Evlendikten sonra annenize ne kadar sıklıkta gidiyorsunuz?

annem bi üst sokagimda oturuyor..
ona hemen hemen hergün gitmekle kalmiyorumm
haftada 1-2 gecede kaliyorum
hatta esimde kaliyor

adi üstünde anne yahu.. sizin kiziniz oldugunuda kocasi haftada 1 .. 2 haftada 1 gideceksin dese cokmu memnun olacak esin bi sorarmisin?

ooooooooo gıderım kalırım saolsun esım asla ses cıakrtmaz cunku hem orda mutlu oldugumu bılıo hemde eger benı gondermezse bende onun annesıne gıtmem bıldıgı ıcın asla ses etmez hehe

annem kızım artık gelme evıne alıs hep gelıon dıo babam kızıo anneme kızımı kovuyormusun be kadın der hehe :)

bende evlendıgımde anneme hergun gıderım herhalde..duramam ben onu gormeden ya..sbh kahvemızı bırlıkte ıcmelıyııız dedıkodu yapmalıyız...buna da asla karıstırtmam kocamı..buyuk konusuyorsun dıceksınız belkı ama bu konuda buyuk konusurum..annem o benım kım ne karısır ıstedıgım kadar gorurum..
suan da bıle annem bı yere tatıle fln gıttıgınde hergun kalktıgımda mutlaka ararım yrm saat bı saat konusuruz..yoksa btn gun takarım napıyo nasıl dıye

Anneni özlüyorsan hergün görmelisin eşinin buna karışması saygısızlık ne o öyle sanki evlenince anne elmi yedi kat yabancı mı oluyorda arada bir göresin o sana kalmış birşey hergün gitmek istiyorsan gidip görebilirsin.. Ben anneme çok yakınım evlendiğim ilk zamanlar bende çok özlüyordum ozamanlar biraz uzaktaydk. yaa kokusu burnumda tütüyorduki ben hayatta en çok anneme düşkünümdür. Şimdi onu her sabah eşimi evden uğurladıkdan sonra çıkar görürüm misler gibi göğsündeki süt kokusunu içime çekerim yoksa o günüm kötü geçer benim..:asigim:
Ama benim eşim öyle değil anasına hiç düşkün değil ve sıksık gitmiyor. Bu da beni üzüyor insan annesini özlemezmi bu konuda onu anlayamıyorum:sm_confused:

annemle aramda 1 sokak var.hergün görüşürüz.ya ben ordayım ya o bende.eşim asla karışmaz.karışmak istese ne olurdu dicem ama bu konuda asla taviz vermezdim..o benim annem.Allah başımızdan eksik etmesin anne ve babamızı.

benim annemle aramda arabayla 10 dklık bi mesafe var....

her gün gitmem hatta çoğu zaman hafta sonları eşimle birlikte giderim...araba olmadan otobüslere in bin insan yoruluyor....

bende hafta sonları gitmeyi tercih ediyorum....çok iyi oluyor....

tabi çok canım sıkılırsa kendimde giderim...

eşim buna karışmaz....karışamazda....

herakşam görürüm annemi , ben gitmek istemesem eşim gidelim der .. bazen hafta sonu yanlzı olalım derim eşim olmaz annemi de çağıralım der ( benim annemi , kayınvalidem başka şehirde yaşıyor).. yani benim sizin eşinizi anlamama imkan yok..

böyle bir adamla evli olmasaydım da kimseyi takmaz , istediğim gün istediğim saatte anama gider , kendi evime de davet ederdim.. bende bir anneyim , erkek çocuğum var , ileride eşine böyle birşey söylese ben ağzının payını verirdim , hiçkimsenin anasını yavrusundan ayırmaya hakkı yok.. bide bu insanlar da baba olacak öyle mi , pes yani..

ahh ahh keske benimde annem yanıbasımda olsaydı ben samsuna gelin geldim ailem istanbul da 16 aylık evliyim anneme daha 2 kere gidebildim oda geçen sene seker bayramında ve gecen hafta sonu 2 günlügüne gittim keske biz orda olsaydık valla ben calısmasam hahtada en az 2 gün giderdim seninkide cok normal arkadasım eşin hiç bozulmasın seninle evlendi diye annene gitmen alısamamak değil öyle bile olsa seni idare etmek zorunda bayanlar yuvadan cabuk ucup gidemiyor erkekler hemen alısıyolar ama biz öyle değil bunu eşinle konus bence bunun normal oldugunu söyle ama evliliğinzden cok mutlu oldugunu evini cok sevdiğini hissettirki anne evini seviyor imajı silinsin annesine misafirliğe gitti die düşünsün bunu yapmakta sana kalmıs cnm

çalışıorum ve annem 2saat uzaklıkta bana.ancak ayda bi defa gidebiliyorum bazen o bile mümkün olmuo 5-6haftayı buluo.ama günde 3defa fln telde konuşuorum:))eşimin ailesi çok daha yakın arabayla 10dk ama onlara bile okdr sık gitmioruz.eşim ailesine çok düşkün deil.ben ara evdelerse uğrayalım derimde anca öle aklına gelir.bayramlardada arefe gününden giderim annemlere.ztn çalışıyorum herfırsatı değerlendiriyorum böylece

ayy buraya gercekten cok sinir oldumm
calisir para kazanirsin bir dert calismazsin bin dert:bbo: bu mantikdaki erkekleri Allah islah etsin diyorum sadece

annem bana ben anneme aşırı derecede düşkünüz birbirimize.ailem bi yana dünya öbür yana.benim eşim bana deseydi ki şu kadar zamanda gideceksin falan şimdiye kadar kesin boşanmıştık çünkü bu konuda asla taviz vermem.bir yıllık evliyim daha evimde geçirdiğim hafta sonu sayılıdır.her hafta giderim ve gittiğim zaman da mutlaka kalırız iki üç gün eşim de işten oraya gelir.eşim haftanın yedi günü kalsak yinede doymayacaksın annene diye takılır şaka yollu.onun ailesi uzak allaha şükür değilse anneme gittiğim kadar o da annesine gitmek isterdi doğal olarak.bayramdan bayrama gidiyoruz bi kaç gün kalıyoruz ama o bi kaç gün bile bana yıl gibi geliyor:1rolleyes:

Esinizin adina son derece uzuntu duydum, size yil gibi geliyor demek ki kayinvalidenizde kaldiginiz gun. Insan saydigi kadar sayiliyor ve seviliyor unutmayin. Esinizin ailenize duydugu saygiyi siz de onun ailesine duymalisiniz.

Esinizin adina son derece uzuntu duydum, size yil gibi geliyor demek ki kayinvalidenizde kaldiginiz gun. Insan saydigi kadar sayiliyor ve seviliyor unutmayin. Esinizin ailenize duydugu saygiyi siz de onun ailesine duymalisiniz.

Kesinlikle sana katılıyorumm vereliniortak

haftada bir olmassa iki hafta içinde muhakkak gideriz. biraz uzak olduğu için ve ben çalıştığım için sorunum oluyor.
Ama kayınvalidem yakınımda olduğu için ona daha sık giderizzemuszemus

üzülmene hiç gerek yok arkadaşım.insanların neler yaşadığını bilmeden lütfen yorum yapmayın!!!

benim eşimde giç karışmaz ne zaman geldin gittin diye.
canım istedikçe giderim ancak eşimin ailesi kaynanam eltim içten içe şikayetçi olurlar gitmemden..

benimde şu sorunun var; ailemi bize buyur edemem..
kendinin ailesi çalışmadan önce haftanın 3 günü yatıya kalırlardı annesi abisigil
hemde evlerimizin arası 5 dakika..
işe başlayınca kesildi biraz

benim ailemse enson 4 ay oldu heralde geleleri..
ya yaaa.s

haftada 3 4 kez gidiyorum.ve her allahın günü ailemle en az 1 kere mutlaka telefonda konuşurum.

ben anneme yakın oturuyorum bazen gecleride kalıyorum
eşimin işleri dolayısıyla
hatta eşim anneme yakın oturmayı istedi ben daha rahat ederim diye
fakat anneme yakınız diye eşimide alıp sık sık gitmem
sıkmak istemem onu
sağolsun anneme gittiğime hiçbişey demez
ama eğer karışan bi kocam olsaydı külahları değişirdik
ben beni bunca yaşa sokmuş emeğini vermiş kişiye anneme gitmek için kocadan izin almam
onun karışmaya yada izin verme yetkisine hakkı yok
aksi takdirde kendiside annesini ayda yılda görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…