- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Eşim de ben de aynı yaştayız ,evlendiğimizde 28 yaşındaydık ve 29’da anne baba olduk,şu an da çocuğumuz 2,5 yaşında... Bence aynı yaşta da olabilirsin illa eşinizin büyük olması gerekmiyor, aynı frekans daha iyi bence...Yaşa bu kadar takılmayın yani önemli olan sizi mutlu edecek düzgün karakterli ve çalışkan birini bulabilmeniz..İyi günler arkadaşlar. 27 yaşındayım daha karşıma kimse çıkmadı. Bilmiyorum ne zaman çıkar, hayırlısını diliyorum. Önceden kendimden 3-5 yaş büyük biri olsa daha iyi olur diye düşünürdüm. Evlilik olayı geciktikçe yaş kriteri de büyüyor. 28-33 yaş 29-34 yaş uyumu sizce sorun olabilir mi? Evlendiğinde eşi 30-35 yaşlarında olan var mıydı? Yaş farkı açıldıkça ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor?
Biz ikimiz de 27 yaşındaydık ama sevgi ve saygı olduktan sonra fark olsa da olmasa da bi sey degismez bence ben mesela çok mutluyum 2 yıldır evliyiz insallah hep de boyle gider eşim benden büyük de olsaydı ve yine aynı kişı olsaydı yine cok sever ve anlaşırdım yürütebilirdim onla evliligimi eminim onemli olan doğru kişiyi bulmakİyi günler arkadaşlar. 27 yaşındayım daha karşıma kimse çıkmadı. Bilmiyorum ne zaman çıkar, hayırlısını diliyorum. Önceden kendimden 3-5 yaş büyük biri olsa daha iyi olur diye düşünürdüm. Evlilik olayı geciktikçe yaş kriteri de büyüyor. 28-33 yaş 29-34 yaş uyumu sizce sorun olabilir mi? Evlendiğinde eşi 30-35 yaşlarında olan var mıydı? Yaş farkı açıldıkça ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor?
Ben 30 eşim 35yasinda evlendik daha 1 ay oldu yaklasik bizde sorun olmadi sağ olsun eşim hep idare eden alttan alan taraf oluyor. Genç olunca bana göre daha çocukça davranabiliyorsun belli bi olgunluğa ermek gerek bayan en erken 28 falan erkekte 30undan önce evlenmemeli benceİyi günler arkadaşlar. 27 yaşındayım daha karşıma kimse çıkmadı. Bilmiyorum ne zaman çıkar, hayırlısını diliyorum. Önceden kendimden 3-5 yaş büyük biri olsa daha iyi olur diye düşünürdüm. Evlilik olayı geciktikçe yaş kriteri de büyüyor. 28-33 yaş 29-34 yaş uyumu sizce sorun olabilir mi? Evlendiğinde eşi 30-35 yaşlarında olan var mıydı? Yaş farkı açıldıkça ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor?
Ben 33İyi günler arkadaşlar. 27 yaşındayım daha karşıma kimse çıkmadı. Bilmiyorum ne zaman çıkar, hayırlısını diliyorum. Önceden kendimden 3-5 yaş büyük biri olsa daha iyi olur diye düşünürdüm. Evlilik olayı geciktikçe yaş kriteri de büyüyor. 28-33 yaş 29-34 yaş uyumu sizce sorun olabilir mi? Evlendiğinde eşi 30-35 yaşlarında olan var mıydı? Yaş farkı açıldıkça ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?