Evlendikten sonra herşey tamamen eşit mi olmalı?

Boyle kaynanaya diyecegim tek sey ‘ ben cikiyorum simdi gogsunj gere gere girebilirsin oglunun koynuna’ olurdu.cunku bunum baska bi acikaasi yok. Oglunu esinin yerine koyan anneler psikolojik olarak rahatsizlar ama bunu cekmek icin de deli olmak lazim. Bence altinda yatan sebep tam olarak bu yani bi oglunun koynina girse rahat edecek bence bu kadinlar. Bilincalti bunu istiyor ama toplum izin vermiyor. Omur curutmeye degmez. Ama burdaki tum oglan annelerinden ricam ogullarini asla kocalari yerine koyup ondan ustun tutmasinlar yoksa bi de yaslaninca is cigrindan xikiyor.

benim eşi vefat etmiş kayınvalidesiyle aynı problemleri yaşayan arkadaşlarım var
evlenmeden önce oğullarına akrabaya zor bıraktırıyormuş ama evlendirkten sonra elin kızını gezdiriyorsan beni de gezd,receksin, ben de gezmek istyiorum diye tututturanı biliyorum, ya hatta kadın filme gitmek üzereyken onu götürmüyorlar dye surat yapıp tüm film boyunca ne boş insan varmış burada başka yere gitsek daha iyi tıkıldık bir salona boş şeyler izliyoruz diye söylenmiş sinemada huzursuzluk çıkmasın diye 2. yarıya girmeden gitmeişlerdi.

yani ev ev üstüne olmuyor, evlenince duygu sömürüsü yapıyor anneleri
aynı bina bile kurtuluş değil, arka sokak olarak otursanaız belki nefes alırsınız
kadın geçimsiz olduğu için eşinizin yalan söylemesi normal

Diger konularinizi esinizle sorunlarinizi biliyorum fakat bir sans daha verdiyseniz annesi yuzunden ayrilmayin derim be. Eger esiniz annesinin sozune bakip size rahatsiz ediyorsa o baska tabi. Esinize su soruyu sorun " peki ne olucak simdi kafayi yemis demekle sorun cozulmuyor birseyler yapmak zorundasin zorundayiz" Okurken cok sasirdim annesi size kiskanmanin haricinde edepsiz biri koskoca kadinin kendini yrlere atmasi da ne oluyor. Ne duydum ne gordum. Edepsizle ugrasmak zordur. Gonderin Huzur evine belki orda "Huzur" bulur hahhaha ciddiyim

AYYYY evlerden ırak nasıl zihniyetli insanlar var ya.
Rabbim kolaylıklar versin....

Ben o kv yi boğarim! Ne esit olacak? Koca bana misal tektas aldi onada mi alacak? Beraber tatil yaptik kv ilede esimmi yapacak. Simartmayin tepenize cikmis zaten cikacagi kadar
abartmısısın..şu zihniyette bir sürü adam öldürmen gerekirdi.. kim var dört dörtlük.

Ben olsam o kvnin bütün eşyalarını kapıya atardım cinnet nasıl oluyor görsünler bakalım,edepsizlik yapmaktan başka bişe değil kvnizin tavrı,bu tarz çirkefleri de iyi tanırım sizden korkmazlarsa hayatta susmazlar.

Şunu okuyan herkese de dert olsun kv ile aynı eve girmeyin,başlarım böyle kocaya.

kardeşim haklı bir serzeniş seninki. bazen mecburiyetler başka olumsuzlukları da beraberinde getiriyor.

eşin evde mydi o an,
naptılar eşin ve kv n sen cinnet geçirirken?

son yaşadıkların çok tanıdık geldi bana Nyks- benim kv ye çok benzıyor yapmadığı pislik yok dilinden de beddualar, allahlar düşmez
Eşim ilede çok benzettim eşini benim diyen kız çocuğundan daha vefalı fakat seninle aramızdaki fark ne biliyomusun biz uzağız birbirimize o ülkenin bi ucunda ben bir ucunda aynı evde yaşasaydık da bana bunları yapsaydı boşanırdım birde benim maaşım yok ve bir çocuğum var. Yüklerinden kurtul çok değil birkaç ay sonra ben neden bunlara izin verdim diceksin
Hayat birilerinin psikopat annesini çekicek kadar uzun değil

eşin evde mydi o an,
naptılar eşin ve kv n sen cinnet geçirirken?
Eşim evde değildi o an. Zaten onun olmadığı zamanı bekledim.

Saydım sövdüm.
Ulan dedim diye bana döndü ulan sensin dedi hahaha. Kes sesini dedi. Öyle deyince ben daha çok bağırıp daha çok şey kırıp dökmeye başladım. Sonra eşimi aradı eve gel diye.

Ohhh eline koluna ağzını sağlık , böyle devam , eşin gelince de annen uyduruyor deseydin bari
Ne oldu eşin gelince
Bence böyle devam et yılsın korksun senden o

Nyks- merhaba sizi ve konularınızı çok iyi biliyorum, kullanıcı adınızı görünce içeriğini tahmin ettim ve tam da tahmin ettiğim gibi çıktı maalesef. Yani bu kayınvalideniz asla değişmeyecek, kadında vicdan yok bir kere. Aynı evde oturdukça siz sinir hastası olacaksınız ki cinnet geçirdim diyorsunuz, değer mi? Eşinizi cidden çok mi seviyorsunuz? Yani yapılacak şeyler şunlar; ayrı eve çıkılacak, çıkılmazsa aynı durum yıllarca devam edecek ve sizin psikolojiniz darmaduman olacak, ya da boşanacaksınız.

Eşiniz annesini bırakmama taraftarı ise üzgünüm ama ne olursa olsun onun tarafını tutacaktır. Tam okumadım tüm konuyu eşinizin tavrını bilmiyorum. Ama lütfen kendinize hak ettiğiniz değeri verin ne olur konuları okudukça ben yaşamış gibi oluyorum ve konudaki herkese kızıyorum üzgünüm ama siz de dahil. Niye kendinize bunları reva görüyorsunuz diye kızıyorum.

ay içim soğudu eline sağlık

eşitlik konusunda evet yettiği kadar eşit davranmalı. sonuçta boru değil o bir anne.
eskiler şunu anlamıyor. karı koca baş başa kalmalı onlara rahatlık verilmeli gibi şeyleri anlamıyor. çünkü onlar yaşaşamış bilmiyorlar. o yüzden şimdiki nesli kendi zamanı gibi yaşamak istiyorlar. e buda olmuyor. kuşak çatışması oluyor. ben şimdiki nesilden umutluyum. şimdiki nesil gelin damat olayında daha serin davranır gibime geliyor.

Şimdi eşime o zamanları anlatıyorum. Bana araba için kredi çektirmek istiyordun ben çekmeyince de blöf yaptın beni boşayacaktın diyorum. İnkar ediyor. Yoo başka bir şey yüzünden kavga ettik biz diyor.

Bakın ona lafım yok. Tabii ki eşim hep beni kayırsın hep beni hoş etsin demiyorum ancak bu insanın isteme sınırı yok. İstediği olmayınca da böyle bana hakaretler savuran birisi. Tam tersi eşim beni sevmesin benim isteklerim hep göz ardı edilsin kendisi pohpohlansın istiyor ancak tahmin edersiniz ki bu da mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…