- 14 Ekim 2016
- 7.248
- 49.152
- 548
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
He ben de öyle dedim.Ben de asla bununla evlemem diyordum ustelik 6 sene boyunca kankaydik ama sonuc evliyimcok da mutluyum cok şükür:) büyük konuşmuşum
Aynen oyle cok sukur iyi ki de evlenmişimHe ben de öyle dedim.
Değil evlenmek arkadaşlık yapmak bile istemiyordum.
Nasip işte. Dediğini sana yediren bir ilahi adalet var
Yaaaa çok tatlıİlkokul 1.sınıfta beni köşeye sıkıştırıp öpmüştü ve evlenicem ben seninle demişti
Şimdi sözlüyüz. Üstelik sonra 2.sınıfta başka şehire taşındılar arada 17 sene birbirimizi görmedik, iletişim kurmadık. Sonra tesadüfen ortak bir arkadaşımızla karşılaşıp bulmuş beni.
Maşallah ne güzelEşim görüşmediğim liseden sınıf arkadaşımdı, hakkında düşünmediğim o zamanlar hoşlanmadığım. Çok alakasız bir zamanda rüyamda elele gördüm evli ve birde 1 çocuklabu rüyadan 8 sene sonra evlendik. O rüyadan uyanınca hissettim ve hep bildim belki de o rüyayı gerçekleştirdim. Mutluyum elh.
Dogdu muBen hissettim...
Ilk eşim geldi yanıma konuşmak için...
Havadan sudan sohbet ettik...
Ve dedim ki ıçimden ben bu adamı kendime alıcam
Çok şükür 3 ay icinde evlendik....
1.5 senelik evliyiz...
13 günlükte bi oğlumuz var...
“Asla evlenmeyi düşünmüyorum” demek için buluştuk,bi hafta sonra nışanlandıkSorum evliliği yolunda giden ve eşiyle mutlu olan üyelere. Şu an evli olduğunuz kişiyle ilk tanıştığınızda veya tanıdıktan kısa bir süre sonra ortada henüz evlilik lafı vs geçmiyorken evleneceğinizi hissettiniz mi? Bu gerçekten kader gibi insanın içine doğan bir şey mi? Doğru kişi olduğunu içimize doğan hisle anlayabiliyor muyuz bunu merak ediyorum ben
Onu değil ama daha değişik bişy hissettim ve küçükken hissettim bunuda çıktı 14 15 yaşlarımdaykenSorum evliliği yolunda giden ve eşiyle mutlu olan üyelere. Şu an evli olduğunuz kişiyle ilk tanıştığınızda veya tanıdıktan kısa bir süre sonra ortada henüz evlilik lafı vs geçmiyorken evleneceğinizi hissettiniz mi? Bu gerçekten kader gibi insanın içine doğan bir şey mi? Doğru kişi olduğunu içimize doğan hisle anlayabiliyor muyuz bunu merak ediyorum ben
Ben hissettim hiç tanışmadan bir yıl önce fln sabah eşimin sokagindan geçiyorsun sınava gidiyordum oda evden çıkıp arabaya bindi.icimden bir ses işte bu evlenecegin kişi dedi.sonra eşimle tanıştık o günü anlattım.inanmazsiniz öğün oda beni görmüş hatta bu kız sabah sabah nereye gidiyor acaba demiş takip etmeye çalışmış ama ben kaybolmusumSorum evliliği yolunda giden ve eşiyle mutlu olan üyelere. Şu an evli olduğunuz kişiyle ilk tanıştığınızda veya tanıdıktan kısa bir süre sonra ortada henüz evlilik lafı vs geçmiyorken evleneceğinizi hissettiniz mi? Bu gerçekten kader gibi insanın içine doğan bir şey mi? Doğru kişi olduğunu içimize doğan hisle anlayabiliyor muyuz bunu merak ediyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?