- 3 Şubat 2018
- 6.703
- 25.544
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Ben bununla evleneceğim diye hissetmedim ama evet bu doğru insan dosdoğru biri Allah nasip ederse onunla olur inşallah dedim. Şuan iki yıl olmak üzere ve evet diyorum o gün iyiki evet demişimSorum evliliği yolunda giden ve eşiyle mutlu olan üyelere. Şu an evli olduğunuz kişiyle ilk tanıştığınızda veya tanıdıktan kısa bir süre sonra ortada henüz evlilik lafı vs geçmiyorken evleneceğinizi hissettiniz mi? Bu gerçekten kader gibi insanın içine doğan bir şey mi? Doğru kişi olduğunu içimize doğan hisle anlayabiliyor muyuz bunu merak ediyorum ben
Sorum evliliği yolunda giden ve eşiyle mutlu olan üyelere. Şu an evli olduğunuz kişiyle ilk tanıştığınızda veya tanıdıktan kısa bir süre sonra ortada henüz evlilik lafı vs geçmiyorken evleneceğinizi hissettiniz mi? Bu gerçekten kader gibi insanın içine doğan bir şey mi? Doğru kişi olduğunu içimize doğan hisle anlayabiliyor muyuz bunu merak ediyorum ben
Aynen bende böyle diyorumKEŞKE HİSSETMESEYDİM..
Sorum evliliği yolunda giden ve eşiyle mutlu olan üyelere. Şu an evli olduğunuz kişiyle ilk tanıştığınızda veya tanıdıktan kısa bir süre sonra ortada henüz evlilik lafı vs geçmiyorken evleneceğinizi hissettiniz mi? Bu gerçekten kader gibi insanın içine doğan bir şey mi? Doğru kişi olduğunu içimize doğan hisle anlayabiliyor muyuz bunu merak ediyorum ben
6 sene kankaydik . Ben de hiç hissetmedim4 sene aynı sınıfta okuduk.
Hiç de öyle bi şey hissetmedim.
Ben de asla bununla evlemem diyordum ustelik 6 sene boyunca kankaydik ama sonuc evliyimHayır hatta görüşmeye başlarken amaann sanki evlenicem mi demiştim
Eşimle ilk görüşmede keşke evlensek dedim. Çok tatlı çok yakışıklı ve harikaydı. 30 dakika sonra su görüşme gitsede gitsem dedim hiç konuşmuyordu. Sonradan anladim ki o da o an çok heyecanlanmış. Ama evetSorum evliliği yolunda giden ve eşiyle mutlu olan üyelere. Şu an evli olduğunuz kişiyle ilk tanıştığınızda veya tanıdıktan kısa bir süre sonra ortada henüz evlilik lafı vs geçmiyorken evleneceğinizi hissettiniz mi? Bu gerçekten kader gibi insanın içine doğan bir şey mi? Doğru kişi olduğunu içimize doğan hisle anlayabiliyor muyuz bunu merak ediyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?