- 6 Aralık 2017
- 6.455
- 6.576
- 198
ben 23 eşim 27 yaşındaydı 2 yıllık evliyiz.İyi günler arkadaşlar. 27 yaşındayım daha karşıma kimse çıkmadı. Bilmiyorum ne zaman çıkar, hayırlısını diliyorum. Önceden kendimden 3-5 yaş büyük biri olsa daha iyi olur diye düşünürdüm. Evlilik olayı geciktikçe yaş kriteri de büyüyor. 28-33 yaş 29-34 yaş uyumu sizce sorun olabilir mi? Evlendiğinde eşi 30-35 yaşlarında olan var mıydı? Yaş farkı açıldıkça ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor?
Yaşa çok takılma derim. Eşim benden 1 yaş küçük ve çok mutluyuz. Kendimi başka bir adamla düşünemiyorum bileİyi günler arkadaşlar. 27 yaşındayım daha karşıma kimse çıkmadı. Bilmiyorum ne zaman çıkar, hayırlısını diliyorum. Önceden kendimden 3-5 yaş büyük biri olsa daha iyi olur diye düşünürdüm. Evlilik olayı geciktikçe yaş kriteri de büyüyor. 28-33 yaş 29-34 yaş uyumu sizce sorun olabilir mi? Evlendiğinde eşi 30-35 yaşlarında olan var mıydı? Yaş farkı açıldıkça ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor?
Sorun yaşadınız mı peki geç evlenmenin geç çocuk sahibi olmak dışında bir dezavantajını gördünüz mü?34-37 :)) tabi siz benim kadar beklemeyin :))
Bu yaş farkı da iyidir bence.. Yaş makası çok açılınca kuşak farkına giriyor... Maksimum 5-6 olmalı...
Evlendiğimde ben 29, eşim 35 yaşındaydı. Okuyup, evlenmeden biraz da çalışayım diye düşünen insanların evlilik yaşı çok küçük olmuyor zaten. Yaş konusundaki tek sıkıntı çocuğa geç kalmak oluyor. Onun dışında biz yaşla ilgili hiçbir problem yaşamadık.İyi günler arkadaşlar. 27 yaşındayım daha karşıma kimse çıkmadı. Bilmiyorum ne zaman çıkar, hayırlısını diliyorum. Önceden kendimden 3-5 yaş büyük biri olsa daha iyi olur diye düşünürdüm. Evlilik olayı geciktikçe yaş kriteri de büyüyor. 28-33 yaş 29-34 yaş uyumu sizce sorun olabilir mi? Evlendiğinde eşi 30-35 yaşlarında olan var mıydı? Yaş farkı açıldıkça ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor?
İyi günler arkadaşlar. 27 yaşındayım daha karşıma kimse çıkmadı. Bilmiyorum ne zaman çıkar, hayırlısını diliyorum. Önceden kendimden 3-5 yaş büyük biri olsa daha iyi olur diye düşünürdüm. Evlilik olayı geciktikçe yaş kriteri de büyüyor. 28-33 yaş 29-34 yaş uyumu sizce sorun olabilir mi? Evlendiğinde eşi 30-35 yaşlarında olan var mıydı? Yaş farkı açıldıkça ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor?
Niye sorun olsun canım. Ben de aynı yastayım ve küçük göründüğüm söylenir ama ben olgun olduğumu düşünüyorum bu yüzden o kadar aşağı inemiyorum24- 31
ya böyle direk 31 deyince, yazınca çok uçuk gibi geliyor ama ben yaşımdan kücük durdugum için sorun galiba bende
Benim sıkıntım özgürlüğe fazla alışmış olmaktı sanırım. Üniversite için evden çıktıktan sonra hep ayrıydım ailemden. Aile yaşantısına adaptasyon sürecim uzun oldu.Sorun yaşadınız mı peki geç evlenmenin geç çocuk sahibi olmak dışında bir dezavantajını gördünüz mü?
Ben 26 esim 31 yaşında allah'a şükür çok sorun yaşamadık 6 yıldır evliyiz önemli olan yaş değil kafa yapısı fikirler kültürsel yaşamlar benceİyi günler arkadaşlar. 27 yaşındayım daha karşıma kimse çıkmadı. Bilmiyorum ne zaman çıkar, hayırlısını diliyorum. Önceden kendimden 3-5 yaş büyük biri olsa daha iyi olur diye düşünürdüm. Evlilik olayı geciktikçe yaş kriteri de büyüyor. 28-33 yaş 29-34 yaş uyumu sizce sorun olabilir mi? Evlendiğinde eşi 30-35 yaşlarında olan var mıydı? Yaş farkı açıldıkça ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?