- 3 Eylül 2012
- 21.890
- 57.781
- 798
olur olmaz yerlerde istiyor en cokta bu sınır bozucuKadın kelimesinden rahatsız olmadım ben ama var mıdır diye düşünmeden para istemesi falan hoş değil tabi.
Eşin tatlı dille söyleyebilir. Kardeşimsin olsa canım feda ama olmayabiliyor, kötü hissediyorum açıkçası diyebilir.
Aaa denir mi öyle demeyin lütfen.. Bu kulaklar neler duydu. Gelinlere her şey deniyor maşallah
düğünden önce ismimle hitap ederdi, sonra kadın demeye başladı.. hoşuma gitmiyorbu kadın muhabbeti benim de başıma geldi sayılır. eşimin tarafından biri de çocuğuna benim için rahat bırak kadını dedi düğün sonrası. evlenir evlenmez insana kadın kadın denmez ki ayıp bir şey. kadına bağyan dendiği sürece düğünden önce kız düğünden sonra kadın demekten vazgeçmeyecek bu insanlar.
cahil kafası, naparsın.düğünden önce ismimle hitap ederdi, sonra kadın demeye başladı.. hoşuma gitmiyor
Merhabalar,
26 yaşındayım ve 10 aylık evliyim. görümcem evlendiğim günden bu yana bana kadın diye hitap ediyor. sanki kızlıktan kadınlığa geçişi ima eder gibi...mesela küçük çocuğu var, benimle uğraşır arada eline ne geçerse fırlatır. çocuğuna der ki rahat bırak kadını gibi gibi... ben mi abartıyorum evlendiğim ilk günden beri kadın demeye başladı. bana çok tuhaf geliyor. bir de ne zaman beni görse kilo almışsın deyip duruyor, halbu ki kilo falan almadım. alsam kendimde kabul ederim. bir de sürekli eşimden birşeyler talep eder evine gittiğimizde herkesin içinde söyler yabancı olsa da evdekiler kahve sigara aldırır, ekmek aldırır hiç düşünmez parası var mı yok mu. bizde zor durumdayız ev kredisi artı başka borçlarımızda var.ben görümcemden hiçbir şey görmedim, nişanımda dahi hediyesi olmadı evime de aynı şekilde. ayrıca nişan takısı bana kalacağı için takı takmadığını dahi duydum. kız tarafına kalıyor o yüzden takmıycam dediğini biliyorum.. çok şükür ki bende eşimde çalışıyoruz ama gün geliyor 5 tl ye muhtaç oluyoruz. bunu kendisi de gayet iyi biliyor. hatta bi akrabanın düğününde eşimden herkesin içinde yol parası istemiş.(eşimin sadece kendi yol parası varmış cebinde) eşim çok bozulmuştu bu duruma. sizce ben mi abartıyorum. her seferinde menfaatçi olması ve bu tarz kelimeler kullanması beni rahatsız ediyor maalesef...
söyleyin kocanıza rahatsı oldugunuzuSen yine iyisini benim kocam bana kadın diye hitap ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?