Evleneceğim İnsan doğrumu şimdi ?

Erkeğin ekonomisini planlamak onu ele geçirmek demektir. Müstakbel kayınvalideniz bunu iyi biliyor.

cok haklısınz bu adamdan bi cacık olmaz bence bosverın

beni maddiyatçılıkla suçladı birde bunu gitmiş annesine anlatmış anneside bana kızmış artık ne dediyse bilmiyorum..

"Müstakbel kayınvalideniz" haklı olduğunuz, evladının iyiliği için fikir yürütttüğünüz konuda oğluna arka çıkıyorsa siz hatalıyken sizi yerden yere vuracaktır... Allah yardımcınız olsun...

Gelecek ve evlilik konularında konuşmanız gayet normal. Ancak bunu çocuk gibi gidip annesine anlatması hiç olmamış, çünkü iki kişinin arası düzelse de 3. kişilerin görüşleri öyle kolayca değişmiyor, unutulmuyor bir şeyler. İlerde annesi bu anlamda size karışırsa ve bunu da aklının bir köşesinden çıkartmayıp koz olarak kullanırsa şaşmayın... Allah yardımcın olsun, olgun olmayan insanlar zor, hele de erkeğin olgunlaşmamışı...:26:

Yorum ve destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar bana ne kadar iyi geldi anlatamam iyi ki varsınız :) bundan sonrasında artık daha mantıklı adımlar atmakta ve daha çok düşünmekte yarar var..

haklısın evet olgun davranışlar alamıyorum pek fazla işim zor bundan sonrasında hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…