Evlenemedim ruhen çöktüm

Psikolojik destek alabilirsiniz elbette bunun kadar normal bişey yok. Ancak kesinlikle ama kesinlikle o sitelere bulaşmayın. Size kendinizi iyi hissettirecek bi hobi edinin. Ayrıca bi arkadaşım 41 yaşında evlendi 42 yaşında doğum yaptı şuan dünyalar güzeli tatliş bi meleği var. İnanın herkesin hayatında dönem dönem zor zamanlar oluyo. Yaşıyoruz ve zaman iyiki geçiyo.

Arkadaşınız ilk kez mi evlendi.?Bu neden geç kaldım hissi içimi kemiriyor

Psikiyatriste gitmek için bir hastalığınız olması lazım . Örneğin ağır depresyon, şizofreni, bipolar vs. gibi hastalıklar yani ilaç destekli tedavi gerektirecek rahatsızlıklar . Bence sizin durumunuz henüz okadar ilerlememiş. Bir psikoloğa yada terapiste gitmenizi tavsiye ederim.
Ayrıca bulunduğunuz yaş evlilik icin ideal bir yaş , öncelikle neden kimseyle tanısamıyorsunuz yada ilişki kuramıyorsunuz , bunun cevabını aramanız lazım.
Sadece siz degil tüm dünya başımızdaki kaostan dolayı bunalmış durumda , öyleki suan yaşadığım ülkede Online psikologlar ücretsiz hizmet veriyor .

Ağır depresyon belirtileri nedir bilmiyorum ama canım ne yemek ne uyumak ne konuşmak hiç birşey istemiyor.bedensel olarak içim çok daralıyor. Yani umutsuzum.düşüncelerim bulanık. Pandemi konusunda haklısınız. Çoğu insanın psikoloğa ihtiyacı var. Yaş konusuna gelince biliyorum henüz yaşlanmadım ama geciktim hissi içimi çok kötü kemiriyor

Bence hiç bir şey icin geç degil, kendinizi öyle şartlandırmayın. Sizde kendinizle ilgili birseylerin ters gittiğinin farkındasınız, bu çok güzel . Kimden aldığınız farketmez ama bir an önce başlamanız lazım, zaten onlar sizi doğru yere yönlendirir .

Aslında forumda böyle bir bölüm açılabilir neden olmasın. Burada çocuğum hala konuşmuyor, vajinismus, diyet, dekorasyon bin türlü başlık var. Evlenmek istemek de kadın hayatının bir parçası değil mi ki istemem yan cebime koy moduna giriliyor. Reel hayatımızda iş arkadaşımız, apartmandan komşu teyzemiz bize aday getirmiyor mu... oluyor bunlar hiç yadırgamayın. Kadınlar kulübüne bölüm açılsın. Evlenmek ve evlendirmek isteyenler tanışsın

Güvenebilir miyiz?

Kadın kadına erkek tavsiyesinde mi bulunacak? Benim abim var sizi beğendim bir çay için mi diyecek. Anonim takıldığımız bir forumda bu dediğiniz çok ütopik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…