- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Nasıl yani kayinvalideyle mi yaşıyacaksınızİkimiz de öğretmeniz. Evet kayınvaliyle kalacağız
Sırf kayınvalide ile yaşamak için düzeninizi bozup gitmeyin ya. Sizin de aileniz vardır o kendi annesini düşünüyorsa siz de sizinkileri düşünmek zorundasınız. Bu kadar büyük fedakarlığı beyimiz annesiyle oturmak istiyor diye yapmazdım. Annesinden ayrı otursa hayırsız evlat olmaz numara yapmasın. Anasının sözünden de çıkmayan birine benziyor vay halinizeİkimiz de öğretmeniz. Evet kayınvaliyle kalacağız
Evliliklerde bazen istisna olsada..ask felan belli bir sure sonra biraz daha azaliyor..yerini sevgiye birakiyor..simdi ilerde siz..kucuk bir ilcede yasayip nefes alamiyacak hale gelirseniz..once bu durum sizi etkiliyecek..daha sonrada..siizn caniniz sıkkin oldugu iicn esinizide etkiliyecek..aonra bir gun buyuk sehire tasinalim deseniz..sen zamaninda kabul ettiydin olucak..herkesin bakis acisi farklidir..sen once kendine sormalisin yapabilirmisin yapamazmisin.diye..canim..yoksa esinin memleketinde yasamakta cok kotu bisey degil..yani esinle.bi hayat paylastigin icin..ama kayinvalide ile yasamani asla tavsiye etmem..hepininizin mutlulugu iicin..ev ev ustunde olmaz..Merhabalar. O kadar çok kafam karışık ki buraya yazmak istedim. Görüştüğüm biri var ve onu çok seviyorum . Hem arkadaşım hem dostum hem de sevdiğim kişi kendisi aramızda çok değişik bir bağ var . Şöyle bir şey var ben büyük bir şehirde yaşıyorum kendisi ise benden 3 saat uzaklıkta başka bir şehrin ilçesinde yaşıyor. Evlendikten sonra buraya yerleşmek istiyor. Ve hiç bir şekilde burdan da ayrılmayı düşünmüyor çünkü tek çocuk ve annesini de bırakmak istemiyor babası da vefat etmiş . Bu konu yüzünden çok tartıştık ben büyük bir yerden küçük bir yere gitmek istemiyorum orda sıkılacağımdan da eminim bana sağlayacağı imkanlar kısıtlı bu bir gerçek. O da ayrılmak istemiyor ben de istemiyorum. ama bu konuda da uzlaşamıyoruz. Bazen mantığım ağır basıyor olmaz çok sıkıntı yaşarsın mutsuz olursun diyor bazen de sevdiğinle olursun diyor. Tecrübeli arkadaşlar ya da fikrini söylemek isteyenler yazabilir mi çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Olaylar olaylarİkimiz de öğretmeniz. Evet kayınvaliyle kalacağız
Ben de öğretmenim ist dan eşimin memleketine geldim. Çok aşıktım.Küçük bir şehir. 2.5 yıldır evliyiz her canımı sıktığında neden burdayım diyorum hala. Ailesiyle yaşamıyoruz bazen istisna olsa da çok bir şeye karışmazlar ama gölgeleri her şeyin üstünde. Üstelik eşimin iyi bir kariyeri var ve yaşı da küçük değil. Ayrıca burdan ne zaman gideresin cevabı annem babam ölünce olarak veriliyor. Kendimi bazen hapishanede gibi hissediyorum. Şu an ki aklım olsa asla gelmezdim. 34 yaşında evlendim ama yaşla da ilgisi yok insan yaşamadan anlamıyor bazı şeyleriMerhabalar. O kadar çok kafam karışık ki buraya yazmak istedim. Görüştüğüm biri var ve onu çok seviyorum . Hem arkadaşım hem dostum hem de sevdiğim kişi kendisi aramızda çok değişik bir bağ var . Şöyle bir şey var ben büyük bir şehirde yaşıyorum kendisi ise benden 3 saat uzaklıkta başka bir şehrin ilçesinde yaşıyor. Evlendikten sonra buraya yerleşmek istiyor. Ve hiç bir şekilde burdan da ayrılmayı düşünmüyor çünkü tek çocuk ve annesini de bırakmak istemiyor babası da vefat etmiş . Bu konu yüzünden çok tartıştık ben büyük bir yerden küçük bir yere gitmek istemiyorum orda sıkılacağımdan da eminim bana sağlayacağı imkanlar kısıtlı bu bir gerçek. O da ayrılmak istemiyor ben de istemiyorum. ama bu konuda da uzlaşamıyoruz. Bazen mantığım ağır basıyor olmaz çok sıkıntı yaşarsın mutsuz olursun diyor bazen de sevdiğinle olursun diyor. Tecrübeli arkadaşlar ya da fikrini söylemek isteyenler yazabilir mi çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
cok geri kalmis bir sehir degilse neden olmasin? Ama ben buyuksehirden geldim kucuk bir sehre cok zorlaniyorum su an, 3 yil oldu. Donecegim insallah. Yine de ask kistasi onemli, cok asiksan ve karsindakinin karakterine sadakatine guveniyosan zaten cehennemin dibine gitseniz mutlu olursunuz.Merhabalar. O kadar çok kafam karışık ki buraya yazmak istedim. Görüştüğüm biri var ve onu çok seviyorum . Hem arkadaşım hem dostum hem de sevdiğim kişi kendisi aramızda çok değişik bir bağ var . Şöyle bir şey var ben büyük bir şehirde yaşıyorum kendisi ise benden 3 saat uzaklıkta başka bir şehrin ilçesinde yaşıyor. Evlendikten sonra buraya yerleşmek istiyor. Ve hiç bir şekilde burdan da ayrılmayı düşünmüyor çünkü tek çocuk ve annesini de bırakmak istemiyor babası da vefat etmiş . Bu konu yüzünden çok tartıştık ben büyük bir yerden küçük bir yere gitmek istemiyorum orda sıkılacağımdan da eminim bana sağlayacağı imkanlar kısıtlı bu bir gerçek. O da ayrılmak istemiyor ben de istemiyorum. ama bu konuda da uzlaşamıyoruz. Bazen mantığım ağır basıyor olmaz çok sıkıntı yaşarsın mutsuz olursun diyor bazen de sevdiğinle olursun diyor. Tecrübeli arkadaşlar ya da fikrini söylemek isteyenler yazabilir mi çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Ben de öğretmenim ist dan eşimin memleketine geldim. Çok aşıktım.Küçük bir şehir. 2.5 yıldır evliyiz her canımı sıktığında neden burdayım diyorum hala. Ailesiyle yaşamıyoruz bazen istisna olsa da çok bir şeye karışmazlar ama gölgeleri her şeyin üstünde. Üstelik eşimin iyi bir kariyeri var ve yaşı da küçük değil. Ayrıca burdan ne zaman gideresin cevabı annem babam ölünce olarak veriliyor. Kendimi bazen hapishanede gibi hissediyorum. Şu an ki aklım olsa asla gelmezdim. 34 yaşında evlendim ama yaşla da ilgisi yok insan yaşamadan anlamıyor bazı şeyleri
Velhasıl tavsiye etmem. Hele ki kv ile yaşamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?