- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 35
merhabalar kızlar gunaydın...nasılsınız???ewıme dondum aldıgım kg lerımla..
bu hafta sıkı bır dıyete baslıyorum,cunku hafta sonu dugun var,aldıgım kg lerı vermem gerekkkkkkkkkkkkkk

cokda takmayrum gercı cunku ıyı gesdım ve yedım hehe n ben 3-4 kg beklıyordum ama
cokda takmayrum gercı cunku ıyı gesdım ve yedım hehe n ben 3-4 kg beklıyordum ama 
baslangıc:83
hedef:65
gecen hafta:72,1
bu hafta:73,2
bu hafta alınan :1,1 kg(+olarak yanı)
olsun bunada sukurrrr
sızınleyım kıscelerrrrr
sabha 7 de 1 bardak ıncır suyumu ıctım,st 10 da yufa ekmek ıle yagda pısmıs yumurta yedım azıcık ve 3 zeytın yeter bu kdr sımdı su vaktıııııııı ve yesıl cayy sonra okula gdcgmm kpss ye gırıyorummm esımı ıkna ettımmmmmmmmmmm

gırecek ark.bana yarımdı olun lıseden mezun olalı 5 sene olduuuuuuuuu

bu hafta sıkı bır dıyete baslıyorum,cunku hafta sonu dugun var,aldıgım kg lerı vermem gerekkkkkkkkkkkkkk

cokda takmayrum gercı cunku ıyı gesdım ve yedım hehe n ben 3-4 kg beklıyordum ama baslangıc:83
hedef:65
gecen hafta:72,1
bu hafta:73,2
bu hafta alınan :1,1 kg(+olarak yanı)
olsun bunada sukurrrr
sızınleyım kıscelerrrrr
sabha 7 de 1 bardak ıncır suyumu ıctım,st 10 da yufa ekmek ıle yagda pısmıs yumurta yedım azıcık ve 3 zeytın yeter bu kdr sımdı su vaktıııııııı ve yesıl cayy sonra okula gdcgmm kpss ye gırıyorummm esımı ıkna ettımmmmmmmmmmm

bu hafta ceza veriyorum kendime
 bu hafta ceza veriyorum kendime  çok yemiyeceğim
 çok yemiyeceğim 

yeni yeni kendime geliyorum. neden oldu anlamadım. gelincede hiç iştahım yoktu zorla bir dilim ekmek ve peynir yedim..
 yeni yeni kendime geliyorum. neden oldu anlamadım. gelincede hiç iştahım yoktu zorla bir dilim ekmek ve peynir yedim.. 

nasıl gectı pazarınnn?
nasıl gectı pazarınnn? ben dedım gıdelım dıye ama mecbur kalıp soyledım
 ben dedım gıdelım dıye ama mecbur kalıp soyledım ben evdeydım canım yemek yaptım azıcık temızlık öyle...
ben evdeydım canım yemek yaptım azıcık temızlık öyle...