Evleneceğim İnsan doğrumu şimdi ?

bence bunu direk annesine anlatmasi olmamis. siz de tatli bi dille diyebilirdiniz gerci. mustakbel nisanlim demissiniz ayrica, aileniz sizi o askerligini yapmadan nasil verdi ki sasirdim

Evlilik çok ciddi bir mesele. O nasıl ailesiyle paylaşmışsa (yalan yanlış bile olsa) sen de paylaş. Unutma koca her yerde bulunur ama aile bambaşka. Onların olurunu almadan adın atma. Aşk bitiyor bi zaman sonra önemli olan geride kalan sevgi ve saygı. Yoksa hayatın çekilmez olur.

bence bunu direk annesine anlatmasi olmamis. siz de tatli bi dille diyebilirdiniz gerci. mustakbel nisanlim demissiniz ayrica, aileniz sizi o askerligini yapmadan nasil verdi ki sasirdim

yani yakında nişanımız olacak canım.. Zaten tatlı dille anlattım ama konuşma sonuna doğru çok hararetli geçti..

Doğruları söylemişin ne var bunda evlenmeye niyeti olan insan tabiki yatırım yapacak anneside bak doğru söylüyorlar diyeceğine niye kızmış ?

Doğruları söylemişin ne var bunda evlenmeye niyeti olan insan tabiki yatırım yapacak anneside bak doğru söylüyorlar diyeceğine niye kızmış ?

Desteğin için teşekkür ederim .. Ben bunları söyledim diye kızmış.. hatta aslında dahasıda var da bana söylemiyor.. arada laf taşısın istemiyorum zaten ama aramızdaki sorunu annesine taşıması bana çok itici geldi çok üzüldüm, kırıldım ama nafile işte

alla alla her sorununuzda gidip bunu annesine anlatırsa vay halinize
dertleşcek arkadaşı falan yokmuda gidiyo annesine anlatıyo, bi anne ne kadar tarafsız ve objektif düşünebilir bu konuda, dertleşmekten ziyade annesyle senin dedikodunu yapmak bu
bence öncelikle bu huyundan vazgeçsin
isteğinde gayet mantıklı, bugün bul bugün harca, yarın düğündü eşyaydı falandı filanda, birikmiş para olmadan kolaymı

Son düzenleme:
bence sen en dogrusunu soylemıssın boşuna moralini bozma..
askerlik evlilik için en önemli engellerden biri..
bunu istemek en dogal hakkın ki evliyken asker yolu beklemek en zor seylerden biri olsa gerek.
benim kuzenim var daha dün aksam bizdeydi
kocası evlendikten sonra askere gitti gitmeden çocuk yaptılar çocugu tek basına büyüttü ama o olmasaydı ben kafayı yerdim o askerdeyken dedi.yani zamansız çocuk yapıcak kadar zor
hem erkekler istemiyo birikim yapmadan askere gitmeden evlenmeyi artık nişanlın neden böyle istiyoki :S

Nişanlına gelecekle ilgili sorular sorman,planlarını öğrenmek istemen gayet normal.
Hem onun seni yeterince tanıyor olması gerekirdi.Bunu sordun,maddiyatçısın diye yaklaşması hoş olmamış.
Acaba o tartışma,yanlış yönde ve gereksiz büyümüş olabilir mi ?

Yine de annesine anlatmaması gerekirdi.Biraz acemiliğine vermek lazım,düşünememiş olabilir.
Belki neden anlatmaması gerektiğini iyice açıklarsan,anlar.

Annesiyle dertleşmesinde kiminle dertleşirse dertleşsin bu kadar söylüyorum, hangi kayınvalide gelinden taraf olur ve haklı der galiba seni zor günler bekliyor.Gerçi önyargılı olup seni etkilemek istemem önünde deneme sürecin var bak bakalım her söylediğini tartışmanızı anlatıyor mu annesine, annesi sana karşı nasıl davranıyor,nişanlının üstüne gitme neden annene anlattın gibilerinden belli ki henüz bir denge oturtamamış, bu sefer senden gizli anlatır sana söylemez annesinin söylediklerini..Ayrıca hiiç bir şeyi içine atma

Nişanlınıza bahsettiğiniz konularda sonuna kadar haklısınız . .Elbette bir insan önce askere gtmeli sonrada birikim yapıp evlenmeli. Yoksa sıkıntı çekersniz bu ortada
siz dert etmeyn kayınvalidenizde birşey sölerse açıklarsınız detaylıca. Ayrıca evlilik ikinizin vereceği karar .nişanlın tek başına karar vermemeli . Evlilik tarihiniz ikinizinde gönlünü hoş etmeli :82:

tamam siz düşüncenizi belirtmişsiniz..nişanlınız da üzülmüş tepkisine annesiyle paylaşmış..buraya kadar normal diyebilirken..neden annesi objektif değerlendirmemiş duurmu..olayı büyüten taraf olmuş..sorun burda..
her meselenin annesi ile konuşulup halledileceği kısmı da size ayrı bir sıkıntı oluşturacaktır zamanla maalesef.

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen.
Bu nedenle konu "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

Saolun kızlar destekleriniz için.. Ben kendimi asla bulunmaz bursa kumaşı gibi hissetmemişimdir ama bunlar ağrıma gitti tabikide
annesi zaten çocuklarına çok düşkün bende saygı duyuyorum ama belli bir konuda ben ve ailemde her zaman objektif olmuşuzdur ben hiçbir sorunu
ailemle paylaşmamışımdır hep kendim çözmeye çalıştım kimse üzülmesin istedim ama gelin görün ki olaylar hep bana karşı gelişiyor.. Hepsi tecrübe diyorum
sabret diyorum kendime ama cidden hasta olmaktan korkuyorum

senin söylediklerin kesinlikle doğru ve olması gereken şeyler
gerçi bunları kendisi düşünüp uygulamaya geçmesi lazımdı ama neyse
ilişkilerde böyle en ufak tatsızlık,tartışma vs oldu mu hemen harala gürele ailelere konuyu taşımayı okadar yanlış buluyorum ki..
siz iki gün sonra bu olayı unutursunuz,kin gütmezsiniz ama aileler "özellikle anneler" hiç unutmazlar.
gerçi annesinin de bozulması gereken bişey yok ortada,hatta bu öğüdü kendinin vermesi gerekirdi oğluna!
ama kıyamadı herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…