Benim soracaklarim vardii buyuklerim evlileree. Ben biraz kendimden bahsedeyim suan okuyorum yasim kucuk 18 yasindayim. cok sevdigim biri ile iliskim var cok iyi anlasiyoruz. Yasim itibari ile cok erken tanimis olabilirim ama seviyeli islamada uygun bir iliski yasamaya calisiyoruz. Her iliskideki gibi tartismalar felan elbetteki oluyor ama herzaman tatli yolu mutlaka buluyoruz cok şükür. Cok fazla görüştüğümüz felan yok normalde ayda 2 bilemedin 3 zaten bu aralar ramazan nedeniyle gunduzleri telefonda bile konusmuyoruz iste gece bi kac kelam. Bunlar islam icin uygun oldugu icin beni coook sevdigini biliyorum her halimi kabullenen beni ben yapan o egitimimj cok onemser ve bolgili bi insan olmam icin elinden geleni yapar. Ve biz evlilik düşünüyoruz herseyi guzel huyu suyu iyi bir biri. Acaba evlilik icin daha beklemem gerekiyor mu ben cok istiyorum cok özlüyorum. Tabi oldu olacak desek daha en az 2 senemizi alir. Suanda bisey yapamayiz okullar felanda var ama erken evlilik uygunmudur. Acaba diyorum evlenince bu sevgi bu büyü bozulur mu. Ama onu gerçekten cok seviyorum fikirlerinizi alayim diyorum. sevgili hayatimi evlilik mii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.