evlendiğime çok pişmanım

Benim kocanın bir üst seviyesiymiş seninki. Ben her şeye rest çekiyorum, her dediğini yapmıyorum ve kesinlikle maaş kartımı vermiyorum. Sen de dişini göstermeye bak.
ozman evde hiç huzur kalmıo suratını asıo bagırıo cagırıo biz senle böyle yapamayız dio.. maaş kartım suan bende ama zaten eksiye düşmüş iyice hiç bi anlamı yok cüzdanımda duruo sadece

Yeni evlisiniz sorunlar cikmasi cok normal ustune ustluk hamilesiniz ben yeri geliyo esim iyimisiniz askim diyo adama kavga yapiyorum niye kotu olayim diye.hormonlar coj etkiliyo sakin olmaya calisin.keske biraz bekleseydinuz bebek icin.ne kadardir berabersiniz esinizle severek mi evlendiniz

Maaş kartınız onda ve siz ondan daha fazla kazanıyorsanız borçları da o değil siz ödüyorsunuz.
Erkeklerin çoğu eşleri onlardan fazla kazandığında aşağılık kompleksine girer sizinkinde de öyle olmuş. Bu kompleksini sizi aşağılayarak telafi etmek istiyor.
Nasıl başlarsa öyle gider lütfen izin vermeyin, sağlıklı bir hamilelik ve bebek için önce sizin huzur ve sağlığınız.

4 yıldır beraberiz severek evlendik evet ben 33 yasındayım aslında cevremde okadar cok ki bebeği olmayan bi altı ay olmaz sanmıstım ama oldu pişman deilim bebekten dolayı ama hamilelik cok zor evlilik daha zor

sevgililik dönemi yaşamadınız mı? öyle bir anlatmışsınızki sanki evlenmeye karar verip marketten adam almış gibi :) Eşinizi ne konuda elestiriyorsunuz mesela . Yada o neye sinirleniyor . Belkide bazi seyler hamilelikten dolayi gozunuzde buyuyor olabilir mi?

1,5 ayda bu teslimiyet neden? biz ikimiz de aynı maaşı alıyoruz ama kimsenin kartı kimsede değil, gelirimiz giderimiz belli, her ay oturup hesap yapıyoruz cep harçlığına ayıracak ne kadar bütçemiz var bakıyoruz, o miktarı ikiye bölüyoruz eşim yarısın hesabında bırakıp kalan tüm maaşını bana yolluyor ben de tüm borçlarımızı ödüyorum. artan paramız olursa birikim hesabımıza aktarıyorum. siz de ilk fırsatta maaş kartınızı kurtarın bence.
ben de hamileyim, ilk 1,5 ay önemli bir duygu durum değişikliğim olmamıştı, sadece duygusallaşmıştım ve reklamlara bile ağlayasım geliyordu. ama pek çok insandan sinirlerinin bozulduğunu, olmayacak şeylere kızıp kırıldığını duyuyorum. belki sizinki de öyle bir süreçtir. biraz sakin kalmaya çalışın, zamana bırakın.

aynen hormonlardır az sabret evladını babasından ayırma düzelebilir her şey, maaş kartı konusunu çok merak ediyorum vermek mi lazım vermemek mi bilmiyorum ama bütçe tekelde olması mantıklı geliyor bana.

daha 2 ay olmuş evleneli. birden mi değişti bu kadar? evlenmeden önce nasıldı sana ve ailene davranışalrı. hormonlardan dolayı gözüne batıyor olabilir mi ?
hep aynıydı aslında değişen o deil ben cok sinirliyim herseyi her hareketi gözüme batıo ama o da bende değişikliği gördükçe bambaska biri oluo cıldırıo bazen dün aksam tartısma konumuz pazartesi doktora gitcem randevu saati 4,10 mu olsun 4,30 mu olsundu.. ben zaten bekliyoruz 4,30 olsun dedim madem öyle 4,30 da sıramız gelir 4,10a alalım dedi ben 5 de randevular bitio falan filan dedim.. laptopu attı.. sana iyilik yaramaz kafan basmıo mu falan hakaret etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…