Evlendiğinde kronik hastalığı olan var mıydı?

Siz kirilmaya cok musait bir psikolojideyseniz size iyi niyetle bir sey söylense bile alınırsınız bence.
Dün bir erkekle konuştuk ki arkadasim aramizda özel bir durum yok, o bile bana gerek kilomla gerek baska konularda o kadar tatlı yorumlar yapti ki sonunda da kac kez aman yanlis anlama dedi bense alinip gücenmediğimi kendimle barisik oldugumu söyledim "kendine güveninin olmasi, kendinle barisik olman ne guzel" dedi. Yani tamam flört ettigim biri degil ama bu kisi de bir erkek, her insan bir degil. Siz ne hissederseniz karsiya o yansir. Icinizdeki "kusurlu" algısıyla barismaya çalışın.

Haklısınız. Elimden geldiğince bu hissi aşmaya çalışacağım. Umursamazsam canım da sıkılmaz. Yorumlarınız, değerlendirmeleriniz için çok teşekkür ediyorum.

Saçma davranıyorsunuz. Olmuş bitmiş bir hastalık değil mi? En baştan bilsin böyle kabul etsin beni denilebilecek bir durum yok ortada. Siz kendiniz sanki bir kusur varmış gibi davranıyorsunuz. Ne var ki bi hastalığınız olduysa?

Hemen evlenmedınkı .Daha yenı tanışıosun.Başımdanda bole bır sey gecmıstı her seyın bası saglık deyıp gec zaten su an saglıklısın.Allah kımseyı saglıgın bozulmasıyla sınamasın.

Bnimde polikistik böbrek yetmezliği var.anne tarafımdan genetik şuan için sadece kontrol altındayım bı tedavi görmüyorum ama ilerde büyük ihtimalle diyaliz hastası olucam şuan annemde diyaliz hastası. Ve ben boşandım bu sebepten değilde tabi zaten boşandıktan sonra öğrendim . Zaman zaman hayatıma biri girdiğinde annem söyleme der bnde söyleme gereği hissetmedim açıkçası fakat vicdanen de rahat olamam heralde ciddi anlamda bı ilişkim olmadı evliliğe giden . Bı yandan da ben 8 yıl evli kaldım çocuğum yok bı çok insanın çocuk olmama problemimin olduğunu düşünüyorum insanlarda bı acaba sorusu var sanki aslında sağlık açısından çocuğum olmuyo diye bişey yok sadece sorunlu bı evlilikti ve yapmadık ama insanlar neden 8 yıl evli kalıp çocuk olmadı diyebiliyo bı kaç ilişki bu şekilde başlamadan bitti ki ben çok istiyorum anne olmayı bu düşünce bni çok yaraliyo bnde bu çocuk mevzusundan sebep bide dediğim gibi evliliğe giden aman aman ciddi bı ilişkim olmadığı için söylemedim

Sanırım ben karşımdaki herkesin bu durumu çok önemseyeceğim düşünüyorum. Bu da toplumsal yargılarımızdan dolayı.

Çok geçmiş olsun öncelikle. Dilerim iyi insanlar çıkar karşınıza.

Canım öncelikle geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın… En yakın arkadaşıma bir süre önce MS teşhisi kondu, bir süre sonra da biriyle tanıştı ve birbirlerine aşık oldular. Arkadaşım hayatı kendisine zehir etti, söylerse adam onu bırakacak diye düşündü, açıkçası ben dahil kimse yorum yapamadı. MS zor bir hastalık, insanların zorluklar karşısında nasıl hareket edeceğini tahmin etmek çok zor. Neyse bizim kız durumunu açıkladı, karşı taraf önce sakin karşıladı, birkaç hafta sonra da evlenme teklifi ile geldi. Yaklaşık 5 yıldır evliler… Arkadaşımın içtiği ilaçların hatırlatmasını eşi yapıyor, “saati geldi ilacını iç” diyor :) doktor kontrollerini takip ediyor vs, daha da önemlisi arkadaşımın hastalığı için düzenli gittiği Prof doktor İzmir’de diye İstanbul’dan gelen çok cazip iş teklifini bile kabul etmiyor… Allah iyilerle karşılaştırsın seni Kişisel görüşüm; geçirdiğin rahatsızlığı ilk görüşmede değil de sonraki görüşmelerden birinde, çok da üzerinde durmuyormuş gibi bir edayla aktarmanı öneririm…

Hiç moralinizi bozmayın. Allah gönlünüze göre birini çıkarır inşallah karşınıza. 6. Hissim kuvvetlidir. Sizin için kalbimden hep güzel hisler geçti.

Bu arada ben okbliyim. Halk arasında takıntı hastalığı. Eşime evlenmeden önce söylemiştim. 4 yıllık evliyiz şu an. Birçok kronik hastalığım da var. Ama en zoru okb diye onu örnek verdim. Ayrıca doğum sonrası ölümden döndüm. Yani dünün sağlıklısı bugünün sağlıksızı olabilir herkes iyi düşünmeli karar verirken. Sevgiler.

Son düzenleme:
Güzel yorumunuz, tavsiyeniz ve dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum. Dilerim hepimiz iyi insanlarla karşılaşırız.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Mutlu, sağlıklı ve uzun bir ömrünüz olsun inşallah. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Umarım mutluluk bol olur hayatımızda. ❤

Öncelikle çok geçmiş olsun. Mutlu, sağlıklı ve uzun bir ömrünüz olsun inşallah. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Umarım mutluluk bol olur hayatımızda. ❤
Amin hepimiz mutlu, sağlıklı ve uzun ömürlü olalım ❤

Niye görüşür görüşmez hastalığınızı söylüyosunuz aids değilseniz saçma bir durum bu. Bence kalpten ameliyat olmanızdan çok bunu büyütüp başta söyleyip ama bak ben böyleyim demeniz soğutuyo olabilir. Belki çevreniz de eğitimsiz falandır damızlık mı bu ya olmadı bide check up sonucu verin. İlişki birwz ilerledikten sonra muhabbet arasında söylenebilecek bişey bu.. ben şahsen kendini kurbanlık koyun gibi ilk buluşmada böyle tanıtan birinden rahatsız olurdum ne alaka diye.. onun dışında aklı başında normal bir insan niye sorun etsin ki 5 yıllık ömrünüz kalmadıysa

Haklsınız belki de ben acele ediyorumdur bu konudan bahsetmek için. Zaten her tanıştığım, bu durumdan bahsettiğim kişi bu şekilde düşünüp, hissetmiyor, hissettirmiyor. Sadece birkaç kişide çok hevesle konuşmaya başladıktan sonra modlarının bu durumu öğrendikten sonra düştüğünü fark ettim. Sanırım ileride de bunu sorun edecek kişiler oluyor bunu belli edenler. Belki de korkuyorlar bilemiyorum. Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.

Şuan bu geçirmiş olduğunuz ameliyattan dolayı kalbinizde bi zayıflık var mı? Risk altında mısınız, düzenli tedavi mi görmeniz lazım? Sanki bana gelmiş geçmiş bişe gibi geldi ama.

Bademcik ve safra kesesi ameliyatı geçirdim evlenmeden önce,ayrıca Akdeniz anemisiyim.ameliyatları hatırlamıyorum ama anemiyi söyledim çünkü eşimde de varsa çocuk planımızı ona göre yapalım diye.ama eşim hiç anormal karşılamadı,bende öyle olabileceğini düşünmemiştim zaten.
Yormayın kafanızı adam olan bahane aramaz,bahane arayan da baştan gitsin zaten
Ama bir anı geldi aklıma,15 yaşında acil safrakesesi ameliyatı oldum,annemin yardımcısı anneme sormuş:evlenince çocuğu olacak mı??
Böyle cahiller uzak dursun bence hayatlarımızdan

eşim evlenmeden önce 5 kere kalp ameliyatı geçirmiş
bunu nerde nasıl söyledi çok hatırlamıyorum ama ilk buluşmada direk ben kalp hastasıyım vs deseydi muhtemelen manyak bu derdim bidaha görüşmezdim..
evlendiğimizden 1 yada 2 kere kalbi ağrıdı ilaç kullandı dr gitti sıkıntı olmadığını söylediler bitti
ben sağlıklıydım sözde ameliyat oldum hastanede yattım başımda bu adam bekledi
muhtemelen de beni gömer diye düşünüyorum

Geçmiş olsun bundan sonra çok sağlıklı bir hayatınız olsun madem arkadaşlarınız aracı oluyor onlara söyleyin siz hiç görüşmeden onlar durumu izah etsin buna rağmen görüşmek isteyenler olursa sonra size söylesinler siz görüşün
İnsanlar gerçekten bazen acımasız oluyor ama ben bu tarz görücü usulü durumlarda arada aşk sevgi de olmadığı için bu tepkiler olağan geliyor çünkü kafadaki profilin dışına çıkmıyorlar belki normal aşık olarak tanışsanız asla gündeme bile gelmez bu sağlık durumunuz o yüzden böyle genelleyip üZülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…