Evlendikten sonra herşey tamamen eşit mi olmalı?

YUH YA asıl kv bu .ay evlerden ırak . Kaç bacım kaç. Bu tiplerden hersey beklenir

Nyks- 5 yılınızı bu insanlarla harcayacağınıza, 1+0 bir ev tutup, gündüz çalışıp, gece ikinci öğretimde üniversiteye gitseydiniz şu zamana kadar mezun olurdunuz. Diplomanız yanınıza kar kalmış olurdu.

Akşam işten gelince kayınvalidenizin tuvaletini temizleyip, yemeğini yapıp, asık suratını çekip, histerik davranışlarına maruz kalacağınıza, ders çalışıp, okulda normal insanlarla sosyalleşirdiniz.

Bari bundan sonraki 5 senenizi iyi planlayın. Alternatif hayatlar hayal edip, her alternatifin artılarını eksilerini hesaplayıp, şu anki hayatınızla kıyaslayıp, harekete geçin.

Bence de edersin,bir bardak çayını huzurla içersin,ki paha biçilemez bu huzura...
Ayyy yakalamisken gecmis bayramin mubarek olsun optummmmm wn goccamanindan

Konu sahibi heme heme tum konularini bilen biri olarak yorumum yok cunku milyon ve milyarlarca boyle karakterleein asla duzelmedigini bir gecim yolu olmadigini ya deveyi gudup ya diyardan gitmeden baska secenek olmadigini defalarca yazdik deveyi gudemezsin cunku karakteristik yapin uygun degil vicdani kisminda agir basiyor despot olamazsin yipranan sen olursun

Esinin yanmaz yapismazi oynadigini defalarca soyledik cikar olaylarini tane tane anlattik politik oynadigini dik durus sergilemedigini vb seviyorsun o yuzden onuda arada kalmis caresiz meylinde gorme egilimin fazla

Sen bu sekilde devam edeceksin bosanmazsin diye dusunuyorum anlattigin aile kazanc vs mecburiyetin bu gibi icten ice kocaya asiri duskunlugunde var 2. Evlilikte biterse ne olacak guvensizligin haklisinda bise diyemeyiz zor Allah yardimcin olsun

Kadindada bunlar yasadigin iyi gunler bu kadar egoist yapilar uzun yasar yipranmazlar cunku kendi cevremdende tecrubemle acikca yaziyorum bunlar cok iyi gunlerin yillarla dahada cocuk olma aksilesme paraya dusme iftira beddua aglama bagirma neler neler seklinde gidiyor hele boyle hirsli edepsiz yapilarin yasliligi dahada fena oluyor cunku bu yapilar huzursuzluk ve kaostan beslenir

Tek tavsiyem cok yipratici sureclerde uzak kalma olur ya gorunceni arayin alsin 10 gun ya sen imknin varsa baska yerde kal on gun uzaklasin insanlar boyle boyle cinnet geciriyor maalesef birde bir uzmanla gorusun hayali kurulumlari oldugunu kendini buna inandirip yalan ve iftiraya dondugunu kisisel iliskilerinizi zedeledigini bosanma asamasina geldiginizi bir tur yaslilik buhrani gecirdigini soyleyin dr goturun yani madem deliyi oynuyor deli muamelesi yapin sizde ilac verirler icmezsede yedigi ictigine katarsin sana takma noktasindan uzaklasirsa belki rahatlarsiniz

Arkadaşıyla dedikodunu yaptığı anda ses kaydima alacaktin..yada arama kaydinda silmemişse arkadasiyla konustuklarini kanitla olmassa telefon konuşma dökümanlarıni çıkart..o kadar sinsi bir pislikki kocani bile inandirir bu kaynanan..

Bende oyle okudum diye hatirliyorum aradim aradim bulamadim mesajlarda, annem vefaat etti babam evlendi bende esimle evlendim ilk asik oldugum adam felan yaziyodu sanki
Bu konunun icinde baska bir uye kendi hayatindan ornek verdi onla karistirmayin sizin dediginiz tipta okurken evlenen annesi vefat eden bir
Muddet kv ile yasayan baska bir uye konunun sahibi degil

Evet malesef istesem de kötü biri olamıyorum. Biraz fazla yufka yürekliyim. Asarım keserim derim ancak sadece dilimdedir. Ama bu sefer onunla asla konuşmayı düşünmüyorum. Beni düşündüren şey ikinciyi de bitirecek olmak ve kendi ailemin bu olaylara tepkisi. Daha sonra da tek başıma nasıl geçinirim diye düşünüyorum. Ve haklısınız 4 yıla yakındır evliyim ve düzenli hayatı seven biriyim. Şimdi bütün düzenin kökünden değişecek olması da beni korkutuyor. Eş benim için 2. Planda. Ama yukarda bahsettiklerim beni düşündürüyor

Vallahi hiç aklıma gelmedi çünkü uykudan uyanır uyanmaz bunları duydum ve dondum kaldım. Akşam kendi dedi arayalım kadını yüzleşelim diye ama sonra aramadı da

Bende oyle okudum diye hatirliyorum aradim aradim bulamadim mesajlarda, annem vefaat etti babam evlendi bende esimle evlendim ilk asik oldugum adam felan yaziyodu sanki
Hayır şöyle; annem babam hayatta ve öz. Yukarıda yazdıklarınız gibi bir bilgi paylaşmadım

Eşim ben halledicem deyip duruyor. Neyi nasıl halledecek bir fikrim yok.

Ben de geçmiş bayramını kutlarım özgeYani bilmiyorum bir çıkış yolu olmalı Ne yardan geçiliyor ne serden,ikisi de zor olmalı...

Kocam akşam onun bana söylediklerinden sonra asla ona inanmaz diye düşünüyorum

2. kez boşanacak olmanız: Aman 2. kez boşansanız ne olacak? 2 kere, 3 kere, kaç kere canınız isterse o kadar evlenirsiniz. Bunu eleştirecek insanla da işiniz olmasın.

Aileniz: Ailenizi de bu kadar düşünmeyin. Zaten muhtemelen onlardan kurtulmak için 2 kere tam olarak içinize sinmeyen evlilik yaptınız. Tüm hayatınızı onların vereceği tepki yüzünden mahvetmeyin. Gerekirse “zaten sizin yüzünüzden yollarım mahvoldu” diyerek tüm bağlarınızı koparırsınız. Durumu kabul edip, size normal davranırlarsa yine görüşürsünüz.

Maddi geçim: Bir hesap kitap yapın. İşinize yakın veya ulaşımı kolay 1+0 bir evde geçiminiz ne kadar olur hesaplayın. Mutfak masrafı, faturalar vs şu an olduğu kadar olmayacak, üçte biri kadar olacak. Kira da daha az olacak.

Yine de geçinemeyeceğinizi düşünüyorsanız, maaşınızı arttıracak şeyler yapın. Üniversite sınavlarına hazırlanın, ikinci öğretim okuyun. İşten okula gidin. Okuldan sonra dışarıda karnınızı doyurun veya evde kahvaltı edin. Sonra da yatıp uyuyun. Hafta sonu da en yakın kütüphaneye gidip ders çalışın. Tüm ev işleri kayınvalideniz ve eşinize kalsın. Kendi pisliklerini temizleyip, kendi yemeklerini kendileri yapsın. Siz boşanınca nasıl bir hayatları olacağını görsünler. Sadece çamaşırları yıkayıp, kendi çamaşırlarınızı asarsınız. Madem maddi sebeple boşanmıyorsunuz, evi otel gibi kullanın. Diplomanız olunca maaşınız da artar veya daha yüksek maaşlı iş bulursunuz.

Üniversite yerine her akşam kütüphaneye gidip, KPSS de çalışabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, geleceğinize yatırım yapın. Yerinizde sayıp durmayın.

Düzenin değişmesi: Kaç kere değişiklik yapmışsınız. 2 kere evlenmek de değişiklik. Bir kere de manyaklardan kurtulmak için değişiklik yapabilirsiniz.

Artık gerçek bir değişiklik yapmanız şart. Kayınvalidenizle konuşmasanız, surat yapsanız ne olacak ki? Bu bir değişiklik mi? Daha önce kaç kere yaptınız, sonra yine eskiye döndünüz. O da buna güveniyordur. Artık gerçek bir değişiklik yapın. Ya boşanın, ya da boşandığınızdaki hayatınız için tüm enerjinizi kariyerinize, eğitiminize harcayıp, ev işlerinden uzak durun. Eski sistemde devam ettiğiniz sürece bir şeyin değişme ihtimali yok, eninde sonunda yine şu an bulunduğunuz noktaya geleceksiniz.

Ben de geçmiş bayramını kutlarım özgeYani bilmiyorum bir çıkış yolu olmalı Ne yardan geçiliyor ne serden,ikisi de zor olmalı...
Bildigin deliyi edepsizi oynuyor yahu bunlarda uysunlar oyununa bu kiz gidemez o anneden (oz) gidemez Allah dusmanimin basina vermesin kadin sinir hastasi kv bunun anasinin yaninda melek aslinda bakma
Cozum su birsekilde gidecek goturecek gerekirse kendi danismanlik gibi konusacak atacaklar bir hap sakinliycek hirsi gecicek belki gercekten depresyondada olabilir oyleysede tedavi olmus olur yani ne o kadin ne es degisir nede bu kiz gidebilir bunun parasi olsada gidemez anne karakterinin yapacaklari ortada cunku babaya dovdurtuyordu kadin durduk yere hatirlarsan sende bende konularini biliyoruz onun icin kalbi sekeri hastaligi neyse ona gore uygun bir hapla kendi ruh sagligini kurtarmanin yoluna bakacak 69 yasindaymis bu saatten sonra hap baglilikta yapsa sikinti olmaz varsin olsun icsin icsin uyusun milleti sinir edipte hasta edecegine kendi az uyusuk olsun zaten yiyip icip ayagina hizmet aliodu nkys de degisen birsey olmaz ha soylenmez sakin durur huzursuzluk cikmaz yani bunlarin tek cozumu bu gorunuyor

Yani siyanurle az az zehirleme kiralik katil falanda bir secenek ama hem masaklatli pahali hemde ortalik kirlenir kim temizliycek

İlahi yazınızın sonunda güldürdünüz beni :) az evvel bi cinnet geçirdim ve içimdeki herşeyi bağıra çağıra söyledim küfür de ettim tabak çanakta kırdım. Bende bir cinnet geçirdim yani

Topluma göre, kocası ölmüş maaşı yok başka erkek evladı yok bu sebeple. Bana göre büyük bir hata ile kabul etmiş bulunmamdan dolayı
Sizi Hatırlıyorum o evden çıkmadan ya da Kv o evden çıkmadan Mutluluğu bulamazsınız.

Hani bir bilmece var ya,bir kuzu bir kurt ve bir demet otu birbirini yemeden nasıl karşıya geçirirsin(her geçişte ancak birini götürebilir)bunun gibi bir olay.
Dediğin mantıklı görünüyor,kadını pasifize etmek.
Kendi annesiyle olacak iş değil...

Hayatim kendine yazik etme ayni modeli yasamis insanlariz bizzz anacigimin emekleri bizlere tavirlar bakislar vs cok zor huysuz yasli gecimsiz insan oyle boyle degil degismezzzz bagirip cagirman ortamin gerilmesi vs onu besliyor o zaten bunu istiyor bazi yapilar boyle iki gun sakin dur bilerek karincalanmaya baslar aranmaya baslar kavga cikarir aglar sizlar beddua eder gelene gidene sikayet eder ama bak gozlerine isik gorursun cunku onun mutlu olma metodu bu bunu belkide bilincli yaptiginin farkinda bile degil belki tipta bir tanisi bile vardir psikolojik olarak ben bilmiyorum acikcasi

Sbredip gormezden gelme vb durumlarda hirs yapip dahada cok uzerine gelir a o sustu bende susayim mekanizmasi yok ona olay lazim action lazim onun icin sana cozumsuz yazdim moralini bozam diye degil

Cok cocuklu ailelerde bolusme oldugundan bir sekilde idare daha rahat atiyorum her cocukta iki uc ay vs gezdikleri icin ortam komsu degistigi icin oyalaniyoda dahada sakinliyolar boyle tek birinde kalanlarda durum fena o sebepten bu tarz sakinlestirici odagini surekli bir noktaya toplayipta hirs edinme takintisini dagitmak adina en mantiklisi ilac dr benim baska onerecek yolum yok olsa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…