- 28 Haziran 2011
- 63.701
- 159.905
- 898
- Konu Sahibi mechulegiden
-
Sarışın , renkli gözlü , uzun boylu ? İş arkadaşlarım var ama yabancı
AminAllah hayırlı insanlar çıkarsın inş karşınıza
İsveç. Biri hemşire , biri volvoda teknisyen bi tane daha var ama pek emin değilim hala eski sevgilisiyle görüşüyor olabilir. Oda bizim hastanenin bölüm şefiben de varımNerde yaşıyorlar, ne iş yaparlar isterem
Evlenenler arşa mı erdi sanıyorsun boşversene Allah aşkına flört et sendeMerhaba. Ben 40 yaşında şimdiye kadar hiç evlenmemiş biriyim. Psikolojim bugünlerde o kadar bozukki. Uyku dahi uyuyamıyorum. sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim? kendimden korkuyorum. Birde evlilik siteleri var oralar sizce güvenli mi? Oradanda korkuyorum. Gerçekten ruhen çökmüş durumdayım.
İsvecdekine kör topal talibim, hemsıre olursa daha iyi coronada bakar bana, gercı teknısyen de iyi maaşı bellı saatı bellı, bölüm şefinin de karıyerı var. Off karar veremıyorum.İsveç. Biri hemşire , biri volvoda teknisyen bi tane daha var ama pek emin değilim hala eski sevgilisiyle görüşüyor olabilir. Oda bizim hastanenin bölüm şefi. Listeyi kurcalasam dahada çıkacak gibi
Iyi diyosunda çok mıymıy oluyorlar bende öylesine tahammül edemiyorumİsvecdekine kör topal talibim, hemsıre olursa daha iyi coronada bakar bana, gercı teknısyen de iyi maaşı bellı saatı bellı, bölüm şefinin de karıyerı var. Off karar veremıyorum.
o değil de asık olmayı ozledım, ask olmadan evlılık ıskence olur gibi geliyor. Yesıl gozlu, 190 boyunda kaslı ve egıtımlı guzel burunlu bır erkege asık olurum sanırım.
Merhaba. Ben 40 yaşında şimdiye kadar hiç evlenmemiş biriyim. Psikolojim bugünlerde o kadar bozukki. Uyku dahi uyuyamıyorum. sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim? kendimden korkuyorum. Birde evlilik siteleri var oralar sizce güvenli mi? Oradanda korkuyorum. Gerçekten ruhen çökmüş durumdayım.
Sarı kantaron gibi otlar sakinleştirir mi. Uyuyamıyorum.
Buraları okumak iyimi kötümü onuda bilmiyorum. Kafam dahadamı kötüleşir. Off ya sanırım deliriyorum. İnsanların nasıl delirdiğini veya intihar ettiğini anladım
Acaba başka şeyler üst üste mi geldi sizde... lütfen ümitsiz olmayın. Ve lütfen en acilinden bir psikiyatriste gidin. Psikologluk durumu aşmış gibi görünüyorsunuz. Kendinize bu iyiliği yapın lütfenOnline psikolog tanıdığınız var mı. Hastaneye gitmeye korkuyorum virüsten dolayı
Çoğu kişi başka durumların birikimi de var diye düşünüyor ama çok huzurlu sakin bir hayatım var ailemleyim. Tek başıma çürüyüp gidicem endişesi benimki.hayata geç kalma. Ciddi anlamda bedenim sinyal veriyor şu anda.Acaba başka şeyler üst üste mi geldi sizde... lütfen ümitsiz olmayın. Ve lütfen en acilinden bir psikiyatriste gidin. Psikologluk durumu aşmış gibi görünüyorsunuz. Kendinize bu iyiliği yapın lütfen
Allah aşkına bir kendinize gelin. Ne alaka şu yazdıklarınız ? Açlıktan, ağrıdan, sıcak bir yatağı olmadığı için uyuyamayan milyonlarca insan var. Elimizde olmayanlara kahrolmak yerine elimizde olanlar için şükretmeliyiz, bardağın boş tarafını değil biraz da dolu tarafını görmeliyiz, onlara odaklanmalıyızBuraları okumak iyimi kötümü onuda bilmiyorum. Kafam dahadamı kötüleşir. Off ya sanırım deliriyorum. İnsanların nasıl delirdiğini veya intihar ettiğini anladım
hiç çökme,hayırlısını iste.Bu konuda ısrarcılık gerçekten zarar getiriyor.Yanında bir adet ökuz olacağına kimse olmasın.Merhaba. Ben 40 yaşında şimdiye kadar hiç evlenmemiş biriyim. Psikolojim bugünlerde o kadar bozukki. Uyku dahi uyuyamıyorum. sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim? kendimden korkuyorum. Birde evlilik siteleri var oralar sizce güvenli mi? Oradanda korkuyorum. Gerçekten ruhen çökmüş durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?