- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.855
- 83
Ne kadar doğru bilmiyorum ama 30 yaş üstü bekarlara vergi gelecekmiş. 30 yaşa kadar bulmamız gerekiyor ya da boşverin paşa paşa vergi ödeyelim.
Oyle birsey yok. Sosyal medyada dolasan birsey o.Ben de duydum öyle bir şey ama zaytung haberidir diye düşünüyorum, hadi hayırlısı
Dedim zaten zaytung haberi olduğunu düşünüyorum diye.Iyi bir tecrube oldu. Pisman olmadim.
Oyle birsey yok. Sosyal medyada dolasan birsey o.
Ay o peri masali gibi yazanlar yalan ya. Bir tanesine baktim eski konularinda esinin twerk videosu izledigini yakalamisNe guzel herkesin evliligi peri masali gibi, kimse pisman degil
Hayırbiz evet veya hayır desek sorun çözülecek mi ?
Sanki bebeği mi daha sonra yapsaydiniz meselaDeğilim şükür. Ama daha erken evlenmek isterdim eşimle. Şartlar el verseydi ve erken evlenseydik, doya doya gezer tozardik bebek olmadan. Ama işte kısmet.
VayBoşanın?
E doğru söylemiş.
Sabrediyoruz zaten hepimiz. Kimseye soylemedigimiz sıkıntılarımız itiraflarımız zaten burda paylaşıp yazdıklarımızŞurda bazı şeyleri tek taraftan duyuyoruz.. beylere de sorsan kim bilir neler anlatacaklar kimler pişman evlendiğine.. en iyisi boşanacak kadar büyük mesele yoksa orta yolu bulmak çözüm üretmek sabretmek. Sen adamım bir şeyine katlanıyosan o da senin başka bir şeyine katlanıyor. Evlilik birbirini tamamlama ve küçük sorunları görmezden gelebilme meselesi bence. Biz de mükemmel değiliz nihayetinde. Ciddi sorunları olan evlilikler için geçerli değil bu söylediklerim.
Bekara karı boşamak kolay derlerE doğru söylemiş.
Evlendiğinize pişmansanız boşanın.
Gerçekten güzel bir evliliğe sahip olsaydınız pişman olmazdınız ki :/
Off ne alaka yaBekara karı boşamak kolay derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?