarı çıkamıyordur ne bileyim sıkışmıştır sözü bile edilmemeli
Böyle bir durumda eşiniz ablasına para yok yanımda abla diyemiyor mu?bunu alışlanlık haline getirdiği için ben artık rahatsız oluyorum evet. misafir olarak gittik kendi arkadaşının yanında bize kahve al dedi eşime ve eşimin cebinde parası bile yoktu. ben cebimdeki son parayla rezil olmamak için eşimi gönderip kahve aldırdım. işte böyle patavatsızlıkları çok oluyor. bizim durumumuzu biliyor bir de.
bana evlenmeden önce kadın vb şeyler söylemezdi. evlendiğim günden beri kadın diyor. bu bana batıyor cidden. kocası var tabi görümcemin evinden bişeylerini eksik etmez, ama görümcemin niyeti bozuk.Bende takintiliyim bu kadin lafina. Abartmiyorsun surekli ayni sey soylenince insanin gozune batar sonucta senin bir ismin var!
Para meseleside sanirim esin bekarken ablasina harclik niyetiyle birşeyler veriyodur alistirmistir belkide dusunemiyodur gorumcen de...
Ayrica kocasi yokmu bi yol parasi yokmu yani surekli sizden tirtikliyo?
herkesin içinde git al diyor birde evinde kahve yoksa neden kahve yapayım diyor size ben bunda artniyet arıyorum.. kahvesi yok tamam aldırsın ama kenara çeksin kardeşini param yok desin. herkesin içinde söylüyor bunu hoş mu?Böyle bir durumda eşiniz ablasına para yok yanımda abla diyemiyor mu?
Evde kahve yoksa arkadaşlarını gönderecek hali yok heralde kadının,tabii ki kardeşine söyleyecek.
Kardeşide cebinde para yoksa bunu ablasına söylemeli.
Bunlar gayet normal şeyler.
görümcem benden de eşimden de büyük.. her seferinde bu gibi talepleri hoş mu sizce? evine misafir olarak gidiyoruz.
bana evlenmeden önce kadın vb şeyler söylemezdi. evlendiğim günden beri kadın diyor. bu bana batıyor cidden. kocası var tabi görümcemin evinden bişeylerini eksik etmez, ama görümcemin niyeti bozuk.
Bilerek yapıyo belli ki !! hiç hoş değil ben olsam ben de sinirlenirdim evlilikten öncesi sonrası mı var ya,önceden dese tamam ama sonrasında olduğu için iyi niyet göremedim böyle bir ayrım olmamalıbana evlenmeden önce kadın vb şeyler söylemezdi. evlendiğim günden beri kadın diyor. bu bana batıyor cidden. kocası var tabi görümcemin evinden bişeylerini eksik etmez, ama görümcemin niyeti bozuk.
ya tamam sizin ilişkiniz güzel kardeşiniz verse bile almazsınız. ama yüzsüz gibi neden herseferinde küçük meblağları talep ediyor. ben buna kızıyorum. yol parası yoksa gitmesin düğüne falan.Kadın lafı genelde kullanılır, onu geçtimde yahu kardeşimizden ekmekde mi istemeyelim ablalık kardeşlik evlenince bitiyor mu eşimin ailesine giderken bile onlar istemeden biz sorarız sizin erkek kardeşiniz yok mu ?? Yalnız yol parasını zorda kalmadığım sürece istemem belki maddi durumu iyi değildir ..kardeşim 16 saatlik yoldan gelir misafir eşim işe gider kahvaltı yaparken kardeşim abla ekmek alınacak mı der o varken ben mi gideyim para varsem almaz zaten ve evli kardeşimde..
Herkesin içinde kahve istemesinin neresi garip,herkesin içinde git al diyor birde evinde kahve yoksa neden kahve yapayım diyor size ben bunda artniyet arıyorum.. kahvesi yok tamam aldırsın ama kenara çeksin kardeşini param yok desin. herkesin içinde söylüyor bunu hoş mu?
keşke benim görümceklerde ekmekle kahve isteseler
bizimkiler ıphone 5 s4 s5 istiyorlar eşimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?