- 22 Kasım 2010
- 11.284
- 20.176
- 598
- Konu Sahibi montesorri
-
Yani düşündüğünm zaman seviyorum. Maddi durumu oldukça iyi boyu posu fiziği yerinde eli yüzü düzgün.farktan önce aynı olan noktaları yazayım : her ikisindede bir mddet sonra kavgalar başlar. bu net.
elbette tartışmasız iişki olmaz olmamalı da. lakin bunun dozunu ayarlayamayanlar var.
öteki mantık evliligli: (iki taraf içinde) mükemmele yakın şartlar olmalı. iki tarafta birbirini sevmese bile fiziken beğenmiş olmalı. oara ev araba iş eğitim , şarttlar, vaadetler vs. ya denk olacak yada bu tür şeylerde iki tarafında ailesinin eli kolu aklı fikri rahat olmalacak.
öteki türlü oğlumu evlendiricem! kız bulim. aa dur bu ev kızı, alayım. ogluda "iyi ana işte. kız kızdır" derse bu iş sonu boşanmaya gidiyor.
aşk veya mantık evlililgi ikiside olabilir ama muhakkak anlaşmak fikizi ve tencel çekim. ve ikinci önemli olan her iki tarafıdan da konuşarak birşeyleri halledebilme yetisinin gelişmiş olması. bazı ottan pogtan şeyleri kafayı takıp kavga sabebi etmemek, ego , kompleks, ben kızım kadınım yaparım, naz caz olaylarının en aza inmiş olması lazım. hoşgörü, empati, rahatlık, bakış acısının genişliği, sakinlik..tümm bunlaaaarr her iki taraftda olması lazım...
Ondan önce aşık oldun mu peki?Rüyaya fala güvenmeyin. Ben anlatayım.
3 yıl mı 4 yıl mı ne önce falcıya birini sormaya gittim. Kadın da bana dedi ki sen bunu boşver. Sen gercek aşkı sevgiyi yaşamadığınyasamadigimn için mutsuzsun. Ruh eşinle mayıs ayında tanışacaksınız, okul eğitim vs bittikten sonra evleneceksiniz.
Neyse ben bu falı unuttum tabi kasımda baktırmıştım. Mayısta , çok da bayilmadigim ama türkçe konuşma hatırına görüştüğüm bir hatun aradı. Biz ufak bir kasabada yasıyorduk, haydi alışverişe yakında büyük bir sehir var oraya gidelim dedi. Benim de yapacak başka bir işim yoktu tamam dedim, tren istasyonunda buluştuk. Benden once ofis arkadaşiyla kahve içmek için buluşmuş, o da gelmis. Ilk bakışta aşık oldum diyeyim o gün orda. O anki hisleri anlatamam, anlatması çok zor. Anladim ki o güne kadar boşa yaşamışım hayatım bombosmus. Nerdeyse 1 yıl aynı binada çalışmışız ama hiç karşılaşmamışız , o 1 yıla çok acimistim.
Aynı gece ruya da gördüm. Daha sonra da rüyalar gördüm, çocuklarımızı da gördüm.
Sonuç olarak evlenmedik, falla rüyayla amel olmaz gördüğünüz gibi.
Ondan önce aşık oldun mu peki?
Ben hiç o duyguyu yaşamadım . Kimseyi görünce öyle olamadim
bence bunu birlikte olduğunda anlarsın... eger cinselliği de güzel yaşarsanız ve güzel devam ederse sevginiz pekişir...Yani düşündüğünm zaman seviyorum. Maddi durumu oldukça iyi boyu posu fiziği yerinde eli yüzü düzgün.
Anlasiyoruz saygı duyuyoruz.
Kendimiz flört ederek tanıştık zaten .
Ama hani arkadaşların yazdığı onu gormezsem ölürüm onsuz yapamam durumu yok.
Yani o olmazsa başkasıyla da yapabilirim. İşte evlenecegim adam diye ışıklar çıkmadı gözümden görünce =)
Uzun uzun yazmissiniz teşekkür ederim.
Seviyorum ama aşık değilim.yine de yanlış bir karar sayılmaz değil mi ? Anlasabiliyoruz çünkü
iyi geceler kizlar gecenin bu saatin de olsa da aklima takilan soruyu sizlere sormak istedim.sorum su ki evlenmeden once esinizle evleneceginizi hissettiniz mi?
hayatim da birisi var onunla ciddi olarak gorusuyoruz ve ramazan sonu ciddi adimlar atmayi dusunuyoruz ama ben hani hic ruya felan gormuyorum.hani ruyalar habercidir yada insan hisseder sanki ama icimde bir bilinmemezlik var.daha once boyle bir olayda icim hep huzursuzdu simdi kestiremiyorum.
sizler bu karari almadan evvel neler yasadiniz neler hissettiniz?bunlari merak ediyorum.ben hep olumsuz bir kiz oldugum icin mi bu vesveseler bilmiyorum.
bence bunu birlikte olduğunda anlarsın... eger cinselliği de güzel yaşarsanız ve güzel devam ederse sevginiz pekişir...
da sen sonra biriyle karşılaştım ve aşık oldum dersen? adamı bir sacma aşk yüzünden boşama veya aldatma.
bende ilk baslarda erkek arkadasimi yanima kondurmazdim.cok gicik kapiyordum.hatta Allah korusun derdim adi gecince.ve suan birlikteyiz.bende acaba kaderim miydi kendisi diye merak ettim.daha gerci evli degiliz ama o niyetle ilerliyoruz.insallah sonu evlilik olur :)evet hıssettım :) hanı belkı olur mu dıyeceksınız ama oluyor... unıversıte okurken esım benı oulun bahcesınde gormus ve bır sekılde faceden bulup eklemıs ben bı sabah uyandım bı baktım bırı ıstek gondermıs... ama tabı ben esımı begenmedım ay tıpe bak bu dunyada bı o kalacak bır ben olcam donup yıne de bakmam dedım... aradan 6 ay gectı iki ilçede ıkı ayrı konser var bırı mustafa cecelini bırı de rafet el romanın.. ben rafete gıdecekken bı arkadasım yuzunden ceclıye gıttım. bı baktım esımle aynı otobusteyız sonra aynı arkadas grubundayız sonra nasıl olduysa ben onunla konser alaında kayboldum boyle tanıstık :) veeee ben kocama asık oldum :) sonra 1 sene sonra bana 5 6 yaslarındakı bebeklık fotografını gosterdı ve ben gercekten şokkk oldum neden mı ben o cocogu cok once ruyamda gormustum hala ben bıle sasırırım ama esım evlenecegım ınsandı :)
bende ilk baslarda erkek arkadasimi yanima kondurmazdim.cok gicik kapiyordum.hatta Allah korusun derdim adi gecince.ve suan birlikteyiz.bende acaba kaderim miydi kendisi diye merak ettim.daha gerci evli degiliz ama o niyetle ilerliyoruz.insallah sonu evlilik olur :)
bende ilk baslarda erkek arkadasimi yanima kondurmazdim.cok gicik kapiyordum.hatta Allah korusun derdim adi gecince.ve suan birlikteyiz.bende acaba kaderim miydi kendisi diye merak ettim.daha gerci evli degiliz ama o niyetle ilerliyoruz.insallah sonu evlilik olur :)
Kendini gömmüşsün gibime geldiNiye ki
Kendini gömmüşsün gibime geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?