maaşallah4 bitti 5. yıla girdik bunca zamandır gezelim erken dedik ama şimdi sanrım hamileyim :)
ALLAH bağışlasın canım demekki doğru zaman ozamanmıs biz nekadarda plan yapsak doğru zamanı ALLAH biliyor.bu verimli yaşları değerlendirmek lazım tabiizemuszemusben karar veremeden 2.ayımda hamila kaldım. ama iyikide kalmışım sıpam 4 yaşına girecek. en azından 2. için yaşım geçti diye acele etmiyorum. daha 30 bile değilimki, 35'e kadar yolu var:)))
ALLAH bebişini sağsalım kucagına almayı nasıp etsın canım bizim içinde dua et bizde o güzel duyguyu tadalım ALLAH IN izniyle inşallah:CüvCüv:5 aylık evliyim ve 12 haftalık hamileyim.
2 eylülde de 29 yaşımdan gün alacağım. Bu kadar erken bebek sahibi olmak gebeliğimin ilk haftasında canımı sıksa da şimdi çoook mutluyum. Allahım bana bu güzel duyguyu yaşattığı için hergün şükrediyorum.
ALLAH bebişini sağsalım kucagına almayı nasıp etsın canım bizim içinde dua et bizde o güzel duyguyu tadalım ALLAH IN izniyle inşallah:CüvCüv:
ay canımya çok güzel bişey ALLAH mutlulugunuzu daım etsın nazar değmesın darısı basımıza inşaallahinşallah canım. O kadar güzel bir duygu ki hergün hastaneye gidip onu görmek istiyorum =))
Eşim de ilk zamanlar alışamamıştı babalık duygusuna ama bu gece bir uyandım ki eli karnımda bebek napıyorsun bakalım, gel de seni biraz mıncıklayayım diyor kaydirigubbakcemile3
ALLAH mutlulugunu daım etsın canım senınkı çok erken olmus evlılıgını kavrayamadan sorumluluk almışsın ama onu kucagına alınca çok mutlu olmuşsundur emınım darısı basımıza AMİNN.opuyorumnanaktan1 yıl 1 aylık evliyim.4 aylık bir bebeğim var : ) Yani evlendiği geceden hamile kalanlardanım sanırım.Başta evlendim mi ? Hamile mi kaldım ? N'oluyor derken şimdi iyi ki olmuş diyorum.Ama beklenmesi taraftarıyım.En azından bir süre.
canım suanda hamılemısın yoksa bebeğin dünyaya geldımı?9 ay sonra hamile kaldım..zaten 9 ay sonra istiyorduk..istediğimiz oldu.
maaşallahbebiş süprizmi yaptı yoksa hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza AMİNN..
geçmiş olsun canım ALLAH dileyen herkeze versın :ecrin_bebek:2.5 yıl oldu evlenelı uzun soluklu bır ılıskıden sonra evlendık..ancak sımdılerde denemelere basladık gecen ay kımyasal gebelık oldu bu ay allah nasıp eder ınsallah en dogru zaman 2-3 yıl sonra olması bence
çok çok geçmiş olsun canım hayırlısı olu inşaallahevlenip 3yıl sonra düşünmüştük ama düşükle sonuçlandı maleseff:/
oh maşaallah nekadar şanslısın ALLAH uzun ömürler versınben de evlenip 1 ay sonra hamile kaldım,iyi ki de olmuş.
nekadar güzel canım maşaallah1 yıl bekledik biz..2 yılımız biterkende doğum yaptım..öylede planlamıştık..
hayatın tadı bebişle daha da güzel çıkıyor..
şimdi onsuz biyere gitmeye içimiz el vermiyor anneme bırakabilme imkanımız olmasına rağmen..
3 kişilik takım olduk şimdi:)
sende hızlılardansın ne güzel aman rabbim aratmasında yeterki hayırlısını versın herkezebende ilk gece hamile kalanlardanım..çocuk konusunu hiç düşünmemiştim hemen olsunmu olmasınmı diye..ama çok ii oldu benim için zaten sosyal bi hayatım yok 24 saat evdeyim beraber büyüdük..6 yıllık evliyim oğlu 5 yaşında.. bide 2 yaşında kardeşi var..o planlı oldu biraz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?