Kızlar evleneli 4 ay oldu ama ben alışamıyorum evliliğe.Şimdiki evim bana hep yabancı gibi geliyor.Annemin evine gidince de çok mutlu oluyorum.Şu an çalışmıyorum ve 3-4 günde bir anneme gidiyorum bunlar da eşime batıyor.Ben sorumluluk alamıyormuşum evde oturmalıymışım artık annemlerden çıkmışım ve her zaman gitmemeliymişim.Ama ben evdeyim zaten çalışmıyorum ve diğer zamanlarda kapı dışarı çıkmıyorum.Eşim bana hiç sormuyor bile bugün ne yapacaksın.canın sıkılıyor mu diye ne zaman bir yere gidecek olsam hele ki anneme suratı birden asılıveriyor.Evlenen arkadaşlar annenize sık gidiyor musunuz,anormal olan ben miyim bilmiyorum ne olur bana bir fikir verin.
Anneme gidip gelmeme feristahi gelse karisamaz noktaşakkıdı
valla eşim günde 5 defa gidiyor ama bana gelince daha 2 hafta önce oradaydın diyor..:gitme:annemgile gideyimmi dediğim zaman mutlaka tartışırız..kaynanam annen seni özlüyorsa gelin etmeseydi dedi bi kez.bide en nefret ettiğim sözü turpun seyreği iyidir diyor..ama kendi kızı sürekli burada bide kızım niye gelmiyon ben sana küsüyorum diyor.bencillik işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?