- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi environmentaleng
-
evlendik 1,5 ay oldu olacak.. yasım büyük oldugu için zaten hemen hamile kalmak istiyodum ve simdi hamileyim.. bütün hormonlarım herşeyim alt üst oldu.. kocamdan nefret ediyorum.. kendini cok bişey sanıo.. benim ailemin yanında sürekli surat asıo konusmuo telefonla oynuo kendi ailesinin yanında güleryüzlü konuskan adam oluo.. elinden gelse evdeki herseyi ana babasına iyilik yapmak için onlara verecek.. kendi kendine ailesinin oldugu ilçeye gitme planı yapıo bana sormuo bile.. öfke kontrolü yok sürekli beni eleştirio.. zekamı sorguluo.. ben ters bişey dediğimde elinde o an ne varsa fırlatıo cıldırıo.. eleştiriye hiç gelmio.. ailesi onu cok pohpohlamış istio ki bende hiç eleştirmim.. hamilelik de cabası hiç çekemiyorum onu .. onun maasının 3 katı maas alıyorum maaş kartım onda onunki bende.. evin tüm ihtiyacı onda borcları da o ödüo.. nedir bu keyifsiz mutsuz anlamsız halimiz anlamıyorum
gonlunuzu ferah tutun .guzel dusunmek cok onemli benim dusuk tehlikem vardi 15haftadir hergun tedirginlikle gecti cok sukur yicek ekmegi varsa hersey gecer .insaallah saglikla kucaginiza alirsinizkalp atısını dinlemeye gideceğiz pazartesi günü o bile stres yaptı bende acaba atacak mı
hahahah canım cok komıksınsöylemeden edemeyeceğim, insanların türkçesini eleştirirken sizin de harflerin noktalarını kullanmıyor oluşunuz çok ironik.
4 yıldır beraberiz severek evlendik evet ben 33 yasındayım aslında cevremde okadar cok ki bebeği olmayan bi altı ay olmaz sanmıstım ama oldu pişman deilim bebekten dolayı ama hamilelik cok zor evlilik daha zor
o özelde çalısıyor ben kamuda mühendisim canım... tesk ederim..Bazı bazı kendimi buldum yazında..
Seni anlıyorum inan ama olmuşla ölmüşe çare yok malesef Allah yardımcın olsun
Bu arada senin ve eşinin mesleği nedir ?environmentaleng
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?