Evlendiğime pişmanım??

Cocuk dusunmeniz hata olur. Esin kendisine kole almis gibi davraniyor sanki. Ozgurlugun yok. Evlilik bu degil ki. Disari cikmak icin haber vermen yeterli, izin alman sacma. Bu adam duzelmez. Mutsuz olman normal.

Nasıl sizi bu kadar kandırabilmiş, evlenince bu kadar değişmiş, pes diyorum..
Siz çalışmak istiyorsanız çalışın, ikna edin köle değilsiniz, siz bu adamın eşisiniz.. ona muhtaç olun, her dediğini her istediğini yapmak zorunda olun istiyor benim anladığım..

Açıkça değer görmek istediğinizi, sevildiğinizi hissetmek istediğinizi söyleyin. Birlikte güzel vakit geçirmeye çalışın. Ortak zevk alacağınız aktiviteler bulun.. dışarıda gezmek için dığru zaman değil ama başka şeyler bulun. Eğer birlikte hoş vakit geçiremiyorsanız uzatmayın, boşayın, çocuk yapmayın.. hayat uzun çok gençsiniz, herkes hata yapabilir, mutlu edin kendinizi..

Sevgiler

Böyle bir evliliğe çocuk yapmak mı? Yazık günah gerçekten...

Ne güzel geziyorsunuz anlatirken bende sizinle gezdim resmen nasil oluyor su gezme işi beravermi istiyorsunuz tek tarafin istegiylemi gerceklesiyor
Ahha kiyamam ya , yani beraber yapiyoruz programlari ,eger arkadaslarla bir organizasyon yapilacaksa ben yaparim esime soylerim mesela cumartesi gunu x lerle beraber y restoranina gidiyoruz gibi gibi
Ama bireysel genelde esim benden daha cok yapar , hadi kahvaltiya gidelim , hadi yemege gidelim , kalk bira icmeye gidelim vs vs
Zaten cok yogun calisirken bile mutlaka gun icinde bir saat de olsa mutlaka cikar disarda kahve iceriz bas basa kalabilmek icin
Acikcasi bana da surekli evde oturan ciftler tuhaf geliyor , insan hic sıkılmaz mi bogulmaz mi surekli evde
Bu soylediklerim korona oncesi donemdi bu arada , su anda haftada bir deniz kenarinda kahvalti yapiyoruz aksam da bir kere ayni mekanda yemege gidiyoruz cunku sadece orası bombos , hergun de bahcede yuruyus hapiyoryuz site icinde

Eşlerimiz hemen hemen aynı yaşta benimkide gezmeyi çok sever bende severim de ama bir o kadar üşengeç olduğum dönemler de olur o hep hevesli aramızda 20 yaş var birde
Yani bazi zamanlar bende evde olmayi severim , mesela regl oncesi donemimde çıkmayı sevmem ama istisnai bir durum bu , esim de bende severiz sosyallesmeyi , insan sosyalbir varlik, evimi de cokaeviyorum , ikimiz de cok evciliz evde sarmas dolas dizi izlemeyi de severiz ya da balkonda kahve keyfini de ama mutlaka disari da cikmamiz lazim , su korona doneminde bile hergun sitede yuruyus yapiyoruz bahcede oturuyoruz vs vs

Genel izlenimim
İş hayatına başlamadan evlenen genç kızlarınız erkeği ev işinde yardımcı olmamasına alıştırmış oluyor hani kadın bütün gün evde oturuyor ya oda eve gelince ayağına hizmet istiyor niye çalıştırdım ki seni evde hizmet etmen ona daha cazip gelir hizmetini kesintisiz özenle yapmış olursun çalışmamak onun hayrına ama seninde mutsuzluğunu tetikliyor olması onun umrunda değil , kadın evde otura otura köreliyor erkeğin istediğinde bu zaten ona tamamen bağımlı yaşaman , hizmetini görmen bunları yaparken mutsuz isen çok büyük sorun var evliliğinde , kendi başına mücadele etmen gerekecek istediğini alana kadar , ama en azından gençken ve çocuk olmadan olsun çocuk olunca iş hayatını unut

Böyle söylediğimizde kızıyorlar ama kendileri de biliyor maddi özgürlüğün ne kadar önemli olduğunu. Bu özgürlüğe sahip olamayan kadınlar gerektiği zaman rest çekip gidemiyorlar
Maddi özgürlüğe sahip kadınlar da çok kolay resti çekemiyor bu ülkede erkek terörü var maalesef maddiyata bakmıyor biraz sanki özgüven meselesi bence bu

Valla 22 yaşındayım. İstediğim yere gidip eğleniyorum içiyorum geziyorum kimseye sormadan. Ne bu acele evlilik için sonu böyle. Bende evlensem durum bu neden ateşe atıyorsunuz kendinizi bide çocuk diyorsunuz şok oldum. Hayatta başka amacınız olsun örneğin kölelikten çıkmak gibi. Annem babamdan tatile gitmek için bile izin almıyor ya

konu sahibecigim,
50 yasindaki insanlar veya uzun yillardir evli olanlar da hayati boyle yasamiyorlar, nereden cikariyorsunuz bunu.

sizin su an yasadiginiz sey cok acayip,
neden kabul ediyorsunuz o daha da enteresan.

hani bazen burada 3 cocuklu arkadaslar konu aciyorlar,
bir sey diyemiyoruz,
neticede cocuklarini biz doyuracak degiliz bosanip da haklarini alamazsa.

ama sizin durumunuzda nedir sizi bu evlilikte tutan ?

Maddi özgürlüğe sahip kadınlar da çok kolay resti çekemiyor bu ülkede erkek terörü var maalesef maddiyata bakmıyor biraz sanki özgüven meselesi bence bu
Yine de maddi özgürlüğe sahip olmayan kadınlara oranla daha rahat bir şekilde boşanabiliyorlar. Dediğiniz gibi başka birçok etken var tabiki

Allah bize de sizinki gibi bir eş nasip etsin inşallah

Öncelikle çocuk yapma fikrini rafa kaldır. Evde iş yapma akşama kadar otur evde elini birşeye sürme kızacak gibi olursa atık batıl bağır çağır kayınvalidene gidince bile elini birşeye sürme sen çok değiştin diyen olursa evlenene kadar ayıya dayı dedim de geç.

Dıger seyler belkı degısebılır zamanla derdım ama calısmanıza ve tek basınıza bıyere gıtmenıze ızın vermeyıp kendıde goturmuyorsa kı goturse bıle ızın almanız cok gıcık bı durum tam bosamalık gayette cozum yolu boyle bırını kaybettıgıne uzulmessızn hatta o uzulsun. Bence yol yakınken cocuk yokmen bosan kurtul esırmısın sen

Aynen bizde de bahçe var bu yaz ben Akçay da çok kaldım evden çalıştığım için ama evim de olmak da güzel korona döneminde arabayla gidilebilecek kalabalık olmayan yerlere gittik sıkılınca bu sene tek fark arada balık restoranları filan akşam eğlenmek için gittiğimiz mekanlara gitmedik çok dikkat ettik zaten o gerginlikle kalabalık ortamlarda eğlenilmiyor eşimin yaşı ve sigara kullanmasından dolayı tedirginim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…