Bence sıkılırsın yapamazsın. Eper o adam da seni çok seviyorsa seni mutsuz olacağın yeede yaşamaya zorlamaz. Sen büyük ilde o küçük ilde olsa belki ama sen büyğk ilden küçğk ilin ilçesine gitmekten bahsedıyorsun asla yapamazsın. Ayrıca o adam yakında annem yalnız yapamaz diyip aynı evde de yaşayalım derMerhabalar. O kadar çok kafam karışık ki buraya yazmak istedim. Görüştüğüm biri var ve onu çok seviyorum . Hem arkadaşım hem dostum hem de sevdiğim kişi kendisi aramızda çok değişik bir bağ var . Şöyle bir şey var ben büyük bir şehirde yaşıyorum kendisi ise benden 3 saat uzaklıkta başka bir şehrin ilçesinde yaşıyor. Evlendikten sonra buraya yerleşmek istiyor. Ve hiç bir şekilde burdan da ayrılmayı düşünmüyor çünkü tek çocuk ve annesini de bırakmak istemiyor babası da vefat etmiş . Bu konu yüzünden çok tartıştık ben büyük bir yerden küçük bir yere gitmek istemiyorum orda sıkılacağımdan da eminim bana sağlayacağı imkanlar kısıtlı bu bir gerçek. O da ayrılmak istemiyor ben de istemiyorum. ama bu konuda da uzlaşamıyoruz. Bazen mantığım ağır basıyor olmaz çok sıkıntı yaşarsın mutsuz olursun diyor bazen de sevdiğinle olursun diyor. Tecrübeli arkadaşlar ya da fikrini söylemek isteyenler yazabilir mi çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Bu konuyu iyi düşün gerçekten ailenin olmadığı bir yer ve kayınvalide ile yaşamak bana göre çok ters geliyor yalnız da yaşayabilir kv sevgiliniz anneci bence ki sizinde içinizde şüphe olmasa sormazdınız ailenin olmadığı bir yere elbet alışılır ama kv ile yaşamak sıkıntı yani yapabilirim belki linç yiyebilirim ama bir laf vardır çok duyarım dul kadından korkulur diye kaç kez tanık ta oldum kendi bildiğini yapar çoğu zaman kendi ne diyosa odur tabi ki karakter meselesi biraz ama kendi annen olsa bile sıkıntı aynı evde yaşamakİkimiz de öğretmeniz. Evet kayınvaliyle kalacağız
Canım tek mesele sadece onu seviyor olmansa sevgi bitiyor. Gurbet zor gercekler baslıyor bu kez gitmeMerhabalar. O kadar çok kafam karışık ki buraya yazmak istedim. Görüştüğüm biri var ve onu çok seviyorum . Hem arkadaşım hem dostum hem de sevdiğim kişi kendisi aramızda çok değişik bir bağ var . Şöyle bir şey var ben büyük bir şehirde yaşıyorum kendisi ise benden 3 saat uzaklıkta başka bir şehrin ilçesinde yaşıyor. Evlendikten sonra buraya yerleşmek istiyor. Ve hiç bir şekilde burdan da ayrılmayı düşünmüyor çünkü tek çocuk ve annesini de bırakmak istemiyor babası da vefat etmiş . Bu konu yüzünden çok tartıştık ben büyük bir yerden küçük bir yere gitmek istemiyorum orda sıkılacağımdan da eminim bana sağlayacağı imkanlar kısıtlı bu bir gerçek. O da ayrılmak istemiyor ben de istemiyorum. ama bu konuda da uzlaşamıyoruz. Bazen mantığım ağır basıyor olmaz çok sıkıntı yaşarsın mutsuz olursun diyor bazen de sevdiğinle olursun diyor. Tecrübeli arkadaşlar ya da fikrini söylemek isteyenler yazabilir mi çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Ay ağzımdan aldınız.Ben gitmem. Ama bu küçük şehir, ben çok sıkılırım vs gibi sebeplerden değil. Ailesinin yanından ayrılamayan, evlenmek için aile yanını şart koşan, ebeveynini hayatının odağı yapmış kafa yapısında biriyle ilerde yaşayacağım sıkıntılar sebebiyle istemezdim..
Tek çocuk, annesini yalnız bırakmak istemiyor gibi sözleriniz bana burda benzer konuları çağrıştırdı zaten. Sanırım üçlü bir hayat yaşayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?