Evlenemedim ruhen çöktüm

Hepimiz bir şeyler için geç kaldık, bu durum size özgü değil korkmayın. Okumak için, mezun olmak için, evlenmek, çocuk sahibi olmak, kariyer yapmak iş bulmak... Hatta zamanında kendimizi ifade edebilmek, geç olmadan bir şeylerin değerini bilmek... Çevrenizdeki insanları düşünün, bunların hepsini tam zamanında yapan var mı? Varsa da her şeyi doğru mu yapmışlar, hiç mi pişman olmamışlar?

Herkesin zamanı da farklıdır hayatı da. Bir de çevrenizdeki insanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü kafanıza takmayın, bunu aynı hatayı yapan biri olarak söylüyorum. Herkes herkesin hayatındaki eksiği, yanlışı konuşur; çok da severler onlara odaklanmayı. Bırakın ne düşünülürse düşünsünler. Çünkü onların sahip olamadığı bazı şeyler de sizin hayatınızda var mesela. İnşallah her şey gönlünüzce olur. Geçmişe de geleceğe de çok takılmamak lazım bugün yaşıyoruz ve bugünü ziyan zehir etmeyelim kendimize.

Evlenenler arşa mı erdi sanıyorsun boşversene Allah aşkına flört et sende

Herkes evlilik olmasa da olur evlenen herkes mutlu değil falan filan yazmış. Birçok insan cocuk sahibi olmak için evlenir. İlla bir yoldas olsun diye değil. Konu sahibi de belki böyle düşündüğü için üzülüyordur. İnşallah mutlu ve çocuk sahibi olacağı bir evlilik gerceklestirir

Son düzenleme:
Kısıtlamaların olduğu bir zamanda sosyalleş önerisi ise yaramayacak. Evlilik sitelerini de önermem boş beleş insan çok. Sosyal medyada takılin Insta face gibi. Ilgi alanlarınıza göre sayfaları takip edin belki orada bir muhabbet kurabilirsiniz. Şehrinizden sizinle aynı şeylere ilgi duyan evlilik düşünen birileri vardir belki. Ben esimle sosyal medyada tanıştım. Insanlar eskisi kadar sosyal değil artık herkes evlere kapandı sosyal medyaya girmeyen vakit geçirmeyen yok gibi. Erkekler de uygun biriyle tanısamadığı için dertli. Gec kalmış değilsiniz. Geleceğe dair umutlarınizi kaybetmeyin. Ayrıca uyku vs sorununuz için psikolog tavsiye ederim.

İsveç. Biri hemşire , biri volvoda teknisyen bi tane daha var ama pek emin değilim hala eski sevgilisiyle görüşüyor olabilir. Oda bizim hastanenin bölüm şefi . Listeyi kurcalasam dahada çıkacak gibi
İsvecdekine kör topal talibim, hemsıre olursa daha iyi coronada bakar bana, gercı teknısyen de iyi maaşı bellı saatı bellı, bölüm şefinin de karıyerı var. Off karar veremıyorum.

o değil de asık olmayı ozledım, ask olmadan evlılık ıskence olur gibi geliyor. Yesıl gozlu, 190 boyunda kaslı ve egıtımlı guzel burunlu bır erkege asık olurum sanırım.

Iyi diyosunda çok mıymıy oluyorlar bende öylesine tahammül edemiyorum

Bence doktora gıdın

Buraları okumak iyimi kötümü onuda bilmiyorum. Kafam dahadamı kötüleşir. Off ya sanırım deliriyorum. İnsanların nasıl delirdiğini veya intihar ettiğini anladım

Sarı kantaron gibi otlar sakinleştirir mi. Uyuyamıyorum.

Buraları okumak iyimi kötümü onuda bilmiyorum. Kafam dahadamı kötüleşir. Off ya sanırım deliriyorum. İnsanların nasıl delirdiğini veya intihar ettiğini anladım

Online psikolog tanıdığınız var mı. Hastaneye gitmeye korkuyorum virüsten dolayı
Acaba başka şeyler üst üste mi geldi sizde... lütfen ümitsiz olmayın. Ve lütfen en acilinden bir psikiyatriste gidin. Psikologluk durumu aşmış gibi görünüyorsunuz. Kendinize bu iyiliği yapın lütfen

Acaba başka şeyler üst üste mi geldi sizde... lütfen ümitsiz olmayın. Ve lütfen en acilinden bir psikiyatriste gidin. Psikologluk durumu aşmış gibi görünüyorsunuz. Kendinize bu iyiliği yapın lütfen
Çoğu kişi başka durumların birikimi de var diye düşünüyor ama çok huzurlu sakin bir hayatım var ailemleyim. Tek başıma çürüyüp gidicem endişesi benimki.hayata geç kalma. Ciddi anlamda bedenim sinyal veriyor şu anda.

Bence bir yardım almalısınız öyle sitelerden de uzak durmanızı öneririm

Allah aşkına bir kendinize gelin. Ne alaka şu yazdıklarınız ? Açlıktan, ağrıdan, sıcak bir yatağı olmadığı için uyuyamayan milyonlarca insan var. Elimizde olmayanlara kahrolmak yerine elimizde olanlar için şükretmeliyiz, bardağın boş tarafını değil biraz da dolu tarafını görmeliyiz, onlara odaklanmalıyız

hiç çökme,hayırlısını iste.Bu konuda ısrarcılık gerçekten zarar getiriyor.Yanında bir adet ökuz olacağına kimse olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…