Yaşadığım şehirdeki imkanları barındıran ve iş potansiyeli olan başka bi şehirde yaşarım, sevmek bazen fedakarlık gerektirir. Uaşım ve teknoloji çok ilerledi, üç saatlik mesafe istanbul içinde yakın bi yere giderken bile normal trafikte kaldığımız süre kadar..Merhabalar. O kadar çok kafam karışık ki buraya yazmak istedim. Görüştüğüm biri var ve onu çok seviyorum . Hem arkadaşım hem dostum hem de sevdiğim kişi kendisi aramızda çok değişik bir bağ var . Şöyle bir şey var ben büyük bir şehirde yaşıyorum kendisi ise benden 3 saat uzaklıkta başka bir şehrin ilçesinde yaşıyor. Evlendikten sonra buraya yerleşmek istiyor. Ve hiç bir şekilde burdan da ayrılmayı düşünmüyor çünkü tek çocuk ve annesini de bırakmak istemiyor babası da vefat etmiş . Bu konu yüzünden çok tartıştık ben büyük bir yerden küçük bir yere gitmek istemiyorum orda sıkılacağımdan da eminim bana sağlayacağı imkanlar kısıtlı bu bir gerçek. O da ayrılmak istemiyor ben de istemiyorum. ama bu konuda da uzlaşamıyoruz. Bazen mantığım ağır basıyor olmaz çok sıkıntı yaşarsın mutsuz olursun diyor bazen de sevdiğinle olursun diyor. Tecrübeli arkadaşlar ya da fikrini söylemek isteyenler yazabilir mi çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
İkimiz de öğretmeniz. Evet kayınvaliyle kalacağızEvleneceğiniz kişi orada ne iş yapmayı düşünüyor ?
Siz orada çalışabilecek misiniz ?
Kayınvalide ile beraber mi yaşayacaksınız ?
Burada kayınvalide ile aynı evde yaşayan ve boşanma noktasına gelen üyelerin konuları var.İkimiz de öğretmeniz. Evet kayınvaliyle kalacağız
Evet doğru dediniz en ufak şeyde söyleyebilirim çok isteyerek gitmeyecem sonuçta.Ben gitmem hemde tek çocuk olan adamla hiç evlenmemeşim tek erkek 3 ablası mesela ama yok gibiler . Annesi oğlunu prens filan zannediyor . Bu bir sorun bence baştan . Sonra küçük yere gideceksiniz ve evde en küçük tartışmada ben neden buraya geldim neden böyle bir fedakarlık yaptım diyeceksiniz. Aşk ta bir yere kadar mantık lazım
İkimiz de öğretmeniz. Evet kayınvaliyle kalacağız
Aynı evde yaşayacaksınız öyle mi?İkimiz de öğretmeniz. Evet kayınvaliyle kalacağız
Kayinvalide ile yaşanmaz. Melek olsa bile gözüne batar. Ev ev ustune olmaz. Hem de ogretmensiniz egitimlisiniz. kendinize bunu yapmayın.İkimiz de öğretmeniz. Evet kayınvaliyle kalacağız
Eminim. Çünkü bu zamana kadar hiç şüphe bile etmedim. Ben Kayınvalideyi sorun etmiyorum dediğiniz gibi çok sevebilir de kızı gibi. Açıkçası ailemden uzak kalmak ve daha küçük bir yerde yaşamak istemiyorum. Bunun ömür boyu olacağını düşünmek beni daha çok korkutuyor.Valla bence siz sevginizden emin misiniz? İnsan sevdiği için fedakarlık yapar, bu fedakarlıkta gözüne batmaz. Babası ölmüş, tek çocuk. Bir annesi var. Annesine hayrı olmayan kimseye olmaz. Siz kayınvalide adayınızla tanıştınız mi? Her kaynana cadı olacak diye bir şart yok. Belki iyi insandır. Belki sizi gelinden ziyade kızı yerine koyar.
Benim eşim peşimden Antalya’ya geldi. Doğma büyüme İstanbul Bakırköylü. Tüm arkadaşları, iş imkanları istanbul’daydı. Ama biz müşterek bir hayat kurduk. Yarın bir gün o Batman’a gitsin, bu seferde ben onun peşinden giderim. Bazen gün geliyor, tüp bebek masraflarımızdan dolayı evde peynir zeytin yiyoruz ama huzurla. Evlenirken birbirimize söz verdik. İyi günde kötü günde. Hastalıkta sağlıkta. Evliliğin temelinde özveri ve hoş görü yatar. Bunu göze alamıyorsanız hiç o topa gitmeyin.
Ama kv ile yaşamaya razı olmazdımİkimiz de öğretmeniz. Evet kayınvaliyle kalacağız
Annesine hayrı olayı, evlenince aynı evde oturup oturmamasına mı bağlı? Neden tek çocuk annesiyle yaşamalı mesela? Neden böyle dramatize ediyorsunuz her şeyi, yok sevgi, yok aşk, yok peynir zeytin. Hadi aynı şehirde yaşasınlar da aynı ev neden? Çok gördük aştan gözü kör olup her şeye tamam diyenleri. Zaten böyle aileci insanların hoşgörü ve fedakarlık beklentileri hep tek taraflı olur.Valla bence siz sevginizden emin misiniz? İnsan sevdiği için fedakarlık yapar, bu fedakarlıkta gözüne batmaz. Babası ölmüş, tek çocuk. Bir annesi var. Annesine hayrı olmayan kimseye olmaz. Siz kayınvalide adayınızla tanıştınız mi? Her kaynana cadı olacak diye bir şart yok. Belki iyi insandır. Belki sizi gelinden ziyade kızı yerine koyar.
Benim eşim peşimden Antalya’ya geldi. Doğma büyüme İstanbul Bakırköylü. Tüm arkadaşları, iş imkanları istanbul’daydı. Ama biz müşterek bir hayat kurduk. Yarın bir gün o Batman’a gitsin, bu seferde ben onun peşinden giderim. Bazen gün geliyor, tüp bebek masraflarımızdan dolayı evde peynir zeytin yiyoruz ama huzurla. Evlenirken birbirimize söz verdik. İyi günde kötü günde. Hastalıkta sağlıkta. Evliliğin temelinde özveri ve hoş görü yatar. Bunu göze alamıyorsanız hiç o topa gitmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?