o evlendiği şahıs zaten maddi özgürlüğü olan biriyle evlenmezdi. Adamın evlilik anlayışı temizlik yapsın, yemek yapsın, gönlümü hoş etsin. Konu sahibi de bu yüzden bu isteklerin dışına çıkamaz çünkü adamın kafa yapısı buBöyle söylediğimizde kızıyorlar ama kendileri de biliyor maddi özgürlüğün ne kadar önemli olduğunu. Bu özgürlüğe sahip olamayanlar kadınlar gerektiği zaman rest çekip gidemiyorlar
Maalesef dediğiniz gibi eş değil hizmetçi arıyorlar :/o evlendiği şahıs zaten maddi özgürlüğü olan biriyle evlenmezdi. Adamın evlilik anlayışı temizlik yapsın, yemek yapsın, gönlümü hoş etsin. Konu sahibi de bu yüzden bu isteklerin dışına çıkamaz çünkü adamın kafa yapısı bu
Çocuga yazık1 yıllık evliyim, 23 yaşındayim. Esimle baştan herşeyi konuştum ilerde sorun yaşamayalım diye konuşarak anlaşarak severek evlendik. Evlendikten sonra çok değişti bana ev işlerinde hiç yardımcı olmuyor ki ben sadece ondan arkasını toplamasını istiyorum kürdanını bile kanepenin başına koyuyor ben almasam orada günlerce kaliyor. Nişanlıyken el ele çarşıda gezerdik şimdi elimi tutmuyor "ben el ele tutuşup gezecek adam değilim" diyor nişanlıyken gezerdik diyorum "o zaman öyle şimdi böyle" diyor. Evlenmeden önce değişmenden korkuyorum dedim "şimdi ne yapiyosam sonra da yaparım değişmem" dedi ama tam tersi oldu. Bi yere çıkıp gezelim diyorum "ne işimiz var" diyor, kendi ailesine haftada 5 gün bile gittigimiz oluyor ama benim ailem (şehir dısında) bir kere arayip nasılsınız diye sormadı. Çocuk istiyoruz hatta o benden fazla istiyor ama ben yapmaya korkuyorum çünkü o zaman daha çok yorulucam ve bana yine yardimci olmucak. Ayrica bazen ümidimi kaybedip bu evliliğin sonunu göremiyorum o yüzden de bi çocuğu heba etmek istemiyorum.
Çalisiyim diyorum izin vermiyor, canim sıkıldığında çarşıya gidiyim iki mağaza gezip geliyim diyorum tek başıma bir yere göndermiyor.
Sevgililerimle gezip tozmadım kocamla yaparım herşeyi diye benimde gezip tozmaya hakkım var heveslerim var içimde kalan şeylere var daha 23 yaşındayım ama 50 yasinda gibi sürekli evde otur ev işi yap bir yere cikma. Karsıma alip konustum kac kere anlamiyor hep üste cikiyor ne yapsam anlatamiyorum. Çok bunaldim boşanmayı düşündüm ama çözüm değil ki yine mutsuz olucam, düzelir diye bekliyorum sabrediyorum dua ediyorum. Ne yapacami bilmiyorum yardim edin???
Buna biraz karşı taraf da izin veriyor. Kocamdan izin almam gerekli, temizlik , çocuk bakımı kadının işidir diye diye evde totolarını büyütüyorlar. Sonra ah vah ediyorlar. Konu sahibinin çok şikayetçi olduğunu düşünmüyorum. Bir anlık sinirle yazmış belli ki. Çünkü dolan ve artık buna sabredemeyen biri olsa çocuk düşünmezdiMaalesef dediğiniz gibi eş değil hizmetçi arıyorlar :/
Umarım hayatının baharını bir adamın esiri olarak kaybetmezBuna biraz karşı taraf da izin veriyor. Kocamdan izin almam gerekli, temizlik , çocuk bakımı kadının işidir diye diye evde totolarını büyütüyorlar. Sonra ah vah ediyorlar. Konu sahibinin çok şikayetçi olduğunu düşünmüyorum. Bir anlık sinirle yazmış belli ki. Çünkü dolan ve artık buna sabredemeyen biri olsa çocuk düşünmezdi
o kadar güzel cevaplar yazılmış ki. İnşallah bu yorumları dikkate alır ve yapman gerekeni yaparsın. Daha çok gençsin1 yıllık evliyim, 23 yaşındayim. Esimle baştan herşeyi konuştum ilerde sorun yaşamayalım diye konuşarak anlaşarak severek evlendik. Evlendikten sonra çok değişti bana ev işlerinde hiç yardımcı olmuyor ki ben sadece ondan arkasını toplamasını istiyorum kürdanını bile kanepenin başına koyuyor ben almasam orada günlerce kaliyor. Nişanlıyken el ele çarşıda gezerdik şimdi elimi tutmuyor "ben el ele tutuşup gezecek adam değilim" diyor nişanlıyken gezerdik diyorum "o zaman öyle şimdi böyle" diyor. Evlenmeden önce değişmenden korkuyorum dedim "şimdi ne yapiyosam sonra da yaparım değişmem" dedi ama tam tersi oldu. Bi yere çıkıp gezelim diyorum "ne işimiz var" diyor, kendi ailesine haftada 5 gün bile gittigimiz oluyor ama benim ailem (şehir dısında) bir kere arayip nasılsınız diye sormadı. Çocuk istiyoruz hatta o benden fazla istiyor ama ben yapmaya korkuyorum çünkü o zaman daha çok yorulucam ve bana yine yardimci olmucak. Ayrica bazen ümidimi kaybedip bu evliliğin sonunu göremiyorum o yüzden de bi çocuğu heba etmek istemiyorum.
Çalisiyim diyorum izin vermiyor, canim sıkıldığında çarşıya gidiyim iki mağaza gezip geliyim diyorum tek başıma bir yere göndermiyor.
Sevgililerimle gezip tozmadım kocamla yaparım herşeyi diye benimde gezip tozmaya hakkım var heveslerim var içimde kalan şeylere var daha 23 yaşındayım ama 50 yasinda gibi sürekli evde otur ev işi yap bir yere cikma. Karsıma alip konustum kac kere anlamiyor hep üste cikiyor ne yapsam anlatamiyorum. Çok bunaldim boşanmayı düşündüm ama çözüm değil ki yine mutsuz olucam, düzelir diye bekliyorum sabrediyorum dua ediyorum. Ne yapacami bilmiyorum yardim edin???
Ne güzel geziyorsunuz anlatirken bende sizinle gezdim resmenValla kocam 50 yasinda , hergun cikariz el ele tutusuruz , aksam disarda yemege gideriz , gunduz deniz kenarında yuruyuse gideriz , arada bara klube gideriz vs vs
Bunun yasla ne ilgisi var be cocugum , seninki tam bir odun , cok genc yasta evlenmişsin, tanimadan evlenmissin , cocuk falan yapma bekle kesinlikle daha yasin cok kucuk
Yorumları okumadım ama şu derdinizi okuyan herkes çocuk yapmayın diyecektir. Lütfen mutsuz evliliğin içine çocuk yapmayın! İlişkiniz ise incelir incelir ve bir bakmışsınız kopmuş.1 yıllık evliyim, 23 yaşındayim. Esimle baştan herşeyi konuştum ilerde sorun yaşamayalım diye konuşarak anlaşarak severek evlendik. Evlendikten sonra çok değişti bana ev işlerinde hiç yardımcı olmuyor ki ben sadece ondan arkasını toplamasını istiyorum kürdanını bile kanepenin başına koyuyor ben almasam orada günlerce kaliyor. Nişanlıyken el ele çarşıda gezerdik şimdi elimi tutmuyor "ben el ele tutuşup gezecek adam değilim" diyor nişanlıyken gezerdik diyorum "o zaman öyle şimdi böyle" diyor. Evlenmeden önce değişmenden korkuyorum dedim "şimdi ne yapiyosam sonra da yaparım değişmem" dedi ama tam tersi oldu. Bi yere çıkıp gezelim diyorum "ne işimiz var" diyor, kendi ailesine haftada 5 gün bile gittigimiz oluyor ama benim ailem (şehir dısında) bir kere arayip nasılsınız diye sormadı. Çocuk istiyoruz hatta o benden fazla istiyor ama ben yapmaya korkuyorum çünkü o zaman daha çok yorulucam ve bana yine yardimci olmucak. Ayrica bazen ümidimi kaybedip bu evliliğin sonunu göremiyorum o yüzden de bi çocuğu heba etmek istemiyorum.
Boşanmak neden çözüm değil? Bu adamı baba evine goturmeduguniz surece pekala çözüm.1 yıllık evliyim, 23 yaşındayim. Esimle baştan herşeyi konuştum ilerde sorun yaşamayalım diye konuşarak anlaşarak severek evlendik. Evlendikten sonra çok değişti bana ev işlerinde hiç yardımcı olmuyor ki ben sadece ondan arkasını toplamasını istiyorum kürdanını bile kanepenin başına koyuyor ben almasam orada günlerce kaliyor. Nişanlıyken el ele çarşıda gezerdik şimdi elimi tutmuyor "ben el ele tutuşup gezecek adam değilim" diyor nişanlıyken gezerdik diyorum "o zaman öyle şimdi böyle" diyor. Evlenmeden önce değişmenden korkuyorum dedim "şimdi ne yapiyosam sonra da yaparım değişmem" dedi ama tam tersi oldu. Bi yere çıkıp gezelim diyorum "ne işimiz var" diyor, kendi ailesine haftada 5 gün bile gittigimiz oluyor ama benim ailem (şehir dısında) bir kere arayip nasılsınız diye sormadı. Çocuk istiyoruz hatta o benden fazla istiyor ama ben yapmaya korkuyorum çünkü o zaman daha çok yorulucam ve bana yine yardimci olmucak. Ayrica bazen ümidimi kaybedip bu evliliğin sonunu göremiyorum o yüzden de bi çocuğu heba etmek istemiyorum.
Eşlerimiz hemen hemen aynı yaşta benimkide gezmeyi çok sever bende severim de ama bir o kadar üşengeç olduğum dönemler de olur o hep hevesli aramızda 20 yaş var birdeValla kocam 50 yasinda , hergun cikariz el ele tutusuruz , aksam disarda yemege gideriz , gunduz deniz kenarında yuruyuse gideriz , arada bara klube gideriz vs vs
Bunun yasla ne ilgisi var be cocugum , seninki tam bir odun , cok genc yasta evlenmişsin, tanimadan evlenmissin , cocuk falan yapma bekle kesinlikle daha yasin cok kucuk
Vallaha mıKanepenin üstüne kürdan çöpü bırakması kabul edilemez çünkü. Benim için boşanma sebebi olur.
Hanım efendi siz bekar değil misiniz?Başlığa cevabım: Hangimiz değiliz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?