evleneceginiz kisinin esiniz oldugunu nasil anladiniz?

Yani düşündüğünm zaman seviyorum. Maddi durumu oldukça iyi boyu posu fiziği yerinde eli yüzü düzgün.
Anlasiyoruz saygı duyuyoruz.
Kendimiz flört ederek tanıştık zaten .
Ama hani arkadaşların yazdığı onu gormezsem ölürüm onsuz yapamam durumu yok.
Yani o olmazsa başkasıyla da yapabilirim. İşte evlenecegim adam diye ışıklar çıkmadı gözümden görünce =)
Uzun uzun yazmissiniz teşekkür ederim.
Seviyorum ama aşık değilim.yine de yanlış bir karar sayılmaz değil mi ? Anlasabiliyoruz çünkü

Ondan önce aşık oldun mu peki?
Ben hiç o duyguyu yaşamadım . Kimseyi görünce öyle olamadim

Ondan önce aşık oldun mu peki?
Ben hiç o duyguyu yaşamadım . Kimseyi görünce öyle olamadim

Olduğumu sandım diyeyim. Daha doğrusu oldum tabi 1 kere bu heriften önce. O zaman aşktı, ama bu herifi tanıyınca aşk anlayışım toptan değişti. O zaman aşk diyordum, şimdi 1 numarali herifin adını yüzünü bile hatırlamıyorum.

Aşk anlayışı da sabit bir şey değil bence, gelen kişi degistiriyor. Ilk aşkım, benim için ulasilmazdi, hayranlık duyduğum biriydi benden yaşca ve konumca büyüktü. Gerçek aşkım benimle yaşıttı, hayranlık yoktu ama çekim vardı. Ikisi de kendi dönemlerinin şartlarına göre aşktı diyeyim.

Son düzenleme:
ben normalde inanılmaz rüya gören bir insanım. hatta rüyamda ünlü birilerini görüp de sonra bir başkasını görene kadar kendimi aşık zannedip leyla gibi dolandığım bile olmuştur ama şu anki sözlümü 1.5 senedir tanıyorum, 1 senedir de sevgilim rüyamda hiç görmedim desem yeri var. eksikliğini de hissetmedim sanırım bu durumun
evleneceğimi nasıl anladm diye bazen ben de düşünüyorum ama net şuan diyemeyeceğim sana. bizde durum farklıydı çünkü, o istedi, o ikna etti, o sevdi ben hep geri çektim kendimi. ama zamanla öyle bir ısındım, öyle bir sevdim ki dünya umurumda değil şuan. Rabbim yanıltmasın ikimiz de birbirimizden kopamayacağımızı biliyoruz ve bunu düşünerek attık tüm adımlarımızı bugüne kadar. nasipse bu ay sonunda nişanımız, 6 ay sonra da düğünümüz var. olacağı varsa bir şekilde yönlendiriyor Allah seni o tarafa, olmayacaksa da ne yapsan etsen olmuyor zaten. akışına bırakmak lazım sanırım biraz.

bence bunu birlikte olduğunda anlarsın... eger cinselliği de güzel yaşarsanız ve güzel devam ederse sevginiz pekişir...
da sen sonra biriyle karşılaştım ve aşık oldum dersen? adamı bir sacma aşk yüzünden boşama veya aldatma.

Mantık evliliği yapip boşanan insanlar da biliyorum.
Bana göre değil mantık evliliği. Ben kocama aşkla bakmak, onun çocuğunu dünyaya getirmek isterim. Zaten sevmediğim birine tahammül sinirim az olur.
Mantıkla sevgi bi arada olmuyor . Mantık evliliği yapanlar kendini kandırıyor seviyorum diye . Zamanla ortaya çıkıyor gerçekler. Başlıyor sevmedigim adamla evlendim demeye. Içten içe uzulmeye.
Aşk heyecan tutku bunlar dunyanin en guzel hisleri :)

evet hıssettım :) hanı belkı olur mu dıyeceksınız ama oluyor... unıversıte okurken esım benı oulun bahcesınde gormus ve bır sekılde faceden bulup eklemıs ben bı sabah uyandım bı baktım bırı ıstek gondermıs... ama tabı ben esımı begenmedım ay tıpe bak bu dunyada bı o kalacak bır ben olcam donup yıne de bakmam dedım... aradan 6 ay gectı iki ilçede ıkı ayrı konser var bırı mustafa cecelini bırı de rafet el romanın.. ben rafete gıdecekken bı arkadasım yuzunden ceclıye gıttım. bı baktım esımle aynı otobusteyız sonra aynı arkadas grubundayız sonra nasıl olduysa ben onunla konser alaında kayboldum boyle tanıstık :) veeee ben kocama asık oldum :) sonra 1 sene sonra bana 5 6 yaslarındakı bebeklık fotografını gosterdı ve ben gercekten şokkk oldum neden mı ben o cocogu cok once ruyamda gormustum hala ben bıle sasırırım ama esım evlenecegım ınsandı :)

Niye yaf, gerçek aşkçok nadir bulunuyor; bence boşanmaya değer. Hem aşk saçma olamaz rica ederim :)

bende ilk baslarda erkek arkadasimi yanima kondurmazdim.cok gicik kapiyordum.hatta Allah korusun derdim adi gecince.ve suan birlikteyiz.bende acaba kaderim miydi kendisi diye merak ettim.daha gerci evli degiliz ama o niyetle ilerliyoruz.insallah sonu evlilik olur :)

gıcık kaptıysan
tipe bak çay demle dediysen

evlenirsiniz , arkadaşlarımdan tuttuğum istatistik.

tabı bu bılınmez canım herseyın bası nasıp

Bende severek evlendim cok sukur
Evlenmekten kaciyordu hep
Ama bir o kadarda cok ilgisi vardi evlilikten kaciyordu derken erteliyordu maddi acidan
Ama ilk gordugumde bi isinma oldu
Tanistiktan sonrada icime dogdu hep bu evlenecegim adam dedim
Ruya filan bende gormedim

Biz 3 yıl sonunda nikah kıydık. İlk başlarda ben onu pek takmıyordum benim için yaptığı fedakarlıklar sayesinde aşık oldum ona. Sonra benim ailevi bir problemim vardı bunu ona anlatırken ağlamıştım. O da benimle ağladı. O an dedim ki bu Adam benim kocam olmalı tabiki ilk zamanlardı. Daha ne iş var ne güç. Evlilik de çok konuşulmuyordu aramızda. Birgün tartışma esnasında bana benim amacım takılmak değil işim olsun seninle evlencem dedi o an Şok'a girmiştim. Canım sevgilim benim. Böyle anlamıştım. Biz Allah'a bırakmıştık. İkimizde işsizdik. O kazandı ben atandım biranda. Yani kader kısmetse Hiçbişey önünde duramıyor

Kendini gömmüşsün gibime geldi

Gomerim tabi. Hala derim bu herif bana fazla. Arada diyorum tipe bak neyimi begendin falan. Sen zeki birisin akillisin bik bik (acikogretim lisesi mezunu, ortalama bir iste calisan biriyim, hayatta oyle enteresan bir basarim yok, evet kesin cok zekiyimdir). Print screen tusunun ne ise yaradigini bilmem onu cok etkilemismis. Ha bir de ilk tanistigimizda linkin park dinliyordum, efendim o da severmis ruh ikiziymisiz.

Ama sebep o degil yani. Sanirim ben birinden saglam bi dua aldim Allah tarafindan adamin gozlere perde indi Annemin buyuk babaannesine takvim yapraklarinin arkasini okuyuveriyordum kadincagiz seviniyordu, sanirim ondan

esım es olmadan once abımın arkadasıydı
evımıze gırer cıkardı aılem cook severdı ama ben nedense sinir olurdum
bana cok kendını begenmıs bırı gıbı gelırdı...
hatta arkadasım keske erhanla olsanız ne ıyı olur dedıgınde dunyada tek erkek kalsa yıne donup bakmam cok gıcık dıyordum
gunlerden bı gun abımle ortak oldular benımde muhasebe ofısım vardı
abımle cıkıp geldıler defterımıze sen bak malı ıslerımıze dıye sırketlerını kurdum ıslerıne bakıyorum
hanı bı ınsanı tanımak ıcın tıcaret yap derler ya...

tum dusuncem degıstı ona karsı ve 3 ay ıcerısınde noldugunu anlamadım bı baktım benı evlılıge ıkna etmıs
sonrakı 3 ay ıcındedee nısan dugun hepsı oldu

eylulde 2.yılımız olcak 3 bucuk aylıkta kızımız var sımdı cok mutluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…