- Konu Sahibi Melisagun08
-
Herkesi eşi sizinki gibi olmaz ki ..ben biraz garanticiyim bu yastan sonra malesef ilerde bakarız diyemiyorum.Evleniriz cok süper giderken hersey kötüye gidedebilir kötü ihtimaller her zaman var .Lakin dediğim gibi eşeğimi sağlam kazığa bağlıyımda ..görüşündeyim.Bu saatten sonra kendimi yaşanmış hikayelerle avutamıyorım.Yanlış anlamayın bu da benim sahsı görüşüm
osu, şusu, busu olan adamlarda 25 yaş ve altı güzel, eğtimli osu busu olan kız istiyor genelde
Evlenen arkadaşlar !!
Bekarlara "ee Seni ne zaman evlendiriyoruz , seni ne zaman böyle görcez," gibi itici cümleler kurmayın vallahi ortamdan hızla uzaklaşıp kacmak istiyorum
Bu genellemedeki alaka ne?
konu sahibi sürekli eşeği sağlam kazığa bağlamaktan, sıkıntı yaşamamaktan bahsediyor da memleketin bir akıllısı kendisi galiba diğer kadınlar ah ne güzel çile çekeyim diye evleniyorlar zannediyor herhalde??
yani bu uyanık geçinmeyle evlenememesine şaşırmadım. sürekli ev araba düşlemekten karşısındakinin kişiliğine karakterine odaklanamamış durumda. şimdi elbette evlenecek erkeğin evi geçindirecek bir birikimi elinde üç beş bişeyi olacak ama daha en baştan aman ben sıkıntı çekemem diye zengin aramak da ne oluyor?
üstelik ben 30'u geçmiş işi gücü parası olan adamların eğer boşsa bir sorunu olduğunu düşünürüm yani evlenmesi şart değil ama sevgilisi yoksa derim neden yok bu kadar çöpsüz üzümü kızlar boş bırakmaz boşsa ya dengesiz bir tip demektir bir de bu yandan bakın derim.
Anlamamissiniz siz. Konu sahibesi, bu konuda emin adimlarla ilerlemek istedigini ve bu saatten sonra da belli birikimi olan yani kariyerinin belirli adamasina gelmis biri ile evlenmeyi tercih edecegini belirtiyor. Haksiz mi?
28 yaşında, lisans mezunu, askerliğini yapmış, kariyer sahibi, kendi kazancıyla ev araba almış adam
kariyer.net ilanı gibi
başka kadınlar da bu saatten sonra ipsiz sapsız serserilerle evlenmeyi tercih ediyor da bizimmi haberimiz yok?
bu işler böyle seçmece karpuz misali olmuyorki? sorsan herkes belli kariyerli erkek ister ama kısmet zaten yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi o ''kariyerli'' erkekler de daha genç kızları tercih edebiliyorlar. madem konu sahibinin seçme hakkı var erkeğin neden olmasın?
ben öyle bir erkek olsam tutup da 29 yaşında bir kızla evlenmem doğruya doğru çıtır 20'lik 22'lik birini alırım eş olarak.
ben öyle bir erkek olsam tutup da 29 yaşında bir kızla evlenmem doğruya doğru çıtır 20'lik 22'lik birini alırım eş olarak.
Konu sahibesi evlenmedikce artan/keskinlesen kriterlerinden bahsetmis. Dogal bir durum yani. Diger kadinlarin aksini tercih ettigini soylememis ki... Niye konu sahibesini uyanik gecinmekle nitelendirdiniz?
Ben konu sahibesinin bilincli bir kadin oldugunu dusunuyorum. Ne yapsaydi yani? Yasi ilerliyor diye kriterlerine uymayan biriyle mi evlensin?
Isteyen istedigini secmekte ozgur tabii.
Hani kismetti bu isler? Pof!
kriterlerine uyan birini bulacağı ne malum peki?
herkes kariyerli erkek isterse sokaktaki garsonla oto tamircisiyle kim evlenecek?
tüm kadınlar aptal da bir onlarmı uyanık yani.
kriterleri düşük tutmakta fayda var.
olaya bir de erkek tarafından bakın derim.
28 yaşında, lisans mezunu, askerliğini yapmış, kariyer sahibi, kendi kazancıyla ev araba almış adam
kariyer.net ilanı gibi
Kriterlerine uymayan biriyle evlenmeyecek bu durumda. Evlenmek zorunda mi?
Erkege kismet islemiyor yani. Hey Allah'im!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?