Evlendikten sonra başka bir şehre gitmek

Siz calisiyor musunuz o çalışıyor mu ?işinizi bırakıp küçük yere tasinmayin

Evet tabiki onlar da var

Ben gittim ama büyük şehirden büyük şehire. Mutluyum da ama şunları hesaba katın mutlaka birincisi orada çalışabilecek misiniz? İkincisi ve bence en önemlisi kayınvalide ile yaşamak istiyor musunuz? bu noktada mantığınızla hareket etmenizi öneririm. Biz kadınlar düğün yapmayı, eşya almayı balayı yapmayı evli olmayı seviyoruz bunların düşüncesi de başta güzel geliyor ama bunlar bittiğinde elinize kalanlar başta saydıklarım olacak.

Biz kadınlar düğün yapmayı, eşya almayı balayı yapmayı evli olmayı seviyoruz bunların düşüncesi de başta güzel geliyor ama bunlar bittiğinde elinize kalanlar başta saydıklarım olacak.
Ne kadar güzel özetlemişsiniz, teşekkürler.

buyuk sehirden buyuk sehire gelin gelmis biri olarak zorlandigimi soyleyebilirim. 3 saatte olsa 2 saat uzaklikta da olsa hasret cekiyorsunuz bir kere. calisan biri olarak istediginiz zaman gidemiyorsunuz. ben en son 1 ocakta gittim ailemi gormeye. cok ozluyorum. arada 3 saat 20 dk lik mesafe var. esim tek cocuk olmamasina ragmen ailenin bi beklentisi var. adın gelin bi kere. gelsin gitsin olaylari. kayinvalidemin benden iş beklentisi vs yok tabi ama yine de gitmek zorunda olmak geriyor, alismakta cok zorlandim baslarda. 8 aylik evliyim. k.v ve k.peder ilk zamanlar hep gelmek istiyorlardi, geliyorlardi aksamlari. simdi calistigim icin gelmedin etmedin vs muhabbetleri yok. onlar araba ile 20 dk lik mesafede yani baska bi ilcede oturuyorlar. boyle olmasina ragmen geriliyordum emri vaki yaptiklarinda. erkek arkadasinizi cok seviyorsunuz fakat ayni evin icine girince yeniden bir tanima donemi baslayacak. ayni zamanda kayinvalideyi de tanimaya calisacaksiniz. ayni evin icinde rahat olabilecekmisiniz? esinizle istediginiz gibi ozgurce vakit gecirebilecek misiniz? mesela tatil plani yaptiniz. ayni evi paylastiginiz kayinvalideyi de goturmek zorunda olacaksiniz. siz istemeseniz de esiniz "annem yalniz kalmasin" mantginda olacak. farkli bir sehire gitmek zor iken ayni evde yasamayi kabul etmek buyuk cesaret isi hatta kumar gibi bisey. eger gercekten yok ben ayrilamam vs derseniz farkli evlerde oturun hatta biraz uzaklik olsun evler arasinda. iyi dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…