Evlendikten sonra duygularim olusur mu?

Aslinda trde konusmaya basladik, o dedi ki gelip istetim seni ben hayir dedim seni daha tanimiyorum. O yinede ailesini getirdi ve bana baska yol birakmadi cünkü konustugumuz duyulmustu. Yani hersey 1 haftada oldu.

Aslinda trde konusmaya basladik, o dedi ki gelip istetim seni ben hayir dedim seni daha tanimiyorum. O yinede ailesini getirdi ve bana baska yol birakmadi cünkü konustugumuz duyulmustu. Yani hersey 1 haftada oldu.
Seni köşeye sıkıştırmış resmen

nolmuş konustuysanız, duyulduysa ... insanlar her konustuguyla evlense oo hoooo

Cok kisa sürede nisanlanmissin. Üstelik nisanlina onu sevmedigii söyledigin halde, adam neden ayrilmak istemiyor?
Bunun üstüne birde daha önce yurtdisindan biri ile nisanlanmis demssin.
Bu durum biraz kafa karistirici, acikcasi bende senin gibi düsünüyorum, yurtdisi icin evlenmek isteyebilir.
Yoksa onu sevmeyen biriyle neden evlenmek istesin?
Evlilik oyuncak degil, sevmiyorsan eger bitmeli, zorla olur mu bu is.

Arkadaşlar herkese slm bn yeni üyeyim de nsl konuşma baslatacagimi bilemiyorum yardimci olabilecek biri var mı tşkler

Iyi ki zorlamamis, gercekten.

Arkadaşlar herkese slm bn yeni üyeyim de nsl konuşma baslatacagimi bilemiyorum yardimci olabilecek biri var mı tşkler

Konu acmak istedigin yere gir önce mesela bir derdim var kösesi. Ekranin en üst sag kösesinde "gelen kutusu" ve "bildirimler" var. Bildirimlern 3 parmak asagisinda "konu ac" butonu var

nolmuş konustuysanız, duyulduysa ... insanlar her konustuguyla evlense oo hoooo

Yani ailem dedi ki madem konustunua begendin kendisini o da gelip seni istetti bari nisanlanin isterseniz oyle konusun anlasamassaniz ayrilirsiniz dediler. Ama durum öyle olmadi aslinda. Ben sevmedigimi söyledim ama bunu kimse sorun olarak görmüyor.

Ben şöyle anladim yanlissa uyar beni .sen evden cikmayan bu yüzdende sevgili olayini yasamamis belki de az yasamjs birisin sebebi de aileme biri bisey demesin elalem laf etmesin gibi.bak canim eğer boyleyse boşver elalemi herkes önce kendine hatalarina bi baksin.millete kalsa herkesi herkesle evlendirmeye meraklilar ama yarin birgün sorun yasarsab sikinti sana ait o zamanda akil verirler işte bizde neler çektik zamanındavb.ssevmiyorsan ayril derim.kalbinin sesini dinle adam idrar ediyor evet ama belki senin güzelliğindeneetkilenmiş olabilir aile düzgün güzel kiz boylesini nerden bulurum mantigida olabilir belki de yurt dişi hayali olabilir gunahini almak istemem.ama karari cevrene birakma iyice dusun ve his yoksa ayril derim burada sevenler hissedenlere ayrilabiliyo sen sevmeden garantisi de yok evlenince sevecegnin sonuçta sevmeden evlensen pisman olabilirsin.hakkında hayirlisi neyse o olsun .

nasıl zorlamamıs ya.. hala da zorluyor işte. allahımmm şaka gibi

tamam işte, nişanlandın ve suan onunla anlasamadın sevemedin atabilirsin nişanı. sevmemekten büyük sorun mu var allasen

Ya canim kusura bakmada bu annenle baban ne kadar halden anlamaz insanlarmis?

Cocuklari istemiyorum diyor, hala bu is olsun diyorlar.

Bu nasil dar bir düsünce.

Bede yurtdisindayim, böyle düsünen anne babalara bende sahit oldum ama bu taa 10-15 yil önceydi.

Nasil birkafa yapisi anlamadim, hangi devirde yasiyoruz.

Zorla insan evladini istemedigi biriyle evlendirir mi ya.

Hic korkmuyorlar mi, ilerde anlasamazlarsa yavrumuz bize kinlenir siz zorla verdiniz der diye.

Dinleme annenle babani. Ilk kez anne ve babanin lafini birine dinleme diyorum. Ve gercekten dinleme.

Senin ablan olsam afedersin nah izin verirdim buna.

Surda yedi yabanci olarak ben üzüldüm, anne baba nasil böyle bir yanlisa düser

Evet abla, cok iyi yorumlamissi benim sevgilim pek olmadi ve fazla cikan bir kiz degilim. Okula gidip geliyordum universite mezunuyum su an is ariyorum. Ama okul is haric pek cikmiyorum aslinda. Yani anlamoyorum bana biri seni sevmiyorum dese ben bir dakika kalmam onunla.o bana diyor sen iyi kizsin, ailen iyi,guzelsin, ailene duskunsun. Yani dediginiz gibi bunlar da etki yapiyor ama sanirim yurt disi daha da agir basiyor. Yoksa guzel olan ailesine duskun olanlar da cok turkiyede. Fizik olarakta bende 1000 kat daha guzelleri var. Yani bilmiyorum nasil yorumlayim bu tavirlarini. Birde onun cok sevgilisi olmus. En son sevgilisinden maddi konu yuzunden ayrilmislar. Kizin durumu cok iyi kendisinin durumu iyi degil diye. Ona bakarsak o zaman bizimde durumumuz iyi cok sukur neden beni kabul etti. Cunku biz evi dizecez hersey bizden cikiyor damat trden geldigi zaman gelin ve ailesi herseyi dösüyor. Bence bunun etkisi de var.

Evlendikten sonra Sevemezsin , Bir hafta tanidigin biriyle nisanlanman buyuk cesaret.

Bence cocuk yurt disi sevdalisi .
Bunu agik ve net belirtmis ..
Bitir

Ilk once oturum geldi aklima.
Oturum ihtimali degilse niyeti baska bi bit yenigi olrak: bu adam sana saygi gostermiyor!!
Senin sozune daha simdiden takmayan biri ilerde nasil birisi olabilirki?
Zorla guzellikmi olurmus be.
bence bi arakdasta belirtmis ona turkiyede kalmak istedigini soyle. Bi arkdasimda ise yaradi su an yakasini kurtardi gercek yuzunu gordu.
Eski nisanlisiyla irtibata gecme ihtimali varmi?
Bence evlenicegin kisinin karakterleri eski nisanlisindan baska kimse bilemez.
egerki kizla irtibata gecerken kim oldugunu bilmesi sorun olursa faceden felan tesadufen bulmus gibi yap bi erkek profili acip. Kiz kiza kimse konusmz ask mesk konusunu faceden. Kiz killanir.
ask mesk hakkinda konu ac.
sonra yavasca evlilige git, evliligi neyi hic dusundunmu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…