- Konu Sahibi mechulegiden
-
Psikolojik destek alabilirsiniz elbette bunun kadar normal bişey yok. Ancak kesinlikle ama kesinlikle o sitelere bulaşmayın. Size kendinizi iyi hissettirecek bi hobi edinin. Ayrıca bi arkadaşım 41 yaşında evlendi 42 yaşında doğum yaptı şuan dünyalar güzeli tatliş bi meleği var. İnanın herkesin hayatında dönem dönem zor zamanlar oluyo. Yaşıyoruz ve zaman iyiki geçiyo.Merhaba. Ben 40 yaşında şimdiye kadar hiç evlenmemiş biriyim. Psikolojim bugünlerde o kadar bozukki. Uyku dahi uyuyamıyorum. sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim? kendimden korkuyorum. Birde evlilik siteleri var oralar sizce güvenli mi? Oradanda korkuyorum. Gerçekten ruhen çökmüş durumdayım.
Arkadaşınız ilk kez mi evlendi.?Bu neden geç kaldım hissi içimi kemiriyorPsikolojik destek alabilirsiniz elbette bunun kadar normal bişey yok. Ancak kesinlikle ama kesinlikle o sitelere bulaşmayın. Size kendinizi iyi hissettirecek bi hobi edinin. Ayrıca bi arkadaşım 41 yaşında evlendi 42 yaşında doğum yaptı şuan dünyalar güzeli tatliş bi meleği var. İnanın herkesin hayatında dönem dönem zor zamanlar oluyo. Yaşıyoruz ve zaman iyiki geçiyo.
Psikiyatriste gitmek için bir hastalığınız olması lazım . Örneğin ağır depresyon, şizofreni, bipolar vs. gibi hastalıklar yani ilaç destekli tedavi gerektirecek rahatsızlıklar . Bence sizin durumunuz henüz okadar ilerlememiş. Bir psikoloğa yada terapiste gitmenizi tavsiye ederim.Merhaba. Ben 40 yaşında şimdiye kadar hiç evlenmemiş biriyim. Psikolojim bugünlerde o kadar bozukki. Uyku dahi uyuyamıyorum. sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim? kendimden korkuyorum. Birde evlilik siteleri var oralar sizce güvenli mi? Oradanda korkuyorum. Gerçekten ruhen çökmüş durumdayım.
Evet eşinin de kendisinin de ilk evliliği. Siz toplum baskısına bakmayın. Evliliğin bir yaşı yoktur Allah iyilerle karşılaştırsın.Arkadaşınız ilk kez mi evlendi.?Bu neden geç kaldım hissi içimi kemiriyor
Aslında öyle bir köşe olsa hiç fena olmazdıKK iyice izdivaç programına döndü
Ağır depresyon belirtileri nedir bilmiyorum ama canım ne yemek ne uyumak ne konuşmak hiç birşey istemiyor.bedensel olarak içim çok daralıyor. Yani umutsuzum.düşüncelerim bulanık. Pandemi konusunda haklısınız. Çoğu insanın psikoloğa ihtiyacı var. Yaş konusuna gelince biliyorum henüz yaşlanmadım ama geciktim hissi içimi çok kötü kemiriyorPsikiyatriste gitmek için bir hastalığınız olması lazım . Örneğin ağır depresyon, şizofreni, bipolar vs. gibi hastalıklar yani ilaç destekli tedavi gerektirecek rahatsızlıklar . Bence sizin durumunuz henüz okadar ilerlememiş. Bir psikoloğa yada terapiste gitmenizi tavsiye ederim.
Ayrıca bulunduğunuz yaş evlilik icin ideal bir yaş , öncelikle neden kimseyle tanısamıyorsunuz yada ilişki kuramıyorsunuz , bunun cevabını aramanız lazım.
Sadece siz degil tüm dünya başımızdaki kaostan dolayı bunalmış durumda , öyleki suan yaşadığım ülkede Online psikologlar ücretsiz hizmet veriyor.
Burayada güvenmek mesele. Evet dertlerimizi paylaşıyoruz güzel fikirler geliyor ama sonuçta burasıda sanal ortamAslında öyle bir köşe olsa hiç fena olmazdı
Bence hiç bir şey icin geç degil, kendinizi öyle şartlandırmayın. Sizde kendinizle ilgili birseylerin ters gittiğinin farkındasınız, bu çok güzel . Kimden aldığınız farketmez ama bir an önce başlamanız lazım, zaten onlar sizi doğru yere yönlendirir .Ağır depresyon belirtileri nedir bilmiyorum ama canım ne yemek ne uyumak ne konuşmak hiç birşey istemiyor.bedensel olarak içim çok daralıyor. Yani umutsuzum.düşüncelerim bulanık. Pandemi konusunda haklısınız. Çoğu insanın psikoloğa ihtiyacı var. Yaş konusuna gelince biliyorum henüz yaşlanmadım ama geciktim hissi içimi çok kötü kemiriyor
YesBekar mısın
36Siz kaç yaşındasınız?
Öyle tabi , sadece geyik yapıyoruz . Ama ciddi ilişkilerde yok degil hani ...Burayada güvenmek mesele. Evet dertlerimizi paylaşıyoruz güzel fikirler geliyor ama sonuçta burasıda sanal ortam
2 bekar erkek var kardeşYesVarmı kuzenin yada uzaktan akraban ? Kriterlerim çok yüksek baştan söyleyim
Hangisi daha yakışıklı ? Evi, işi , arabası , yazlığı varmı ? Bankada parası olmasada olur evlerden birini satar yeriz2 bekar erkek var kardeş
Bizde her şey tamam gelin hanımın neyi var bakimHangisi daha yakışıklı ? Evi, işi , arabası , yazlığı varmı ? Bankada parası olmasada olur evlerden birini satar yeriz
Güvenebilir miyiz?Aslında forumda böyle bir bölüm açılabilir neden olmasın. Burada çocuğum hala konuşmuyor, vajinismus, diyet, dekorasyon bin türlü başlık var. Evlenmek istemek de kadın hayatının bir parçası değil mi ki istemem yan cebime koy moduna giriliyor. Reel hayatımızda iş arkadaşımız, apartmandan komşu teyzemiz bize aday getirmiyor mu... oluyor bunlar hiç yadırgamayın. Kadınlar kulübüne bölüm açılsın. Evlenmek ve evlendirmek isteyenler tanışsın
Kadın kadına erkek tavsiyesinde mi bulunacak? Benim abim var sizi beğendim bir çay için mi diyecek. Anonim takıldığımız bir forumda bu dediğiniz çok ütopikAslında forumda böyle bir bölüm açılabilir neden olmasın. Burada çocuğum hala konuşmuyor, vajinismus, diyet, dekorasyon bin türlü başlık var. Evlenmek istemek de kadın hayatının bir parçası değil mi ki istemem yan cebime koy moduna giriliyor. Reel hayatımızda iş arkadaşımız, apartmandan komşu teyzemiz bize aday getirmiyor mu... oluyor bunlar hiç yadırgamayın. Kadınlar kulübüne bölüm açılsın. Evlenmek ve evlendirmek isteyenler tanışsın
Sorry??? Adı üstünde gelin hanımım ben . Mal beyanı yapmaya ne lüzum var şimdiBizde her şey tamam gelin hanımın neyi var bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?