- Konu Sahibi mechulegiden
-
Ben size soru sordum siz bana manifesto döşemişsiniz ama cevap vereyim sorun değil.Bunun sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum.
Bu haddi ve hakkı da size vermiyorum.
Evet bazıları evlenir, ürer ama herkes evlenmek yada üremek zorunda değil.
Kimisi evlenir kimisi çok büyük işler basararak güzel işlere imza atar.
Nasıl ki herkes anne olmak zorunda değilse,
Herkes benim sevdiğimi sevmek zorunda değilse,
Ben sizin fikrini nasıl benimsemek zorunda değilsem.
Sizin tabirinizle ozaman herkes evlensin ve evlenemeyen herkes gitsin karalar bağlasın?
Öyle mi söyleseydim yani, ah vah bir an önce birini bul falan desem alkış mı tutacaktınız?
Savunduğunuz tutumu bir kez daha gözden geçirin derim.
Bu yanlış düşünceyi hayat amacı hâline getirip üzülmesine karşı uyarıda bulundum orda. Eminim psikolog da benim söylediğimin aynısını soylecektir
Mümkünse ona da ulaşıp bu soruyu sorunuz.
Cevabi sabırsızlıkla beklerim.
Biyoloik olarak evrenin başından beri her canlı genotipini aktarabilmek için evet biyoloik bir bozukluk yoksa üremelidir. Yaradılışı da bu şekildedir.Ne alaka?
Karşınıza hayatınızı geçireceğiniz insan çıkmamış evlenmemişsiniz.
Bundan sonra çıkmayacağı ne malum?
Çıkmasa kaç yazar?
Her canlı üremek zorunda mı?
Veya aile kurmak zorunda mı?
Hayatınız buna mı bağlı gerçekten?
Saptamanız çok doğru zira evlilik konusuna muhalefet olup da eşimle mutlu olmam mümkün değil. Tebrik ederim.sütü içmekle alakası yok
çoooook komik geliyor evlenmek isteyene evlenip ne yapacaksın demek, forumu kapatıp kocasının kolunun altında filmini izleyen burda konu sahibine ltfn evlnme cnm diyor. He aksiyse gerçekten mutsuzsa da neden boşanmıyor? çözümsüz hayat yok.
Konu sahibi arkadaşım, geç değil. Hiiiiç tatlı canını sıkma. Bu işler maalesef istemekle olmuyor, ben hayatta evlenecek son insandım, takılan alemci kızlardanama evlendim. Çoook isteyip evlenmek için can atan arkadaşlarım bırak evliliği ilişki bile yaşayamıyor çünkü bunu kafasına takıp karşıdakini itiyor. Eğer doğru insansa iyi hoş değilse evlilik eziyet. Kuvvetle muhtemel amnn cnm evlllk ne ki:S yazan kişiler yanlış evlilik ceremesi çekiyor. İlerde birilerine bunu yazmamak için acele etme, herşey gönlünce olsun.
hayatımda gördüğüm en güzel yorum.Şuralara yaza yaza bitmedi gerçekten
İnsanın hayatına sevdiği biri girer onunla olmak için evlenir
Evliliğin mantığı budur bence
Evlenecek biri olmadıysa şimdiye kadar da normalde ne yapıyorsak onu yapmaya devam ederiz
Bunu beceremedim gibi görüp kendinize eziyet etmeyin boşuna
Psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmiyorsanız yardım her zaman alın. Evliliğe dair bakış açınız da değişir böylece kendinizi boşa üzmeyi bırakırsınız.
Evlilik siteleri
Acaba yorumumun neresinde "sizin hakkınız değil" dedim ben?Ben size soru sordum siz bana manifesto döşemişsiniz ama cevap vereyim sorun değil.
Konuya İlk yorumunuz bu
Biyoloik olarak evrenin başından beri her canlı genotipini aktarabilmek için evet biyoloik bir bozukluk yoksa üremelidir. Yaradılışı da bu şekildedir.
İnsan sosyal bir canlıdır evet ailesi kurmalıdır. Bu ister kök aile ister sonradan edinilen aile olabilir farketmez insan yalnız yaşamak için varolmadı.
En önemli konu ise evlenmek isteyen ve bu konuda kendi iç sıkıntıları olan bir insana yazdığınız şu yoruma bakın.
Yorumu yapan siz çocuğunuzun kakası ile ilgili konularda bile fikir almak için bdv iseniz bir zahmet konu sahibi de aile olma kaygıları ile ilgili konu açabilsin burda. Ve ona herkes üremek zorunda mı diyen bir insanın iki çocuğu varken bu yersiz yorumları yapmasın lütfen. Üremek sizin olduğu kadar konu sahibininde hakkı...
Sizin doğru bildiğinizi yazma özgürlüğünüze karşılık benim doğru bildiğimi yazma özgürlüğüm var hanımefendi.Ha bu arada freud a göre insanın en temel iki içgüdüsü cinsellik ve hayatta kalabilmek için saldırıdır.
Böyle düşününce konu sahibine evlilik ve üremek gerekli bişey değil bebeğim yeahhhh söylemleri çok ütopik görünüyor.
ve nedense bunları söyleyenler hep evli ve çocuklu...
keşke sizde konu sahibine herkes aile olmak üremek zorunda mı yazacağınıza. Umarım dileğiniz birgün gerçek olur ve mutlu olursun yazsaydınız. Çünkü üzgün bir insana yapılan bu yorumlar çok irite edici oluyorSizin doğru bildiğinizi yazma özgürlüğünüze karşılık benim doğru bildiğimi yazma özgürlüğüm var hanımefendi.
Kişisel saldırıya girmeden önce keşke "begenmedim" butonuna tıklayıp bırakabilseydiniz konuyu.
evlendiniz miInternet kesinlikle güvenilir değil.benim sansim.olamaz kiminle tanistiysam dolandirici ya da yalancı çıktı.ciddiyim 1 için değil 2 si değil.uzak dur
Yokevlendiniz mi
Siz kaç yaşındasınız?Internet kesinlikle güvenilir değil.benim sansim.olamaz kiminle tanistiysam dolandirici ya da yalancı çıktı.ciddiyim 1 için değil 2 si değil.uzak dur
Belki içimi dökersem rahatlarım dedim. Sonuçta tecrübeler, düşünceler, farklı fikirler yazılıyor. Gerçekten çok fena durumdayım. Neden böyle oldum bilmiyorum. Düne kadar kahkahalar atıyordum yeğenlerimi sevip mutlu oluyordum yaşım aklımda değildi. Birden bu eve kapanmalardanmı nedir 40 yaşındayım vaktim çok geçti düşüncesi oturdu içime. Nas suresini okuyup duruyorum intihara sürüklenmemek için. Sakın hor görmeyin.içimi bilemezsiniz. Pişman, üzgün ve umutsuzumArkadaşım buraya konu açıp moralini daha bozarsın...Buraya konu açarak olumlu veya moral verici bişeylerin veya çözümün geleceğini sanma aksine "evlenmek mi tek derdin, burası çöpcatan mı, seçici olma, evlilikte bişi yok, dayımın yengesi 50 yaşında evlendi" gibi yorumlar alırsın bi işe de yaramaz...burda harcayacagın zamanı yeni insanlar tanımaya harca
Kimi bekarlığında daha mutludur kimi evlendiğinde. Kimsenin ne zmaan mutlu ne zaman mutsuz olacağı belli değil. O yüzden umarım herkes istediği hayatı gönlünce yaşar diyelim. Bir şeyi isteyip ona ulaşamamak da yorar insanı, istediği şeyin elde edince hüsrana dönüşmesi de...Sizi cok iyi anliyrm
Evlenip coluk cocuk sahibi olanlari gordukce insan imreniyo.
Acikcasi evlilikde zor bekarlikda .
Evlendim hersey bitti de degil hayat. Bambaska sıkıntılarla bunalacak ve psikolog aricaksinz ozamanda
Korona etkisi maalesef. Sosyallikten de uzak kalınca hayatı ertelemek durumunda kalınca olumsuz etkilendik hepimizBelki içimi dökersem rahatlarım dedim. Sonuçta tecrübeler, düşünceler, farklı fikirler yazılıyor. Gerçekten çok fena durumdayım. Neden böyle oldum bilmiyorum. Düne kadar kahkahalar atıyordum yeğenlerimi sevip mutlu oluyordum yaşım aklımda değildi. Birden bu eve kapanmalardanmı nedir 40 yaşındayım vaktim çok geçti düşüncesi oturdu içime. Nas suresini okuyup duruyorum intihara sürüklenmemek için. Sakın hor görmeyin.içimi bilemezsiniz. Pişman, üzgün ve umutsuzum
Ama lütfen yapma böyle. İyi gelecekse bir yardım alBelki içimi dökersem rahatlarım dedim. Sonuçta tecrübeler, düşünceler, farklı fikirler yazılıyor. Gerçekten çok fena durumdayım. Neden böyle oldum bilmiyorum. Düne kadar kahkahalar atıyordum yeğenlerimi sevip mutlu oluyordum yaşım aklımda değildi. Birden bu eve kapanmalardanmı nedir 40 yaşındayım vaktim çok geçti düşüncesi oturdu içime. Nas suresini okuyup duruyorum intihara sürüklenmemek için. Sakın hor görmeyin.içimi bilemezsiniz. Pişman, üzgün ve umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?