Evlendiğinizde yaşınız ve eşinizin yaşı kaçtı?

ben 23 eşim 27 yaşındaydı 2 yıllık evliyiz.

Eşimle aramızda 4 yaş var. Ben 24 o 28dik evlendiğimizde. Bence 6-7 yaşa kadar normal çünkü erkekler geç olgunlaşıyor.

Yaşa çok takılma derim. Eşim benden 1 yaş küçük ve çok mutluyuz. Kendimi başka bir adamla düşünemiyorum bile

Ikimizde 22 yasindaydik . Esimin yasadigi seylerden oturu erken olgunlastigini dusundgm icin evlendim yoksa erkegn buyuk olmasi taraftariydim .

Eşim benden 2 yaş büyük. Evlendiğimde 28 yaşındaydım. 5 yaş sorun olur mu demişsiniz de, niye olsun, 5 yaş fazla değil ki. Bazı durumlarda 10 yaş da sorun olmayabilir ama küçük olanın kaç yaşında olduğu önemli. Mesela 20-30 bana göre uçurum. (20 yaşında evlenmeyi zaten kimse düşünmesin de o ayrı konu) Ama 35-45 deseniz, zaten olgun, ne istendiği bilinecek yaşlar, sorun olmaz.

Eşim benden 6 ay büyük sadece.
24 yaşında evlendik.
Okul arkadaşıydık.

Ben çok yaş farkı istemezdim gönlüme göre de oldu.
Bana göre maksimum 5-6 yaş farkı olmalı,fazlası değil.

Ben 23, eşim 30 yaşındaydı evlendiğimizde. 10 yaş farka kadar yolu var bence.

Ben 34 esim 35 yasinda 12yıllık evliyiz, acı tatlı yılları devirdik, hiperaktif kocam varevlere şenlik, eşler arasında ideali 5 yada 7 yaş olmalı babamla annem arasında, abimle yengem arasında, enistemle ablam arasinda 7 yaş var bir biz bozmuşuz : )

34-37 :)) tabi siz benim kadar beklemeyin :))
Bu yaş farkı da iyidir bence.. Yaş makası çok açılınca kuşak farkına giriyor... Maksimum 5-6 olmalı...
Sorun yaşadınız mı peki geç evlenmenin geç çocuk sahibi olmak dışında bir dezavantajını gördünüz mü?

Evlendiğimde ben 29, eşim 35 yaşındaydı. Okuyup, evlenmeden biraz da çalışayım diye düşünen insanların evlilik yaşı çok küçük olmuyor zaten. Yaş konusundaki tek sıkıntı çocuğa geç kalmak oluyor. Onun dışında biz yaşla ilgili hiçbir problem yaşamadık.

Evlendiğimizde eşim 34 ben ise 24 yaşındaydım. 5 yıldır evliyiz. Kafa uyumunuz önemli. biz yaşla alakalı herhangi bir sorun yaşamadık

24- 31

ya böyle direk 31 deyince, yazınca çok uçuk gibi geliyor ama ben yaşımdan kücük durdugum için sorun galiba bende

24- 31

ya böyle direk 31 deyince, yazınca çok uçuk gibi geliyor ama ben yaşımdan kücük durdugum için sorun galiba bende
Niye sorun olsun canım. Ben de aynı yastayım ve küçük göründüğüm söylenir ama ben olgun olduğumu düşünüyorum bu yüzden o kadar aşağı inemiyorum Artı 3 eksi 3 diyorum ben. Fazlasını çok hımbıl ve gereksiz havalı buluyorum. Daha küçüklere de katlanamıyorum.

Son düzenleme:
Sorun yaşadınız mı peki geç evlenmenin geç çocuk sahibi olmak dışında bir dezavantajını gördünüz mü?
Benim sıkıntım özgürlüğe fazla alışmış olmaktı sanırım. Üniversite için evden çıktıktan sonra hep ayrıydım ailemden. Aile yaşantısına adaptasyon sürecim uzun oldu.
Çocuk konusunda da zorlandım çünkü ileri yaş gebelik yorucu oluyor. Bakımı da zorluyor çünkü beden eskisi kadar dinç değil(herkes aynı değil tabi, ben biraz nanemolla olduğum için).
Ama avantajları da var. Eğer genç yaşta anne olsaydım şimdiki kadar bilinçli ve sabırlı olmazdım sanırım. Çocuk büyütmek ciddi bir sorumluluk ve özveri istiyor..
Özetle evlilik için 29-30 yaş makuldür bence.. Ne çok erken ne çok geç... Anne olmak için de 31-32 ideal görünüyor gözüme buradan bakınca..

Ben 26 esim 31 yaşında allah'a şükür çok sorun yaşamadık 6 yıldır evliyiz önemli olan yaş değil kafa yapısı fikirler kültürsel yaşamlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…