evlendiğime çok pişmanım

4 yıldır beraberiz severek evlendik evet ben 33 yasındayım aslında cevremde okadar cok ki bebeği olmayan bi altı ay olmaz sanmıstım ama oldu pişman deilim bebekten dolayı ama hamilelik cok zor evlilik daha zor
hamileligin basindasiniz insaallah hersey guzel gecer ama emin olun haftalar gectikce cok Zorlasicak siradan testlerin sonucunu beklemk bile olum gelicek o yuzden biran once evliliginizi yoluna sokmaya calisin girmiyorsa duzene basinizin kolayina bakin

kalp atısını dinlemeye gideceğiz pazartesi günü o bile stres yaptı bende acaba atacak mı

incir cekirdegini doldurmayan seyler Allah askina..
yaninda yatmaktan da rahatsiz olan sizsiniz,sanirim hamilelikten kokusu farkli geliyor esinizin..
kusura bakmayin kirici olmak istemem ama adamda sorun arayana kadar kendinize de bi bakin derim.
buyuk ihtimal sizin degisen ruh halinizle ancak kendini farkli bi konuma koyarak ustesinden geliyor..yani ilgilenmiyor,tlfla oynuyor vs..

yas 33

4 yıldır beraberiz severek evlendik evet ben 33 yasındayım aslında cevremde okadar cok ki bebeği olmayan bi altı ay olmaz sanmıstım ama oldu pişman deilim bebekten dolayı ama hamilelik cok zor evlilik daha zor

bende kırk yaşında falan zannettim senı yaaa ,

madem o sesini yukseltıyor sende ona yukselt , çok ta zorlarsa yol ver gitsin , burnu sürtülsün biraz , evlenmeden önce doldurmuşlar onu , bence

ayy tamam yaşıma ve yazıma takmanız için açmadım konuyu.. yaptınız yorumunuzu olumlu yada olumsuz.. uzatmayın lütfen ne garipsiniz yaa tek derdiniz yazım olmuş.. ayrıca bu şekilde yazışmamın nedenine gelince de burası forum sitesi ve günlük dil kullanmak hoşuma gidiyor akşama kadar bulundugum ortamda yeterince resmi yazışmayı kullanıyorum çünkü.. olmuştur umarım

bende kırk yaşında falan zannettim senı yaaa ,

madem o sesini yukseltıyor sende ona yukselt , çok ta zorlarsa yol ver gitsin , burnu sürtülsün biraz , evlenmeden önce doldurmuşlar onu , bence
bende yükseltiyorum ama ozman daha da cok yükseltemeye başlıyor yada elinde ne varsa yere fırlatıyor.. ben gerginliği hiç sevmem ve elim ayağım titrer hemen sinirden

Ve bu adam, elindekileri fırlatan, karısını aşağılayan, öfke kontrolü olmayan adam baba olacak. Çocuk yetiştirecek. O çocuk için büyük haksızlık değil mi?

ıstedıgım gıbı yorum yapma ozgurlugum yok mu arkadasım? madem buraya konu acmıssın her turlu elestırıye acık olman gerekıyor... ayrıca; elestırıye cok acık bır konu bu.
ayrıca da bır tavsıye; yasınıza hıc olgun degılsınız; uzgunum.. kendınızı gelıstırın.. acıl..

konuma eleştiri yap ozaman yazdığım yazıya takılacak bir durum yok türk dil kurumu yada imla klavuzu için yazışma yapmıyoruz burada.. bi sıkıntımız var onunla ilgili farklı görüşleri okuyoruz.. benim olgun olup olmadığımı sen buradaki yazışmalarla anlayamazsın canım

söylemeden edemeyeceğim, insanların türkçesini eleştirirken sizin de harflerin noktalarını kullanmıyor oluşunuz çok ironik.

anlaşılan eşinin bu öfkesini kontrol edemeyişi hep vardı ama sen bunu görmezden geldin. görmezden gelmenin çözüm olmadığının en bariz örneği işte. bir insan önceden neyse evlendikten sonra da aynısı oluyor. hatta daha duyarsızlaşabiliyor çoğunlukla.

sen de hamileliğin getirdiği duygu değişimini yaşıyorsun. önce sakin olmanı öneririm. yeni evli olsanız dahi bunun öncesi var 4 senelik. bir evlilik terapistine gitmek için eşini tatlı dille ikna et. bunu kendiniz için değil hiç olmazsa doğacak çocuğunuz için yapmanız gerektiğini iyice anlat. eğer yardım almazsanız bebek doğduktan sonra işler iyice kötüleşebilir.

Günlük dil ne demek af buyurun ?
Batıoooo, edioo, yapıo diye benim bildigin ergen gerileri konusuyor o da gayet itici duruyor zaten.
Biz size resmi konusun demedik ki doğru yazın dedik.

Günlük dil ne demek af buyurun ?
Batıoooo, edioo, yapıo diye benim bildigin ergen gerileri konusuyor o da gayet itici duruyor zaten.
Biz size resmi konusun demedik ki doğru yazın dedik.
ya tamam ben böyle yazıyorum istersen oku istersen okuma hiç umrumda değil açıkcası canım.. kafana göre takıl ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…