Ben 26 Esim 27 yasindaydi yani sizin yasinizda bisey yok daha hayirlisi olsunİyi günler arkadaşlar. 27 yaşındayım daha karşıma kimse çıkmadı. Bilmiyorum ne zaman çıkar, hayırlısını diliyorum. Önceden kendimden 3-5 yaş büyük biri olsa daha iyi olur diye düşünürdüm. Evlilik olayı geciktikçe yaş kriteri de büyüyor. 28-33 yaş 29-34 yaş uyumu sizce sorun olabilir mi? Evlendiğinde eşi 30-35 yaşlarında olan var mıydı? Yaş farkı açıldıkça ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor?
Esimle aramda 4 yas var o benden buyuk ama sanirsin ben ondan buyugum bence 5 yasa kadar bi sorun olmazİyi günler arkadaşlar. 27 yaşındayım daha karşıma kimse çıkmadı. Bilmiyorum ne zaman çıkar, hayırlısını diliyorum. Önceden kendimden 3-5 yaş büyük biri olsa daha iyi olur diye düşünürdüm. Evlilik olayı geciktikçe yaş kriteri de büyüyor. 28-33 yaş 29-34 yaş uyumu sizce sorun olabilir mi? Evlendiğinde eşi 30-35 yaşlarında olan var mıydı? Yaş farkı açıldıkça ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor?
Ben 34İyi günler arkadaşlar. 27 yaşındayım daha karşıma kimse çıkmadı. Bilmiyorum ne zaman çıkar, hayırlısını diliyorum. Önceden kendimden 3-5 yaş büyük biri olsa daha iyi olur diye düşünürdüm. Evlilik olayı geciktikçe yaş kriteri de büyüyor. 28-33 yaş 29-34 yaş uyumu sizce sorun olabilir mi? Evlendiğinde eşi 30-35 yaşlarında olan var mıydı? Yaş farkı açıldıkça ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?