Evlenelimm mi ki

fatmagnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
160
7
48
Adana
Benim soracaklarim vardii buyuklerim evlileree. Ben biraz kendimden bahsedeyim suan okuyorum yasim kucuk 18 yasindayim. cok sevdigim biri ile iliskim var cok iyi anlasiyoruz. Yasim itibari ile cok erken tanimis olabilirim ama seviyeli islamada uygun bir iliski yasamaya calisiyoruz. Her iliskideki gibi tartismalar felan elbetteki oluyor ama herzaman tatli yolu mutlaka buluyoruz cok şükür. Cok fazla görüştüğümüz felan yok normalde ayda 2 bilemedin 3 zaten bu aralar ramazan nedeniyle gunduzleri telefonda bile konusmuyoruz iste gece bi kac kelam. Bunlar islam icin uygun oldugu icin beni coook sevdigini biliyorum her halimi kabullenen beni ben yapan o egitimimj cok onemser ve bolgili bi insan olmam icin elinden geleni yapar. Ve biz evlilik düşünüyoruz herseyi guzel huyu suyu iyi bir biri. Acaba evlilik icin daha beklemem gerekiyor mu ben cok istiyorum cok özlüyorum. Tabi oldu olacak desek daha en az 2 senemizi alir. Suanda bisey yapamayiz okullar felanda var ama erken evlilik uygunmudur. Acaba diyorum evlenince bu sevgi bu büyü bozulur mu. Ama onu gerçekten cok seviyorum fikirlerinizi alayim diyorum. sevgili hayatimi evlilik mii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 22 yaşındaym ve 1 yıllık evliyim evlendikten sonra ne kadar erken davrandığımı yaşanacak cok şeyin olduğunu anladım ve pişmanm. Bnde severek ve ve ve deliler gibi aşık olarak evlendim bazı evlilikleri tenzih ediyorum ama çoğunlukla büyü bozuluyo esin yerini bebek aliyo hayat telaşı aliyo madden vw manen ödün verecek olanlar biz kadinlariz. Evlilik dışardan göründüğü gibi degil elbette cok güzel yönleri var elbette eksi yönleri de var. Bu yüzden evlilik hayatında olumsuz bi durumla karşılaştığında güçlü kalmak için evlilikten önceki hayatını doya doya yasa arkadaşlarınla vakit geçir ailenle ilgilen. Bi meslek sahibi ol bi kendi paranla güzelce alışveriş yap bakalım bi kez kendi ayakların üzerinde durmanın tadına var bakalım bidaha ve vazgecebilecek misin. Bn eşim uğruna vazgeçtim hemde üniv.bile bitirmişken. Bi cok sey için acele ettim bu hayatta en büyük iki hatamı bu yüzden yaptım. Acele etme diyeyim sana ve seni hiç tanımadığım halde söylediklerime kulak vermeni rica edeyim. Zamanında bana söylenen bu kelimeleri dinlemediğim için her günüm pişmanlık içinde bnm. Herşeyin uygun bi zamanı var mutlaka bekle o zaman gelsin anne babanı uzme onlar sana en doğru yolu gösterir.. hayat yeterince zor zaten ayrıca evli olmak ayrı bir sorumluluk..

Okuduklarim bana ders verecektir seni tanimiyorum ama onerilerine gercekten ihtiyacim var. Ben cok istiyorum nedenide su zaten cok fazla gorusemiyoruz yaninda olayim istiyorum. Ailesini taniyorum onlarda beni taniyorlar hatta ogullarina dusunuyorlar bile ama hic biseyden haberleri yok. Bu yüzden onlarla suanda bile samimi olamiyorum evlensekte ben ozgurlugume cok düşkün ve cok kirilgan biri oldugum icin illaki sorunlarimiz olacaktir. Annesi yanindan sorun yok ama yengeler teyzeler amcalar cok kalabalik aileler ve her kafadan bi ses cikiyor onlarda. Sadece o olsaydi iyi olurdu mulayimde olsaydi alirdik iç guveyi. Tabi bunlar işin latifesi. Üzülmek istemiyorum...

Ben 30 yasindayim canim ve bu sene evlenicem kismetse. Sordugun soruya cevap zor.Okudum universitemi bitirdim, ise girdim yillar gecti vs vs.. keske kucukken evlenseydim die cok basima vuruyorum. Annemde hep soyler, simdiki aklim olsaydi erken yasta acardim evlilik konularini die.. Sonra sira kocaya geldi, onun busu sunun şusu derken yas geciyo gectikce zorlasiyo. Henuz yasicagin cok sey var, ama iki sene diyosun zaten. Sen sozunu nisanini yap, kismet olursa nikahin olur. En azindan keskelerin kalmaz. Olmazsada saglik olsun dersin. Erken evlilik iyidir. Gozunu kocanla acarsin, cok sey bilmek guzel degil iyi bisi hic diil :)) bide cocuklarinla buyursun. Zamane kizlari olarak isti kariyerdi diyoruz ama esas omur vercegimiz kurucagimiz aile.. Ailen karsi cikmaz ise koy adini. Sonrada akisina birak. Kismetinse 1 seneye evlenirsin, degilse zaten biter gider..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Vallahi tek korkum var oda bu aşkin büyüsü gidecek bi sure sonra kavga hir gür cikacak diye. Demekki yasanilanlara gore degisiyor karar vermek.. o kadar kariyer felan pesinde olan biri degilim esasina bakarsan tam ni evcimenim ama bi sure sonra bunalacagimdanda korkuyorum. En iyisi kisa yoldan guzel bi meslek edinip hic bi hayalimi arkamda birakmadan yola devam etmekk. Sevgilimin aileside daha oglumuz kucuk felan dogru düzgün düşündükleri bile yok. Biz simdideen maddii olarak bile biseyler yapmaya calisiyoruz. Daha 1 seneye ancak gelir isterler.

Erken evlenmenin en iyi tarafı bebek sahibi oldugunda onunla birlikte buyumek olgunlasmak. Arada kusak farkı olmamasi. Ben sadce fikrimi soyledim sadece rahat gorusmek icin evlenme, ayni hatayi yaptim bn. Adım çıkmasın aman konu komşu bise der gibi. Haklısın aynı evde cok sık görüşeceksiniz ve çok sık yani bi ömür her gün :) kulağa cok güzel geliyo d mi... O kadar da güzel degil canım. Evlendiginde o insanla herşeyi paylasacaksın onun hiç bilmediğin yönlerini göreceksin... Iyice düşün öyle karar ver. Ne geç kal ne de acele et...

Ayy bebik diyince benim aklim duruyor. Sanirim sirf bunun icin bile evlenirim ben oyle cok seviyorumki bebekleriiii bir

Erken evlenmenin en iyi tarafı bebek sahibi oldugunda onunla birlikte buyumek olgunlasmak. Arada kusak farkı olmamasi. Ben sadce fikrimi soyledim sadece rahat gorusmek icin evlenme, ayni hatayi yaptim bn. Adım çıkmasın aman konu komşu bise der gibi. Haklısın aynı evde cok sık görüşeceksiniz ve çok sık yani bi ömür her gün :) kulağa cok güzel geliyo d mi... O kadar da güzel degil canım. Evlendiginde o insanla herşeyi paylasacaksın onun hiç bilmediğin yönlerini göreceksin... Iyice düşün öyle karar ver. Ne geç kal ne de acele et...

Peki o insanın her türlü halini görmüşsen eğer yine de erken evlenmek keşke dedirtir mi insana .?

Bence mesele olan herturlu halini gormek degil ki bende cook hallerine sahit oldum soz edilen özlem. Ki dersen özlem dedirtirmi deli gibi aşiksan hic sanmiyorum

Bence mesele olan herturlu halini gormek degil ki bende cook hallerine sahit oldum soz edilen özlem. Ki dersen özlem dedirtirmi deli gibi aşiksan hic sanmiyorum

Demi.bide önemli olan şu, hani derler ya hiçbir zaman karsindakinin seni gerçekten sevdiğinden emin olamazsın diye. Bence yok öyle bişi. Öyle diyen biri daha kendisini gerçekten seven biriyle karsilasmamistir. Ben de öyle derdim çünkü O'nunla karşılaşmadan önce. . Biraz uzattım sanırım :-) diyeceğim şu ki.. Eğer onun sevgisini yüreğinde hissediyosan hayırlısı neyse o olsun de yaşı falan düşünme. Ama kafanda az da olsa bi pürüz varsa az daha bekle ve dua et zaten o zaman doğru yol çıkar karşına

Demi.bide önemli olan şu, hani derler ya hiçbir zaman karsindakinin seni gerçekten sevdiğinden emin olamazsın diye. Bence yok öyle bişi. Öyle diyen biri daha kendisini gerçekten seven biriyle karsilasmamistir. Ben de öyle derdim çünkü O'nunla karşılaşmadan önce. . Biraz uzattım sanırım :-) diyeceğim şu ki.. Eğer onun sevgisini yüreğinde hissediyosan hayırlısı neyse o olsun de yaşı falan düşünme. Ama kafanda az da olsa bi pürüz varsa az daha bekle ve dua et zaten o zaman doğru yol çıkar karşına

Sevme konusuna gönülden katiliyorum. Gözünün icine bakinca ici isiniyor insanin daha anlatilmayan nicee hisler. Evlilik bende tamam gibi ama daha zaman var ve ozlemeye devam hayirlisi duaniza ihtiyac var canlarim

Bence çok erken yaşın çok küçük bir yıl bile insanın fikirlerini değiştiriyor belki 23 yaşında çok daha farklı düşüneceksin ayrıca büyü bozulur lafına da katılmıyorum bozulcaksa evlendikten sonra da bozulur bunun için erkenden evlenilmez ki

Evlenene kadar olurum bi 22 simdiden baslarsam tabii cok yol var onumuzde o zamanda erken olmaz herhaldee

Canim merhaba bende 18 yasindayim ve nasip olursa 50 gun sonra dugunum var. Canim sunu soyleyim evlilik biraz kisilik meselesi yani sen kendini hazır hissediyor musun önemli olan bu sakin milletin lafina bakma hakkinda hayirlisi neyse o oluyor zaten bende 6 aya kadar hep universite stresiyle kendimi yedim. Ama sonra bi baktim oluverdi bitti mi sanki hersey universitemi disaridan okuyacagim hic bisey bitmis degil evlenmekle unutma ama emin ol ask mesk bunlar gecici nolursa olsun ama sana karsi saygisi varsa hah asil onemli olan bu sevgi azda olsa saygiyla ortalik duzelir ama saygisiz olmaz

Canim merhaba bende 18 yasindayim ve nasip olursa 50 gun sonra dugunum var. Canim sunu soyleyim evlilik biraz kisilik meselesi yani sen kendini hazır hissediyor musun önemli olan bu sakin milletin lafina bakma hakkinda hayirlisi neyse o oluyor zaten bende 6 aya kadar hep universite stresiyle kendimi yedim. Ama sonra bi baktim oluverdi bitti mi sanki hersey universitemi disaridan okuyacagim hic bisey bitmis degil evlenmekle unutma ama emin ol ask mesk bunlar gecici nolursa olsun ama sana karsi saygisi varsa hah asil onemli olan bu sevgi azda olsa saygiyla ortalik duzelir ama saygisiz olmaz

Saygi sevgi hepsinde iyiyiz saugida kusur olmaz ben hazirim hatta cok istiyorum bakalim neler olacak. Senin adinada cok sevindim hayirli bi evlilik olsun insallah mutlu huzurlu yuva dilerim ikimiz icindee :)

Saygi sevgi hepsinde iyiyiz saugida kusur olmaz ben hazirim hatta cok istiyorum bakalim neler olacak. Senin adinada cok sevindim hayirli bi evlilik olsun insallah mutlu huzurlu yuva dilerim ikimiz icindee :)

Cok sevindim canim :) sen hazirsan hersey hallolur .sevhilin kac yasinda canim .amin canim cumlemizin mutlu yuvasi olsun insAllah

Sevgilimde 20 yasinda henuz bi isi yok oda okuyor o yuzden elimiz ayagimiz bagli bu sene sonunda insallahh sinavlar saglama alacagiz kendimizi sonrada Allah kerimm

Sevgilimde 20 yasinda henuz bi isi yok oda okuyor o yuzden elimiz ayagimiz bagli bu sene sonunda insallahh sinavlar saglama alacagiz kendimizi sonrada Allah kerimm

Anladim canim hayirlisi olsun

Back
X