evlendiğime çok pişmanım

öncelikle maaş kartın sende olması gerekir öyle baştan herşeye he dersen önünü zor alırsın

evlilik şımarık da olsa uyumlu da olsa herkesin evlilik ilk 2 yıl zorlu süreçlerden geçiyor
kendini ezdirmemeye devam et ama maaş kartını niye hemen verdiğini anlamadım ailesine daha kolay yardım etsin diye mi ?

Benim dpğumdan sonra oldu bu tiksinme olayı
sonra gecti ama bi soğuma kaldı yani..ne bilim eskisi gibi olamıyorum. ..ama allah var gıkı çıkmadı eğer çıksaydı sanırım 3 sayfa haberi olurduk

yok canım o ailesine yardım etti evet ama bende ettim maaş kartının vermemin nedeni onun maaşıyla borç ödenmesi imkansız olurdu.. biçoğu borçların onun kredi kartına ve elden ödemelerimiz var.. şimdi kart bende vermicem bakalım tepkisi ne olacak ama para cekmesi gerekmişti dün arabanın vergisi için istedi verdim cekip bana geri verdi kartı

yazmıstım ama kaybolmus yazdıgım cvp canım.. kv sinir hastası kp ise aşırı rahat bir insan ama sıcak kanlıdır.. dün aksam geldiler kp arka balkondan bi yere bakacakmış ben de müsait değil yatak odası dedim.. ne müsait değili allah alaa deyip pat diye girdi odama.. balkona çıktı.. tabi ben sinir oldum

O zaman eşinizin ailesiyle biraz mesafe koyun araya.
Bu ara pek gidip gelmeyin.
Bu ara sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın.
Kafanızı her şeye takmamaya çalışın ki bebek sstresten etkilenmesin.
ben koymak istiyorum ama kv hergün ama hergün mutlaka arayıp nasılsın nasıl oldun diye başlıo konusmaya.. gitmezsek eger kp küsüyor emri vakii yapıp çağırıo yada eşim iki haftada bir mutlaka arkadaşlarını görmek için gidip onlarda kalmak istiyor

Hani derler ya bekara hanım boşamak kolaydır diye öyle olmak istemem ama tam 20 senedir iş hayatındayım evlenmeden önce ailem ne kadar maaş aldığımı bilmezdi bile evlendim eşim sadece ne kadar aldığımı bilir. o parayı ne yapıyorum nereye harcıyorum birikmiş ne kadar param var sormaz bile. Çalışıyorsunuz kazanıyorsunuz ama maaş kartı ağır mı geliyor taşıyamıyormu vermeyin o zaman görün gerçek yüzlerini. Sizimi sevmiş kartımı sevmiş.

Allah kolaylık versin 4 sene boyunca Nasıl sevgili olarak kalabildiniz bu Ada'mla.İşiniz bundan sonra daha zor aynı evi paylaşıp birbirinizi tarttıktan sonra Bebek sahibi olsaydınız keşke ama yaşınız geçmiş bişey diyemicem o konu da Para için kullandırtmayın bence kendinizi.Çocuğynuza çok da güzel bakabilirsiniz.

Biri bana söyleyebilir mi?
Kendi ayakları üzerinde durup çalışan hatunların maaş kartları neden kocasında durur?

Cidden merak ediyorum sebebi nedir?

Aslında pek bir mantıklı açıklaması yok.

Ayrı gayrı yok. Eee her istediğimi zaten alıyorum, istediğim gibi yaşıyorum.
Senin benim mi var ki kafasıyla verilebiliyor işte.

Ben de vermiştim bir dönem.
Pişman oldum mu?
Ölümüne hem de..

İlk 1.5 ayda yaşanacak durumlar gibi gelmedi bana, eşyaları fırlatması, sana o kadar kızabilmesi çok abes.

Yorumlara baktım da 33 yaşında hamile kadın için kendisi bile yaşım geçti hemen hamile kaldım diyor ve yaşı geçmiş sözü nedir? Millet 40 tan sonra doğuruyor yaşı geçmiş nedir ya?

evlenmeden önce gözardı edilmemesi gereken şeyler var aşırı sinirlilik baskıcılık annecilik olmamalı taviz verdikçe büyür bu şeyler nede olsa eşimi ele geçirdm bırakmaaz hissi doğuruo evlilik daimi ömür boyu paylşım olucağından aceleedilmemeli aşk yerini evlenince alışknlığa geçim derdine bırakıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…