evlendiğim günden beri kadın diye hitap eden görümcem

Kadın kelimesinden rahatsız olmadım ben ama var mıdır diye düşünmeden para istemesi falan hoş değil tabi.
Eşin tatlı dille söyleyebilir. Kardeşimsin olsa canım feda ama olmayabiliyor, kötü hissediyorum açıkçası diyebilir.

Aaa denir mi öyle demeyin lütfen.. Bu kulaklar neler duydu. Gelinlere her şey deniyor maşallah

olur olmaz yerlerde istiyor en cokta bu sınır bozucu

bu kadın muhabbeti benim de başıma geldi sayılır. eşimin tarafından biri de çocuğuna benim için rahat bırak kadını dedi düğün sonrası. evlenir evlenmez insana kadın kadın denmez ki ayıp bir şey. kadına bağyan dendiği sürece düğünden önce kız düğünden sonra kadın demekten vazgeçmeyecek bu insanlar.

düğünden önce ismimle hitap ederdi, sonra kadın demeye başladı.. hoşuma gitmiyor

Rahatsiz oldugunuzu söyleyin, neyden cekiniyorsunuz? Esinizde bi ara ceksin kenara ablasini yaptiginin hos olmadigini bazen cebinde para olmadigini herkesin ortasinda emrivakilerinin hos olmadigini söylesin...

Benim gorumcem de esime ne harcatirsam kar diye dusunur
El kizina harciyor diye dusunuyorlar herhalde

Bu görümcelerin köküne kibrit.........bu arada bende görümceyim benimkide çok konuşurdu sen asla zayıf olamazsın falan ben bekliyorum bir doğum yapsın onuda göreceğim ve yüzüne söylemesemde çooook güleceğim

Is esinde bitiyor arkadasim bi kere saglam tersledimi olay biter bence tabi yapabilirse ben daha yapanini gormedim ama bu boyle olmali eger esin tepki gosteremezse hic kafaya takmamaya calis zaman gectikce evliligin oturur esinle baglariniz guclenir cocugunuzda oldumu onun hakkini yedirmez insallah kimseye

ne demek o ya ..kadınsın tabi ama hoş değil senin bir sıfatın yada bir ismin yok mu ki sana böyle sesleniyor allah allah..bence boz at .benim bir adım var bana bu şekilde seslenme istemiyorum de herkes haddini bilsin..

rahat bırak kadını demiş, başlık abartılı bence

sanırım görümceni sevmediğinden her hareketi batıyor, o da seni sevmiyorsa az görüşün o zaman yapacak bişey yok

Boyle belesci nsanlara sinir olurum kendini uyanik sanan zavallilar. Mesafenizi koyun bence.

Henüz 10 aylık evlisin ve görümcene karşı ön yargılısın....

Kadın demesinde bir şey yok, evli barklı kadınsın, rahat bırak kadını lafını hepimiz kullanırız. Neden hakaret gibi algılansın ki...

Görümcenize giderken bir şey eksik olup eşinizden istemesi de çok normal... Sonuçta ekmeği de kahveyi de sizi ağırlamak için aldırtıyor...

Abarttığınızı düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…