söylüyorum sürekli hatta bi kez ablam çalışıyor parası var dedi.ne alakaysa işte ama demek para kazanan insanların sözüde para ediyor..nasıl ablan bi kaç gün gelmezse ablam niye gelmiyor diyorsun,tabi ablan istediği zaman burada bilmiyorsun diyorum ama umrunda bile değil..
annem bana ben anneme aşırı derecede düşkünüz birbirimize.ailem bi yana dünya öbür yana.benim eşim bana deseydi ki şu kadar zamanda gideceksin falan şimdiye kadar kesin boşanmıştık çünkü bu konuda asla taviz vermem.bir yıllık evliyim daha evimde geçirdiğim hafta sonu sayılıdır.her hafta giderim ve gittiğim zaman da mutlaka kalırız iki üç gün eşim de işten oraya gelir.eşim haftanın yedi günü kalsak yinede doymayacaksın annene diye takılır şaka yollu.onun ailesi uzak allaha şükür değilse anneme gittiğim kadar o da annesine gitmek isterdi doğal olarak.bayramdan bayrama gidiyoruz bi kaç gün kalıyoruz ama o bi kaç gün bile bana yıl gibi geliyor:1rolleyes:
Esinizin adina son derece uzuntu duydum, size yil gibi geliyor demek ki kayinvalidenizde kaldiginiz gun. Insan saydigi kadar sayiliyor ve seviliyor unutmayin. Esinizin ailenize duydugu saygiyi siz de onun ailesine duymalisiniz.
üzülmene hiç gerek yok arkadaşım.insanların neler yaşadığını bilmeden lütfen yorum yapmayın!!!Esinizin adina son derece uzuntu duydum, size yil gibi geliyor demek ki kayinvalidenizde kaldiginiz gun. Insan saydigi kadar sayiliyor ve seviliyor unutmayin. Esinizin ailenize duydugu saygiyi siz de onun ailesine duymalisiniz.
üzülmene hiç gerek yok arkadaşım.insanların neler yaşadığını bilmeden lütfen yorum yapmayın!!!
Kesinlikle sana katılıyorumm vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?