Böyle bir evliliğe çocuk yapmak mı? Yazık günah gerçekten...1 yıllık evliyim, 23 yaşındayim. Esimle baştan herşeyi konuştum ilerde sorun yaşamayalım diye konuşarak anlaşarak severek evlendik. Evlendikten sonra çok değişti bana ev işlerinde hiç yardımcı olmuyor ki ben sadece ondan arkasını toplamasını istiyorum kürdanını bile kanepenin başına koyuyor ben almasam orada günlerce kaliyor. Nişanlıyken el ele çarşıda gezerdik şimdi elimi tutmuyor "ben el ele tutuşup gezecek adam değilim" diyor nişanlıyken gezerdik diyorum "o zaman öyle şimdi böyle" diyor. Evlenmeden önce değişmenden korkuyorum dedim "şimdi ne yapiyosam sonra da yaparım değişmem" dedi ama tam tersi oldu. Bi yere çıkıp gezelim diyorum "ne işimiz var" diyor, kendi ailesine haftada 5 gün bile gittigimiz oluyor ama benim ailem (şehir dısında) bir kere arayip nasılsınız diye sormadı. Çocuk istiyoruz hatta o benden fazla istiyor ama ben yapmaya korkuyorum çünkü o zaman daha çok yorulucam ve bana yine yardimci olmucak. Ayrica bazen ümidimi kaybedip bu evliliğin sonunu göremiyorum o yüzden de bi çocuğu heba etmek istemiyorum.
Çalisiyim diyorum izin vermiyor, canim sıkıldığında çarşıya gidiyim iki mağaza gezip geliyim diyorum tek başıma bir yere göndermiyor.
Sevgililerimle gezip tozmadım kocamla yaparım herşeyi diye benimde gezip tozmaya hakkım var heveslerim var içimde kalan şeylere var daha 23 yaşındayım ama 50 yasinda gibi sürekli evde otur ev işi yap bir yere cikma. Karsıma alip konustum kac kere anlamiyor hep üste cikiyor ne yapsam anlatamiyorum. Çok bunaldim boşanmayı düşündüm ama çözüm değil ki yine mutsuz olucam, düzelir diye bekliyorum sabrediyorum dua ediyorum. Ne yapacami bilmiyorum yardim edin???
Ahha kiyamam ya , yani beraber yapiyoruz programlari ,eger arkadaslarla bir organizasyon yapilacaksa ben yaparim esime soylerim mesela cumartesi gunu x lerle beraber y restoranina gidiyoruz gibi gibiNe güzel geziyorsunuz anlatirken bende sizinle gezdim resmennasil oluyor su gezme işi beravermi istiyorsunuz tek tarafin istegiylemi gerceklesiyor
Hayatının başka alanlarında da pasaklı, sorumsuz ve dikkatsiz olduğunu düşünürüm. Küçük anekdotlar önemlidir velhasıl.Vallaha mı
Yani bazi zamanlar bende evde olmayi severim , mesela regl oncesi donemimde çıkmayı sevmem ama istisnai bir durum bu , esim de bende severiz sosyallesmeyi , insan sosyalbir varlik, evimi de cokaeviyorum , ikimiz de cok evciliz evde sarmas dolas dizi izlemeyi de severiz ya da balkonda kahve keyfini de ama mutlaka disari da cikmamiz lazim , su korona doneminde bile hergun sitede yuruyus yapiyoruz bahcede oturuyoruz vs vsEşlerimiz hemen hemen aynı yaşta benimkide gezmeyi çok sever bende severim de ama bir o kadar üşengeç olduğum dönemler de olur o hep hevesli aramızda 20 yaş var birde
Maddi özgürlüğe sahip kadınlar da çok kolay resti çekemiyor bu ülkede erkek terörü var maalesef maddiyata bakmıyor biraz sanki özgüven meselesi bence buBöyle söylediğimizde kızıyorlar ama kendileri de biliyor maddi özgürlüğün ne kadar önemli olduğunu. Bu özgürlüğe sahip olamayan kadınlar gerektiği zaman rest çekip gidemiyorlar
Yine de maddi özgürlüğe sahip olmayan kadınlara oranla daha rahat bir şekilde boşanabiliyorlar. Dediğiniz gibi başka birçok etken var tabikiMaddi özgürlüğe sahip kadınlar da çok kolay resti çekemiyor bu ülkede erkek terörü var maalesef maddiyata bakmıyor biraz sanki özgüven meselesi bence bu
Allah bize de sizinki gibi bir eş nasip etsin inşallahValla kocam 50 yasinda , hergun cikariz el ele tutusuruz , aksam disarda yemege gideriz , gunduz deniz kenarında yuruyuse gideriz , arada bara klube gideriz vs vs
Bunun yasla ne ilgisi var be cocugum , seninki tam bir odun , cok genc yasta evlenmişsin, tanimadan evlenmissin , cocuk falan yapma bekle kesinlikle daha yasin cok kucuk
Aynen bizde de bahçe var bu yaz ben Akçay da çok kaldım evden çalıştığım için ama evim de olmak da güzel korona döneminde arabayla gidilebilecek kalabalık olmayan yerlere gittik sıkılınca bu sene tek fark arada balık restoranları filan akşam eğlenmek için gittiğimiz mekanlara gitmedik çok dikkat ettik zaten o gerginlikle kalabalık ortamlarda eğlenilmiyor eşimin yaşı ve sigara kullanmasından dolayı tedirginim maalesefYani bazi zamanlar bende evde olmayi severim , mesela regl oncesi donemimde çıkmayı sevmem ama istisnai bir durum bu , esim de bende severiz sosyallesmeyi , insan sosyalbir varlik, evimi de cokaeviyorum , ikimiz de cok evciliz evde sarmas dolas dizi izlemeyi de severiz ya da balkonda kahve keyfini de ama mutlaka disari da cikmamiz lazim , su korona doneminde bile hergun sitede yuruyus yapiyoruz bahcede oturuyoruz vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?