Evlendiğinizde yaşınız ve eşinizin yaşı kaçtı?

Ben 30, ex eşim 41 yaşındaydı.
31’de anne oldum. 34’te yeniden anne oldum.

Yaşınız ileri değil. Artık çoğu kadın önce kariyer yapıp sonra evleniyor. Hayatını oturtup evlenmek en güzeli

Burada 20’li yaşlarda evlenip kira ödeyecek durumu olmayan veya kendi bireyselliğini savunamayacak kadar çocuk kişilerin evlendiğini, aileleri ile yaşadığını okuyunca çok üzülüyorum

evlendigimizde ben 22 esim 29 yasindaydi.5 yillik evliyiz ara sira kucuk sorunlarimiz oluyor ama yaş acisindan bi problem yasamadik.

Akıl yaşta değil baştadir demiş büyüklerimiz karşındaki karakterli saygılı bir insan olursa yaşı küçük yada büyük farketmez.Ben 23 yaşımda evlendim eşimde benle aynı yaşta hiç bı sorun yaşamadık

Evlendigimizde ben 26ydim esim 27. Yaşına gore olgunbiridir esim biz cok sukur buyuk sorunlar yaşamıyoruz ama genelde gözlemlediğim erkek birkaç yas buyuk oldugu takdirde daha ideal oluyor

Eşim de ben de aynı yaştayız ,evlendiğimizde 28 yaşındaydık ve 29’da anne baba olduk,şu an da çocuğumuz 2,5 yaşında... Bence aynı yaşta da olabilirsin illa eşinizin büyük olması gerekmiyor, aynı frekans daha iyi bence...Yaşa bu kadar takılmayın yani önemli olan sizi mutlu edecek düzgün karakterli ve çalışkan birini bulabilmeniz..

Ben 18 eşim 23tü
Şimdi ben 22ye eşim 27ye girmeye gün sayıyoruz

Ben 23 eşim 26 yasındaydı evlendıgımızde. 5 yıldır evliyiz cok şükür. En fazla 6-7 yas buyuk olsa daha iyi bence.

Bence arada 10 yaş olsa daha iyi olur. :) Erkekler o kadar geç olgunlasiyor ki, kadınlar gibi değiller. Evlendiğimde 25 yaşındaydım eşim de 27 yaşındaydı.

Yaşımızı yazmamışım, ben 24 eşim 26 dı. Ben 28 eşim de 33 falan olsun isterdim

Biz ikimiz de 27 yaşındaydık ama sevgi ve saygı olduktan sonra fark olsa da olmasa da bi sey degismez bence ben mesela çok mutluyum 2 yıldır evliyiz insallah hep de boyle gider eşim benden büyük de olsaydı ve yine aynı kişı olsaydı yine cok sever ve anlaşırdım yürütebilirdim onla evliligimi eminim onemli olan doğru kişiyi bulmak

Ben 30 eşim 35yasinda evlendik daha 1 ay oldu yaklasik bizde sorun olmadi sağ olsun eşim hep idare eden alttan alan taraf oluyor. Genç olunca bana göre daha çocukça davranabiliyorsun belli bi olgunluğa ermek gerek bayan en erken 28 falan erkekte 30undan önce evlenmemeli bence

Eşimle aramızda 7 yaş var fakat hep bi yönetme şekli var eşimde,her konuda kendisinin imzası olması gerekiyor ona göre,yaş ile alakalı bi durum değil bence,karakter meselesi diyorum

Ben 18 eşim 26ydı şimdi 28 yasındayım ama yasın hiç bir önemi yok

Ben 33
Esim 34 yasindaydi evlendigimizde.
4 yillik evliyiz

O kadar kişilere göre değişen bir şey ki bu. Mesela kimi erkek 25te olgundur ama kimisi 40a gelse de uçarıdır. Benim eşimle aramda bir yaş var benden çok olgun. Ben daha müsrif tasarruf edemeyen, kolay küsen yapıdayımdır.
Erkek illa büyük olmalı gibi genellemeler doğru gelmiyor bana. Kuşak farkı olmadığı sürece kadın da büyük olur erkek de... Benim sınırım çiftler arasında 8-9 yaş mesela. Daha da arttığı zaman kadın da olsa erkek de olsa juşak farkı olur gibi geliyor

Eşimle aramda 9 yaş var. Allahıma bin şükür çok da güzel anlaşırız canımla. Yaştan daha önemli olan zihniyet. O uyuşuyorsa gerisi hallolur

Biz 27de evlendik, aynı yaştayız, ama eşim çok daha olgun ben çocuk gibiyimdir, yaşlarda çok fark olmadığı sürece sorun olmaz bence bide erkeğin daha olgun olması da önemli kesinlikle

24 e 24. Bence fark fazla olmamalı. Hayata bakış açıları değişiyor yaş farkı arttıkça. Benim düşüncem Max. 5 yaş olmalı. Kişiden kişiye değişir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…