- 29 Kasım 2020
- 897
- 1.642
- 63
- Konu Sahibi mechulegiden
-
Bende isteremYesVarmı kuzenin yada uzaktan akraban ? Kriterlerim çok yüksek baştan söyleyim
Benim gibimi hissediyorsun. Yoksa kafan rahatmı. Ben daha düne kadar yaşımı düşünmezdim umutluydum. 1 haftadır ne olduysa kendimi inanılmaz geç kalmış ve aciz hissediyorum.sanki tanıdığım herkes bana acıyor gibi düşünüyorum. Umarım kurtulurum bu düşüncelerden sonu hiç iyi değil.
Şirket mi neredeymiş ki onlar ben hiç duymadımMerhaba, evlilik bir tercihtir; sizde bu tercihi yapmak isteyen insanlardan biri... gayet normal toplum baskısı, kendi hayalleriniz, hayatı paylaşma ihtiyacınız ve bir sürü neden ile bu istek karşılanmayınca pskilojik olarak yıpranmak. Siteleri bilmem ama geçen bir yerde profesyonel çöpçatanlık hizmeti veren şirketler olduğunu ve oldukça başarı sonuçlardan aldığını duymuştum. Çevremde giden bilen kimse yok ama araştırılabiliriz.
Umarım sizin için güzel ve hayırlı olan ne ise o olur :)
Ya hiç öyle hissetmedim.bence benim durum daha vahim ben hayatımın aşkını bulacağımı düşünüyorum.yok öyle biri kendini kandırma beybi de diyorum kendime.ya benim hayallerim var.evlenirsem yapamam gibi de geliyor ne bileyim korona düşündürdü bana da evlenmeyi açıkçası.kismet...ama hiç kendimi bitik hissetmedim benSa
Benim gibimi hissediyorsun. Yoksa kafan rahatmı. Ben daha düne kadar yaşımı düşünmezdim umutluydum. 1 haftadır ne olduysa kendimi inanılmaz geç kalmış ve aciz hissediyorum.sanki tanıdığım herkes bana acıyor gibi düşünüyorum. Umarım kurtulurum bu düşüncelerden sonu hiç iyi değil.
Yanlış hatırlamıyosam tenkap dı, tencere kapaktan geliyordu. Valla ben sadece duydum detayına siz bakın :) kısmet sonucta nereden ne cıkar bilinmez :)Şirket mi neredeymiş ki onlar ben hiç duymadım
Ya ben bosandim bu arada bi evliliğin varYa hiç öyle hissetmedim.bence benim durum daha vahim ben hayatımın aşkını bulacağımı düşünüyorum.yok öyle biri kendini kandırma beybi de diyorum kendime.ya benim hayallerim var.evlenirsem yapamam gibi de geliyor ne bileyim korona düşündürdü bana da evlenmeyi açıkçası.kismet...ama hiç kendimi bitik hissetmedim ben
Şirket mi neredeymiş ki onlarMerhaba, evlilik bir tercihtir; sizde bu tercihi yapmak isteyen insanlardan biri... gayet normal toplum baskısı, kendi hayalleriniz, hayatı paylaşma ihtiyacınız ve bir sürü neden ile bu istek karşılanmayınca pskilojik olarak yıpranmak. Siteleri bilmem ama geçen bir yerde profesyonel çöpçatanlık hizmeti veren şirketler olduğunu ve oldukça başarı sonuçlardan aldığını duymuştum. Çevremde giden bilen kimse yok ama araştırılabiliriz.
Umarım sizin için güzel ve hayırlı olan ne ise o olur :)
Çocuğun varmı. Varsa zaten benim gibi olamazsınızYa ben bosandim bu arada bi evliliğin var
Az önceki soruyu yanlış anlamışım siteden evlendin mi anladim
YokŞirket mi neredeymiş ki onlar
Çocuğun varmı. Varsa zaten benim gibi olamazsınız
Ya dert ettiğin sey koca bulamamak olamaz.belli ki başka bir yerden sorun var ne bileyim koca bulamadım diye kalbime vurmaz sahsen.ya kendine bi meşgale bulGördüğünüz gibi bu saatlere kadar içimi rahatlatmaya çalışıyorum hala. Ama olmuyor kafamda bin tane yük var sanki. Nolur bana dua edin içimin ferahlaması için. Taş gibi oldum. Ağlasam belki rahatlıcam onu da yapamıyorum. Sakın abarttığımı düşünmeyin gerçekten çok fenayım. Kalbime veya mideme vurmaz umarım
Ayy üzüldüğün şeye bank biz evlendikte ne oldu başımız göğe mı erdi.simdiki aklım olsa evlenmezdim kesin.cok sorumluluk.tek kazancım çocuklarım. ki her şeyin hayirlisini isteyin.3 tane çocuğum var ve en küçük kızım sıkıntılı.. ama dünyaya değişmem.inani herkes evlenmek zorunda değil çalışıyorsanız yada çevreniz genişse takilmayin bile olacağı var ise sizi bulurMerhaba. Ben 40 yaşında şimdiye kadar hiç evlenmemiş biriyim. Psikolojim bugünlerde o kadar bozukki. Uyku dahi uyuyamıyorum. sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim? kendimden korkuyorum. Birde evlilik siteleri var oralar sizce güvenli mi? Oradanda korkuyorum. Gerçekten ruhen çökmüş durumdayım.
Gerçekten başka sorun yok. Mesele koca bulamamaktan öte pişmanlık, umutsuzluk. Daha önce söyledim ailem üzülüyor. Bende tabi birşeylere imreniyorum. Daha önce kendimi motive ederdim şimdi yapamıyorum. Ruh durumum bozukYa dert ettiğin sey koca bulamamak olamaz.belli ki başka bir yerden sorun var ne bileyim koca bulamadım diye kalbime vurmaz sahsen.ya kendine bi meşgale bul
Koca demek o kisinin arti sülalesinin sorunları demek.dertsiz başına dert mi ariyosun
Mesleğiniz ne? Çalışma ortamında da niyetinizi belli edin ki insanların aklında bulunsın uygun biri çıkarsa. Hoş kelin ilacı olsa kendi başına sürecek ama neyseGerçekten başka sorun yok. Mesele koca bulamamaktan öte pişmanlık, umutsuzluk. Daha önce söyledim ailem üzülüyor. Bende tabi birşeylere imreniyorum. Daha önce kendimi motive ederdim şimdi yapamıyorum. Ruh durumum bozuk
Ya Allah aşkına yemek yapmaya mi bulaşık yıkamaya mi elin adamın kahrını çekmeye imreniyorsun.bi de aldatma varsa tadından yenmez.hangi evlilikte bunlar yok ki yüzde 10 unda yoksa 90 ininda var.o kadar şanslı olsan zaten olurdu.bosver bubuastan sonra gez yurt dışına git,olgun yaşlarının tadını çıkar.deli misin bu yaştan sonra adam kahrı mi çekeceksin.aklini başına topla.Gerçekten başka sorun yok. Mesele koca bulamamaktan öte pişmanlık, umutsuzluk. Daha önce söyledim ailem üzülüyor. Bende tabi birşeylere imreniyorum. Daha önce kendimi motive ederdim şimdi yapamıyorum. Ruh durumum bozuk
Tamam , bulalım sana hemen biriniBende isterem
Yakışıklı olsunTamam , bulalım sana hemen birini
Sarışın , renkli gözlü , uzun boylu ? İş arkadaşlarım var ama yabancıYakışıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?