Evlendikten sonra duygularim olusur mu?

Bu cümleleri okuduktan sonra gerçekten hayret ettim hala nasıl nilanlı kalabildiniz? Sevmek aşık olmak evlendikten sonra olabilecek bişey değildir. Ayrıca biz severek nişanlanmadık diyen bi adamı siz sevseniz ne olacak o sizi sevmiyor ve sevmeyi de aklından geçirmiyor asıl sorun bu bence. Lütfen kendinize yazık etmeyin bitti demek o kadar da zor değil. Sevmediğiniz biriyle değil evlenmek bir saat bile geçiremezsiniz

Ailen neden bu kadar efendiliğe takılmış anlamadım ki ben başka efendi adam mı yok hayatta?
Sende sevmiyorsun adam da öyle.. Sevgi yoksa evlilik yürümez ki hayat zindan olur bence.

Benim anlayamadigim, sen bile bile niye lades diyorsun? Sanki bi taraftan hosuna gidiyormus gibi evlenmek. Kendi evini dösemek, beyaz gelinlik felan giymek,.. Yoksa akli basinda bir insan çoktaandir nisani atmistir. Sonuçta gerçekten karsi gelseydin, aileni karsina alirdin ve o sahis ile asla evlenmezdin. Annenler bir küser, iki küser sonradan alisirlar zaten.

Sen bu kadar korkak olursan mutsuz olmaya mahkumsun kusura bakma. Umarim kocacigin oturma iznini aldıktan sonra bu lafların icin intikam almaz madem evleneceksin bari böyle şeyler söyleme bence

sevgisiz nasıl olcak bilemiyorum..
zamanla sevebilir misin..
belki seveersin belki sevemez..
ya sevemezsen..
bu olmadı istemiyorum mu dicekSiniz...
bilemedım ki
HİÇ Mİ bişey hissettmiosunuz

Bende görücü usulü evlendim ama daha ilk görüşmemizde çok hoşlandım,eşimde öyle zaten o beğeni varsa karakteride iyiyse aşık bile oluyorsun.Ama o ilk beğeni,ilk elektrik yoksa istediği kadar iyi olsun sevemezsin.Ayrıca ben çok gururluyum bana nikah günü bile olmaz sevemedim deseydi eşim yolun açık olsun derdim.Sence nişanlın ne kadar gururlu?

Hosuma gitse zaten burada bu konuyu acmazdim bile. Hosuma gitmiyor tabiki ama nedenlerini daha öncede defalarca anlatmaya calistim. Herseyin hayirlisi olsun artik. Tesekkur ederim ilginiz icin.

her şeyden evvel senin için en hayırlısı olsun diliyorum. açıkçası evlilik severek sayarak evlendiğinde bile zor yürütülen bir kurum. evlenince bambaşka bir dünyaya giriyorsun. birbirine sabretmek için o sevgiye ihtiyacın olacağın zamanlar olacak. hal böyle olunca hiç bir şey hissetmediğin dahası anladığım kadarıyla kişiliğine karakterine saygı duyamadığın ve güvenemediğin biriyle bu zor yola çıkma derim. belli de olmaz belki mantık evlilikleri daha uzun ömürlüdür. sen kalbinin sesini dinle ve tam da ne istiyorsan onu yap kararından dönmek zor gelebilir ama unutma evlilikten dönmek çok daha zor olacak.

Fizik olarak yakisikli ilk önce hoslanmistim konusmaya basladik ama o herseyi aceleye getirdikten sonra ben tamamen sogudum

Fizik olarak yakisikli ilk önce hoslanmistim konusmaya basladik ama o herseyi aceleye getirdikten sonra ben tamamen sogudum

Esmer sen sanki bizden birseyleri sakliyormus gibi bi halin var.

Ailen neden zorla evlenmeni istiyor, ben bunu anlamiyorum????

Yangindan mal kacirir gibi bir halleri var.

Sen ailene göre yanlis birsey mi yaptinda, bu evliligi bir "temizlik" olarak görüyorlar?

Yanlis anlama, kesin öyle birsey var demiyorum, ama bana tuhaf geliyor...

Ailenin tavri, senin tavrin... sanki üniversite okumus, akli basinda ayaklari yere saglam basan bir kiz degil de, doguda bir köyde ezilmis, okula gönderilmemis, saf ve temiz bir kiz cocugu gibi davraniyorsun.

Cok garip... Ama sonucun ne olacagi hepimiz icin cok net.. Allah mutlu etsin, insallah pisman olmazsin, madem evleniyorsun gercekten mutlu ol. Evlendikten sonra buraya gelip cok mutluyum demeni cok isterim.

Belki seni seviyordur.

Efendilik saygi hosgoru hersey demek degil.. madem cok efendi nasil evlenmemis.. nisan atmis diyorsun sebebi ne? Sevemedim demissin hala israr.. gururlu olsa taniyalim tanisalim zorlama olmasin demesi gerek.. aileni ikna et yada mutsuz bir evlilik yap.. daha baskilancak yasta degilsin ayrica.. evde de kalmadin... kendi kararlarini kendin vercek yastasin... asik olarak evlenmelisin... kendini bu duygudan mahrum etme... baskilarada boyun egme...

Aferin sana ne denebikirki su mesajina.. resmen razi gelmissin ... adama laf ebeligi yapiyor resmen.. kesilmeye gidecek koyun gibi bekle sen... dugun gununu.. ne diyim.. yazik ediyorsun.. kendine... hayirlisi olsun ...

Sanki dunyanin sonu anne ve baban icin.. zorlami de cikar yuzugunu.. uzaktasin zaten.. zorla guzellik olmazz... daha iyisine bi sey diyemiycem ama yasin daha ufak.. evde kalmis muamelesi yapiyorlar resmen.. abin ablan falan yokmu.. onlara soyle araya girsinler..

Hayir abla bugüne kadar cok sükür temizlenecek bir hatam olmadi. Sadece ailem yuva kur falan deyince bende dedigim seylerden dolayi evet dedim. Ama gercekten sevmeden asik olmadan iyi biri olsa bile gönül olmuyor.

Hayir abla bugüne kadar cok sükür temizlenecek bir hatam olmadi. Sadece ailem yuva kur falan deyince bende dedigim seylerden dolayi evet dedim. Ama gercekten sevmeden asik olmadan iyi biri olsa bile gönül olmuyor.

Peki neden yüzügü atmaktan korkuyorsun madem sevmiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…