- Konu Sahibi environmentaleng
-
Benim is bulmam zorda, bulursam. Esim kartin ebdne kalir sne cok savurgansin derdi (degilim bekarken savurgandim)Biri bana söyleyebilir mi?
Kendi ayakları üzerinde durup çalışan hatunların maaş kartları neden kocasında durur?
Cidden merak ediyorum sebebi nedir?
evlendik 1,5 ay oldu olacak.. yasım büyük oldugu için zaten hemen hamile kalmak istiyodum ve simdi hamileyim.. bütün hormonlarım herşeyim alt üst oldu.. kocamdan nefret ediyorum.. kendini cok bişey sanıo.. benim ailemin yanında sürekli surat asıo konusmuo telefonla oynuo kendi ailesinin yanında güleryüzlü konuskan adam oluo.. elinden gelse evdeki herseyi ana babasına iyilik yapmak için onlara verecek.. kendi kendine ailesinin oldugu ilçeye gitme planı yapıo bana sormuo bile.. öfke kontrolü yok sürekli beni eleştirio.. zekamı sorguluo.. ben ters bişey dediğimde elinde o an ne varsa fırlatıo cıldırıo.. eleştiriye hiç gelmio.. ailesi onu cok pohpohlamış istio ki bende hiç eleştirmim.. hamilelik de cabası hiç çekemiyorum onu .. onun maasının 3 katı maas alıyorum maaş kartım onda onunki bende.. evin tüm ihtiyacı onda borcları da o ödüo.. nedir bu keyifsiz mutsuz anlamsız halimiz anlamıyorum
eşi kıpırdayamasın ben yönetim isterdir özgürlük kısıtlaması için boşansa tek kuruşsz bırakır.. bu maaş ortak bİŞey alınmadan verilmemeli uyanık olun bayanlarBiri bana söyleyebilir mi?
Kendi ayakları üzerinde durup çalışan hatunların maaş kartları neden kocasında durur?
Cidden merak ediyorum sebebi nedir?
evlendik 1,5 ay oldu olacak.. yasım büyük oldugu için zaten hemen hamile kalmak istiyodum ve simdi hamileyim.. bütün hormonlarım herşeyim alt üst oldu.. kocamdan nefret ediyorum.. kendini cok bişey sanıo.. benim ailemin yanında sürekli surat asıo konusmuo telefonla oynuo kendi ailesinin yanında güleryüzlü konuskan adam oluo.. elinden gelse evdeki herseyi ana babasına iyilik yapmak için onlara verecek.. kendi kendine ailesinin oldugu ilçeye gitme planı yapıo bana sormuo bile.. öfke kontrolü yok sürekli beni eleştirio.. zekamı sorguluo.. ben ters bişey dediğimde elinde o an ne varsa fırlatıo cıldırıo.. eleştiriye hiç gelmio.. ailesi onu cok pohpohlamış istio ki bende hiç eleştirmim.. hamilelik de cabası hiç çekemiyorum onu .. onun maasının 3 katı maas alıyorum maaş kartım onda onunki bende.. evin tüm ihtiyacı onda borcları da o ödüo.. nedir bu keyifsiz mutsuz anlamsız halimiz anlamıyorum
Sanki benim evliliğimin ilk yıllarını anlatmışsın seni öyle iyi anlıyorumki Can'ım sadece sabır Zaman herşeyi iyileştiriyor Bebek doğunca coook değişecek emin ol ver bol bol dua etevlendik 1,5 ay oldu olacak.. yasım büyük oldugu için zaten hemen hamile kalmak istiyodum ve simdi hamileyim.. bütün hormonlarım herşeyim alt üst oldu.. kocamdan nefret ediyorum.. kendini cok bişey sanıo.. benim ailemin yanında sürekli surat asıo konusmuo telefonla oynuo kendi ailesinin yanında güleryüzlü konuskan adam oluo.. elinden gelse evdeki herseyi ana babasına iyilik yapmak için onlara verecek.. kendi kendine ailesinin oldugu ilçeye gitme planı yapıo bana sormuo bile.. öfke kontrolü yok sürekli beni eleştirio.. zekamı sorguluo.. ben ters bişey dediğimde elinde o an ne varsa fırlatıo cıldırıo.. eleştiriye hiç gelmio.. ailesi onu cok pohpohlamış istio ki bende hiç eleştirmim.. hamilelik de cabası hiç çekemiyorum onu .. onun maasının 3 katı maas alıyorum maaş kartım onda onunki bende.. evin tüm ihtiyacı onda borcları da o ödüo.. nedir bu keyifsiz mutsuz anlamsız halimiz anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?