Evlendiğinizde yaşınız ve eşinizin yaşı kaçtı?

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
İyi günler arkadaşlar. 27 yaşındayım daha karşıma kimse çıkmadı. Bilmiyorum ne zaman çıkar, hayırlısını diliyorum. Önceden kendimden 3-5 yaş büyük biri olsa daha iyi olur diye düşünürdüm. Evlilik olayı geciktikçe yaş kriteri de büyüyor. 28-33 yaş 29-34 yaş uyumu sizce sorun olabilir mi? Evlendiğinde eşi 30-35 yaşlarında olan var mıydı? Yaş farkı açıldıkça ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor?

6 yaşa kadar ideal bencee .. gayet iyi yanii.. fazlasına gerek olmadığını düşünüyorum şahsen ben..
Ben ilk evliliğimi 24 yaşındaydım sanırım öyle birşey tam hatırlamıyorum o zaman yaptım . karşımdaki insan da benden 2 yaş büyüktü 26 yani..
İkinci evliliğimi de 27 yaşında yaptım. Eşimle 1 yaş var aramda

Bence arada en az 6-7 yaş olmalı bizim eşimle 3 yaş var ben 22 o 25 yaşında ve zor oluyor hep çakışıyo fikirlerimiz birbirimize uymuyor tartışma olunca kimse de alttan almıyor ama erkek büyük olunca olgun oluyolar biraz daha geri duruyorlar bence yaş farkı olması önemli

Ben 25 yaşındayım eşim de 25 yaşında evlendiğimiz de 24 yaşındaydık Ben hepbenimle yaşıt ya da en fazla benden 2 yaş büyük biri olsun isterdim fazla yaşfarkı olan biri ile yapamam diye düşünürdüm ki gönlüme göre oldu Annemle babam arasında 5 yaş var babam annemden 5 yaş büyük ama anlaşamıyorlar babam çok dikte ve ataerkil büyümüş biri olduğu içinanlaşamıyorlar bir de yaşınınannemden büyük olmasının verdiği his de olabilir bilmiyorum bana sorarsanız 5 yaş çok ama bu kişiye göre değişir, kişinin düşüncesine, karşınızdaki insanın karakterine göre değişir mesela yengem de amcamdan 5 yaş büyük ama mutlu mesut yaşıyorlar

Ben 26 Esim 27 yasindaydi yani sizin yasinizda bisey yok daha hayirlisi olsun

5 yastan bişey olmaz :)
Yeri gelir 10yaş bile normal sayılabilir +30lara gelince özellikle cok rakamlar büyümedikce kafalar bir olsun yeter

26 yaşındayım eşim 33 hiçde bir sorunumuz yok çok şükür 6 7 yaş ideal bencede bide yaşı gösterme durumu var tabi adam 30dur 40 gösterir oda sana kalmış seven insan sorun etmez bunları

Asiri bir fark olmadigi surece yastan ziyade kafalarin uyusmasi onenmli. Ben 26 yasinda evlendim. Esim iki yas buyuk benden. Ayni yasta olsaydik ya da bes yas fark olsaydi ne fark ederdi bilmiyorum. Yine ayni olurdu bence.

Esimle aramda 4 yas var o benden buyuk ama sanirsin ben ondan buyugum bence 5 yasa kadar bi sorun olmaz

Siz henüz evlenme yaşına henüz gelmişsiniz konu sahibi. Sakın acele etmeyin... 27 yaşından önce evlilik kulağa iyi gelmiyor.

Eşimle tanıştığımızda ben 19 dum daha...eşim 22 idi.

4 sene aynı sınıfta okuduk.

Tanışmamızın 10.senesinde 1 senelik flört ve 2 senelik nişandan sonra evlendik.

Ben 29

Eşim 32 idi evlendiğimizde.

2 senelik evliyiz.

Allah sağlıktan ayırmasın.

Gec olsun. Gec olan güzel olur.

Ben yeni evliyim.
Ben 22 eşim 29 yaşında. İyi ki benden 7 yaş büyükmüş. Olgun olmayan biri bana göre değil çünkü. Eşim çok olgun ve ağır başlı beni de taşıyor. Ve mutlu ediyor çok şükür.
Ama bu kişiden kişiye değişir. Yaşa göre değil de olgunluğa göre. O yüzden her ilişki farklıdır yaşa göre kıyas edilmemeli bence.

Ben 21 eşim 22 di evlendiğimizde 2.5 senelik evliyiz 14 aylık oğlumuz var ben maksimum 4 yaş diyorum bana daha fazlası anca abi amca olabilir gibi geliyor tabi ki kişiden kişiye değişir herşey

Ben 34
Eşim 33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…