evlendıkten nekadar sonra bebek düşündünüz? sizce en sağlıklı zaman hangisidir?uzmanlara göre 2 yıl beklenmeli çiftler birbirlerini tanımalı buyrun bu konuda görüşlerimizi paylasalıma.s.
çok çok geçmiş olsun canım hayırlısı olu inşaallah
maşaallah canım ALLAH mutluluğunuzu daim etsin darısı başıma inşaallah bende 2. yılımdayım ve artık çok istiyorum....:CüvCüv::Saruboceq:Ben 2007 Ağustosta evlendim 2009 Ağustosta doğum yaptım. Bence tam vaktinde yapmışım. Şimdi 3 yılımız bitiyor kızım 1 yaşını bitirdi
ben yeni çözüyorum yenide konu açtım nereye taşındıMerhaba konunuz içerik nedeniyle taşınmıştır.
bende beklemeyı tercıh ettım şimdi 8aydır bebişim gelsin diye bekliyorum ALLAH en kısa zamanda nasip eder inşaallah bebişlerimizibiz 2. yılımız bittiğinde karar verdik.zaten 23 yaşındaydım evlendiğimde borçlar falan derken. evliliğimizi de oturtalım tadını çıkaralım istedik. ama bebişimiz nazlı çıktı tam bir yıl oldu gelmedi hala.
bence 1-2 yıl arası beklenmeli yaşa göre de değişir. diceksiniz ki ya hemen olmazsa bizdeki gibi. yine de beklerdim 2 yıl kadar.çünkü hazır hissetmeden de evliliğe zarar verebilir. inşallah daha fazla nazlanmadan gelir meleğimiz Allah isteyen herkese nasip etsin
hayırlı olsun canım aslında bız hazır oldugumuz zaman bebek kendiliğinden geliyor1. yılım ve 1 aylık hamileyim. eğer eşinizle iyi anlaşıyorsanız, maddi sıkıntınız yoksa ve en önemlisi psikolojiniz hazırsa istediğiniz zaman yapabilirsinixz.
canım aynı dert bendede var benim eşimde 3 ay önce ameliyat oldu bende hep korunuyoruz sanıyordum ama değilmiş 8 aydır beklıyorduk bızde eşimde varıkosel oldugunu ögrendık şimdi bekliyoruz ama unutma canım çocukta bır rızık ALLAH bizimde evlat rıskımızı verecektir bırgun verende alanda ALLAH ona el açalım takma kafanaopuyorumnanaktan3 yıl sonra ne aptalım degılmı.ha deyınce oluyor sanıyorduk.6 aydr denıyoruz olmuyor.zate esımde varıkosel varmıs amelıyat oldu 2 ay once.duzelmesını beklıyoruz.2 ay sonra test yaptrcaz.ne cahılmısız bunca yıl bosun korunmusuzklava:
aslında tam anne olcak yastasın nurfeza cım dr. kontrolünde bebek yapmalısın zaman geçtikçe dahada zorlaşacak pişman olmanı istemem ALLAH herkeze herşeyin hayırlısını versın...ben evlendim 2.5 sene hap kullanarak korundum daha sonra hapı bıraktım 3 ay sonra gebelik oldu ancak ikiz anne karnında öldüler kürtaj oldum. ve 1 senedir hala çocuk düşünmüyorum yaşımda 29...Bilmiyorum ne yapacağım kilo ve tansiyon sorunum var. Çocuk isteyimiz ben ve eşimin yok bizimle evlenenler 2. yi yapıyorlar
3.5 sene sonra bebek düşündük 4.yılımıza girdik 12 gün sonra doğumum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?