Evlendikten nekadar sonra hamile kalmaya karar verdiniz buyrun paylaşalım....

ben karar veremeden 2.ayımda hamila kaldım. ama iyikide kalmışım sıpam 4 yaşına girecek. en azından 2. için yaşım geçti diye acele etmiyorum. daha 30 bile değilimki, 35'e kadar yolu var:)))
ALLAH bağışlasın canım demekki doğru zaman ozamanmıs biz nekadarda plan yapsak doğru zamanı ALLAH biliyor.bu verimli yaşları değerlendirmek lazım tabiizemuszemus

ALLAH bebişini sağsalım kucagına almayı nasıp etsın canım bizim içinde dua et bizde o güzel duyguyu tadalım ALLAH IN izniyle inşallah:CüvCüv:

1 yıl 1 aylık evliyim.4 aylık bir bebeğim var : ) Yani evlendiği geceden hamile kalanlardanım sanırım.Başta evlendim mi ? Hamile mi kaldım ? N'oluyor derken şimdi iyi ki olmuş diyorum.Ama beklenmesi taraftarıyım.En azından bir süre.

ALLAH bebişini sağsalım kucagına almayı nasıp etsın canım bizim içinde dua et bizde o güzel duyguyu tadalım ALLAH IN izniyle inşallah:CüvCüv:

inşallah canım. O kadar güzel bir duygu ki hergün hastaneye gidip onu görmek istiyorum =))

Eşim de ilk zamanlar alışamamıştı babalık duygusuna ama bu gece bir uyandım ki eli karnımda bebek napıyorsun bakalım, gel de seni biraz mıncıklayayım diyor kaydirigubbakcemile3

ay canımya çok güzel bişey ALLAH mutlulugunuzu daım etsın nazar değmesın darısı basımıza inşaallah

ALLAH mutlulugunu daım etsın canım senınkı çok erken olmus evlılıgını kavrayamadan sorumluluk almışsın ama onu kucagına alınca çok mutlu olmuşsundur emınım darısı basımıza AMİNN.opuyorumnanaktan

bende ilk gece hamile kalanlardanım..çocuk konusunu hiç düşünmemiştim hemen olsunmu olmasınmı diye..ama çok ii oldu benim için zaten sosyal bi hayatım yok 24 saat evdeyim beraber büyüdük..6 yıllık evliyim oğlu 5 yaşında.. bide 2 yaşında kardeşi var..o planlı oldu biraz:)

1 yıl bekledik biz..2 yılımız biterkende doğum yaptım..öylede planlamıştık..
hayatın tadı bebişle daha da güzel çıkıyor..

şimdi onsuz biyere gitmeye içimiz el vermiyor anneme bırakabilme imkanımız olmasına rağmen..
3 kişilik takım olduk şimdi:)

2.5 yıl oldu evlenelı uzun soluklu bır ılıskıden sonra evlendık..ancak sımdılerde denemelere basladık gecen ay kımyasal gebelık oldu bu ay allah nasıp eder ınsallah en dogru zaman 2-3 yıl sonra olması bence

geçmiş olsun canım ALLAH dileyen herkeze versın :ecrin_bebek:

nekadar güzel canım maşaallah bebeksiz evliliğinde tadı olmuyor ALLAH IM bizede nasıp etsın AMİNNN..:Saruboceq:

sende hızlılardansın ne güzel aman rabbim aratmasında yeterki hayırlısını versın herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…