annmde yapar pazarlıkkk
ya bıde pazarda secenek olusu guzel ama adamlar kenısı werıo curuk carık
bu arada soframı kurdum salata pılavıda yaptım
Eline sağlık cnm kocısınımı belkıyosun
evet bakalım kacta gelcek hıc aramadım
canım ya pazarlık konusunda bnde oleyım mesela bısı alıorm
kıyafet falan su kadar olmazmı nakıt alcam dıorm yada az ındrım yap dıorm hiç yapmıolar
Gec gelmese barı sofra kurmussun.Bilmem benı kırmıyolar genelde arada kabul etmeyen oluyor sen bılırsın dıyıp cıkıyorum
bılemıcım hıh
ya ıste sen ole yapıosn ben bıslerı topluyorum cok guzel dıye dıye alıorm gelıorm kasaya tam odıcekken soluyorum onlarda yapmıo nasılsa alcak dıe
pazar parfum aldım anama tekın acar
yahu bısı werın yanında dıorm yok kalmadı o zamn ındrım yapın zaten ındrımlı ıyı dedım aldım cıktım
Anlasılan esınlen tartısmısın yıneecanım zaten mağzalar ındırım yapmıyor standart fıyat anca pazarda yapıyorum pazarlığımı,Tekın acar kartın varsa puan bırıkıyor ben de ordan alıyorum parfum.
yanmda deıldı zaterı ae cok kalabalıktı
ya ben tekını sewmıorm alıyorum ordan ama cok katılar ya bıraz ındrım yapın en pahhalı urunler orda yemn ederım
bıgun bı grdım cıldıme bakım ıcın bıısler lazım dedım bıde makyaj mal
buda lazım sana suda suda suda dedıler ıyı dedım alıyım kasaya bı geldım800 mu 1000 tl ı ne tutmus hedıye olarakta mınık rujla dandık bı canta werdı
yok dedım almıcam cok pahalı naptınız aldım allgımı fondoten bıde goz kalemımı ne cıktım hedıyelerınıde gerı aldılar bıde trıp yapıolar ısrar ettıler olmaz dedım dıye
ogun bugun uyuzum ama bazen mecbur kalıorm
Ben hıc cılt bakım urunu alamadığım için pahalıdır evet,parfumde en cok cesıt bır tekın ıkı sevıl sanırım.Ne gerek var öyle kremlere hem daha gencsın luzumsuz.Ben sadece temızleme jelım tonığım var hatta bazen esımle yuzumuzu saf gulsuyuyla temızlerız cok ıyı gelıyor,dus sonrası nemlendırıcı oldu bıttı.
canım bnde oleyım bı nemlendırıcım var oda garnıyer mı ne ucuz bısı okadar arada peelıng alıorm bıde temzleme jelım var
ama tam nıkah oncesydı bınmde gozeneklerım var bıde sıyah nokta ve hala cıkan sıcılcelr ızler falan sorunlu bı cıldım war anlattım adama oda dayadı almadım
Benım o dedığın burun cevrem de vardı duğun öncesı cılt bakımı yaptırdım gözeneklerım daha da acıldı,kremler fasa fiso bazen de maden suyu kompleksı yapıyorum soğuk soğuk ferahlıyor cıldım
ya nasıl gecer o gozenekler bnmde burun cevresınde var burndada sıyah nokta bant kullanıorm ama tam temzlemıo gozenekler ıcın artık kese yapıorm dusta
yınede gecmezse cılt doktruna gdım dıorm baska caresı yok bu gozeneklerın galıba
Gecmez bantla falan ben cok denedım hatta cok cesıtlı killi peelingler aldım roc un falan ıse yaramadı ,cılt bakımıda yaramadı ben banyo sonrası temızlıyorum sıkılastırıcı arındırıcı tonık suruyorum ama yok olmuyor en azından coğalmıyor.
lıseye basladım bu yasa kadar bebek gbı cıldı olmadı ya valla bıktım bnde
gozenek sıyah nokta sıvılce ızler hadı sıvıce nadır cıkıo gectım onuda barı gozenek olmasaydı bıde yaglı hemde soyulabılen gıcık bı cılt
lazerle soyma ıslemı warmıs belkı ıse yarayabılır lazerlı peelıng sanırım
Benım tek sorunum burnum onun dısında cıldım de sıvılce cıkmaz hatta ergenlıkte bıle hıc cıkmadı dolayısıyla ızı de yok.Bır arastır netten
Ben cıkıyorum cnm hazırlanıyım gelırse hemen cıkarım acıktımm cunku ıyı aksamlarr
hadı canım ıyı aksamlar afıyet olsunn
kızlar benim patlıcan yemeğinden bozma köfteleri çok bilmiş kocam beğenmedi
Türk yemek tarihine bir tarif daha eklenemeden çöpe gitti hepsi:))))
bende naz yaptım azıcık küstüm, sonra sarıldı öptü falan,seviyorum bu adamı yaaa:))
Merhaba arkadaslar bebekli oldugum icin karisik yaziyorum kusura bakmayin
Dün aksam 1 kasik zeytinyagli bir tabak kisir yedim(hepsini bitiremedim:)
Sabah:1 dilim esmer ekmek, peynir, zeytin, domates, kahve
öglen:1 tabak az tereyagli manti
aksam: yesil salata,az zeyntinyagli
arada kacamak yapip 200 kalorilik bir cikolata götürdüm:)
spor olarakta bütün gün temizlik yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?