- 11 Kasım 2014
- 376
- 99
- 43
- 35
- Konu Sahibi esmer010101
-
Hahaha sesli güldüm yazdiklariniza, Allah sizi de güldürsün
Çalışkan, terbiyeli, düzgün olması falan milletin lafı sonuçta sen ne kadar tanıyorsan annen, baban da o kadar biliyor iyiliğini.
Baştan hayır demen lazımdı o ayrı ama evlenmiş üstüne 2 çocuğun yok ki, alt tarafı nişan atacaksın. Ayrıca çok iyi bir insan olabilir, normalde birbirinizi sevip ailelere kendiniz de gidebilirdiniz ama öyle olmamış işte, uzatabileceğin kadar uzat ama kendi içine kapanma! kabullenmen yenilgin olur. Daha iyisini bulmasan bile yine de sevdiğini ve seni seveni bulabilirsin neden bulamayasın allasen, yurtdışı o kadar mahrumiyet bölgesi mi gerçekten?
Seni köşeye sıkıştırmış resmenAslinda trde konusmaya basladik, o dedi ki gelip istetim seni ben hayir dedim seni daha tanimiyorum. O yinede ailesini getirdi ve bana baska yol birakmadi cünkü konustugumuz duyulmustu. Yani hersey 1 haftada oldu.
nolmuş konustuysanız, duyulduysa ... insanlar her konustuguyla evlense oo hooooAslinda trde konusmaya basladik, o dedi ki gelip istetim seni ben hayir dedim seni daha tanimiyorum. O yinede ailesini getirdi ve bana baska yol birakmadi cünkü konustugumuz duyulmustu. Yani hersey 1 haftada oldu.
Demedim mi cakal diye
Dedim neler demedim ki, yani beni cok mu sevdin cok mu etkilendin dedim. Daha tanisma firsati vermeden hemen aileleri soktun araya seni hic affetmeyecem bu konuda. Ve bu yüzden artik sana karsi hic hoslanti bile kalmadi dedim. O da seni zorlamadim diyor.
Arkadaşlar herkese slm bn yeni üyeyim de nsl konuşma baslatacagimi bilemiyorum yardimci olabilecek biri var mı tşkler
nolmuş konustuysanız, duyulduysa ... insanlar her konustuguyla evlense oo hoooo
nasıl zorlamamıs ya.. hala da zorluyor işte. allahımmm şaka gibiDedim neler demedim ki, yani beni cok mu sevdin cok mu etkilendin dedim. Daha tanisma firsati vermeden hemen aileleri soktun araya seni hic affetmeyecem bu konuda. Ve bu yüzden artik sana karsi hic hoslanti bile kalmadi dedim. O da seni zorlamadim diyor.
tamam işte, nişanlandın ve suan onunla anlasamadın sevemedin atabilirsin nişanı. sevmemekten büyük sorun mu var allasenYani ailem dedi ki madem konustunua begendin kendisini o da gelip seni istetti bari nisanlanin isterseniz oyle konusun anlasamassaniz ayrilirsiniz dediler. Ama durum öyle olmadi aslinda. Ben sevmedigimi söyledim ama bunu kimse sorun olarak görmüyor.
Gercekten yazdiklarinizi okudugumda keske öyle ablalarim olsa yanimda diyorum ve bana destek olsa. Aslinda yengelerime anlattim onlar da dediler bitir. Ama annem ile babam iyi cocuk diyorlar bundan daha iyisini mi bulacan. Caliskan, terbiyeli, düzgün. Birde diyorlar seni zorla mi nisanladik hayir deseydin bastan. O yüzden öyle dedikleri zaman bisey diyemiyorum. Susuyorum kendi icime kapaniyorum. Bazen diyorum karsi tarafa haksizlik mi ediyorum o yüzden mi herkes bana karsi. Ama sizler ne beni ne onu taniyorsunuz ve bana hak veriyorsunuz. Demekki daha kafayi yemedim
Ben şöyle anladim yanlissa uyar beni .sen evden cikmayan bu yüzdende sevgili olayini yasamamis belki de az yasamjs birisin sebebi de aileme biri bisey demesin elalem laf etmesin gibi.bak canim eğer boyleyse boşver elalemi herkes önce kendine hatalarina bi baksin.millete kalsa herkesi herkesle evlendirmeye meraklilar ama yarin birgün sorun yasarsab sikinti sana ait o zamanda akil verirler işte bizde neler çektik zamanındavb.ssevmiyorsan ayril derim.kalbinin sesini dinle adam idrar ediyor evet ama belki senin güzelliğindeneetkilenmiş olabilir aile düzgün güzel kiz boylesini nerden bulurum mantigida olabilir belki de yurt dişi hayali olabilir gunahini almak istemem.ama karari cevrene birakma iyice dusun ve his yoksa ayril derim burada sevenler hissedenlere ayrilabiliyo sen sevmeden garantisi de yok evlenince sevecegnin sonuçta sevmeden evlensen pisman olabilirsin.hakkında hayirlisi neyse o olsun .
Ben bu adama yüzsüz desem çok mu ayıp etmiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?