Evlenemedim ruhen çöktüm

Merhaba, evlilik bir tercihtir; sizde bu tercihi yapmak isteyen insanlardan biri... gayet normal toplum baskısı, kendi hayalleriniz, hayatı paylaşma ihtiyacınız ve bir sürü neden ile bu istek karşılanmayınca pskilojik olarak yıpranmak. Siteleri bilmem ama geçen bir yerde profesyonel çöpçatanlık hizmeti veren şirketler olduğunu ve oldukça başarı sonuçlardan aldığını duymuştum. Çevremde giden bilen kimse yok ama araştırılabiliriz.
Umarım sizin için güzel ve hayırlı olan ne ise o olur :)

Sa
Benim gibimi hissediyorsun. Yoksa kafan rahatmı. Ben daha düne kadar yaşımı düşünmezdim umutluydum. 1 haftadır ne olduysa kendimi inanılmaz geç kalmış ve aciz hissediyorum.sanki tanıdığım herkes bana acıyor gibi düşünüyorum. Umarım kurtulurum bu düşüncelerden sonu hiç iyi değil.

Şirket mi neredeymiş ki onlar ben hiç duymadım

Ya hiç öyle hissetmedim.bence benim durum daha vahim ben hayatımın aşkını bulacağımı düşünüyorum.yok öyle biri kendini kandırma beybi de diyorum kendime.ya benim hayallerim var.evlenirsem yapamam gibi de geliyor ne bileyim korona düşündürdü bana da evlenmeyi açıkçası.kismet...ama hiç kendimi bitik hissetmedim ben

Ya ben bosandim bu arada bi evliliğin var
Az önceki soruyu yanlış anlamışım siteden evlendin mi anladim

Şirket mi neredeymiş ki onlar
Ya ben bosandim bu arada bi evliliğin var
Az önceki soruyu yanlış anlamışım siteden evlendin mi anladim
Çocuğun varmı. Varsa zaten benim gibi olamazsınız

Gördüğünüz gibi bu saatlere kadar içimi rahatlatmaya çalışıyorum hala. Ama olmuyor kafamda bin tane yük var sanki. Nolur bana dua edin içimin ferahlaması için. Taş gibi oldum. Ağlasam belki rahatlıcam onu da yapamıyorum. Sakın abarttığımı düşünmeyin gerçekten çok fenayım. Kalbime veya mideme vurmaz umarım

Ya dert ettiğin sey koca bulamamak olamaz.belli ki başka bir yerden sorun var ne bileyim koca bulamadım diye kalbime vurmaz sahsen.ya kendine bi meşgale bul
Koca demek o kisinin arti sülalesinin sorunları demek.dertsiz başına dert mi ariyosun

Ayy üzüldüğün şeye bank biz evlendikte ne oldu başımız göğe mı erdi.simdiki aklım olsa evlenmezdim kesin.cok sorumluluk.tek kazancım çocuklarım. ki her şeyin hayirlisini isteyin.3 tane çocuğum var ve en küçük kızım sıkıntılı.. ama dünyaya değişmem.inani herkes evlenmek zorunda değil çalışıyorsanız yada çevreniz genişse takilmayin bile olacağı var ise sizi bulur

Son düzenleme:
Gerçekten başka sorun yok. Mesele koca bulamamaktan öte pişmanlık, umutsuzluk. Daha önce söyledim ailem üzülüyor. Bende tabi birşeylere imreniyorum. Daha önce kendimi motive ederdim şimdi yapamıyorum. Ruh durumum bozuk

Mesleğiniz ne? Çalışma ortamında da niyetinizi belli edin ki insanların aklında bulunsın uygun biri çıkarsa. Hoş kelin ilacı olsa kendi başına sürecek ama neyse

Ya Allah aşkına yemek yapmaya mi bulaşık yıkamaya mi elin adamın kahrını çekmeye imreniyorsun.bi de aldatma varsa tadından yenmez.hangi evlilikte bunlar yok ki yüzde 10 unda yoksa 90 ininda var.o kadar şanslı olsan zaten olurdu.bosver bubuastan sonra gez yurt dışına git,olgun yaşlarının tadını çıkar.deli misin bu yaştan sonra adam kahrı mi çekeceksin.aklini başına topla.

Sizi anlıyorum hissettiklerinizi bir dönem ben de hissettim. 36 yaşındayım, evlilik olmayacak herhalde diyordum ama birkaç ay önce evlendim. yalnızlığa dayanamaz olmuştum, mutsuzdum, sevgi ilgi istiyordum, eşim karşıma cıktı. Evlilik illa ki olsun değil ama doğru kişiyle olduğunda eğlenceli keyifli bir şey bence.evde varlığını sevdiğim bir insan var, yemekte yalnız değilim dışarıya çıkarken yanımda birisi var, yatak buz gibi değil ne bileyim bunlar bile bir ihtiyaçmış şimdilik evliliği sevdim. Evlenin ama niye olmuyor diye odaklanmayın, psikolojik destek alın, çevrenizde aracılık yapmayı sevenler varsa onlara da evlenmek istediğinizi söyleyin çünkü insanlar belli yaşa gelen bekarların evlilik düşünmediğini sanıyor, istediğinizi bilsinler. Her şey gönlünüzce olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…