Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında evlenecegin adam levhi mahfuzda yazılıymiş sen sadece o kişiyi secene kadar diger kısıleri reddetediyorsun onu secıyon o da zaten kaderinde evlenecegin adammişKader, insanın kendi yolunu kendi seçimleriyle seçmesidir.
Alın yazısı ise, yüce gücün -Allah’ın- insanın kendi kaderini kendi rızası ile belirlemesinin bilinmesidir. Yani; insan kendi seçimini kendisi belirliyor. Ama zaten ne seçerse seçsin, yaradan bunu ezelden beri biliyor...
Yani kader, insanın elinde olan bir kavram.
Allah insana akıl vermiş, onu özgür kılmış her hareketiyle. İnsan aklını kullanamaz ve kötülüklerle karşılaşırsa şayet bu kendi kararından ötürüdür...
Her şey birbiriyle bağlantılı![]()
Nasibini seçmek bence evlilik yani ikisi de var.Farklı hikayelerle evlenen arkadaşlar, bir türlü aradığı kişiyi bulamayıp yıllar sonra evlenenler, evlilik nasip kısmet işi mıdır? Seçim midir? Vakti saati belli midir? Düşüncelerinizi alabilir miyim?
Şunu büyük harflerle yazsaydın hala kaderimde bu varmış diyenler varKader, insanın kendi yolunu kendi seçimleriyle seçmesidir.
Alın yazısı ise, yüce gücün -Allah’ın- insanın kendi kaderini kendi rızası ile belirlemesinin bilinmesidir. Yani; insan kendi seçimini kendisi belirliyor. Ama zaten ne seçerse seçsin, yaradan bunu ezelden beri biliyor...
Yani kader, insanın elinde olan bir kavram.
Allah insana akıl vermiş, onu özgür kılmış her hareketiyle. İnsan aklını kullanamaz ve kötülüklerle karşılaşırsa şayet bu kendi kararından ötürüdür...
Her şey birbiriyle bağlantılı![]()
Ben 10 tane hocaya sormustum kafam cok karısmıstı 10 tanesi de aynı cevabı verdi evlenecegin kişi kaderinde yazılı sen sadece o kişiyle evlenene kadar digerlerini eliyorsun en sonunda onu secıuorsun o da kaderinde yazılı dediler yani evlilik kadermiş iyiyse şükür kötüysr Allah seni onunla imtihan ediyomuş veya evlatlarınla hayat..Eşin, Rızkın ve Ecelin bellidir, biz nekadar da "seçim" desekde..
Ben 10 tane hocaya sormustum kafam cok karısmıstı 10 tanesi de aynı cevabı verdi evlenecegin kişi kaderinde yazılı sen sadece o kişiyle evlenene kadar digerlerini eliyorsun en sonunda onu secıuorsun o da kaderinde yazılı dediler yani evlilik kadermiş iyiyse şükür kötüysr Allah seni onunla imtihan ediyomuş veya evlatlarınla hayat..
Kader kurbanıyım diyenler aslında kendi akıllarının-sızlıklarının- kurbanları.Şunu büyük harflerle yazsaydın hala kaderimde bu varmış diyenler varKader ınsanın kendı seçimlerinden ibaret yüce yaratan zaten herkesin önceden seçimlerini bilir yani kaderini bilir. Herkes seçimini yapar ve bunun sonuçlarını yaşar