Evlenemedim ruhen çöktüm

Gelinler allanıp pullandıkça, bekarlar evliliğ bir şey sanarmış... Rahmetli babannemin lafı. O kadar doğru ki.
Hetkezin psikolojisi o kadar dengesizleştiki, sebep pandemi. Psikologa gidin tabi girmekte yarar var. Ama sırf evde kaldım mantığı ile evlenme yoluna gitmeyin bu günlerini zi arayabilirsiniz

Benim de koca bulasım var evde tek canım sıkılıyor. Bak benım bır arkadas var 42 yasında evlenmek ıstıyo ama asırı sessız sakın bır kız, gırısken de degıl dısarı da cıkmaz. Markette tanısmıs bırıyle yakında nısanı var. Ben de bugun ıkı markete gittim ama maskeden adamların suratı goremıyorum kı. Pandemı mahvetti hepımızı bıtse de evlensek

Teşekkür ederim. Aslında benimki evlenemekle birlikte geç kalmışlık hissi. Biliyorum geç evlenen günümüzde çok. Ama o duyguyu aşamıyorum.

Arada böyle gülümsetenler oluyor:) Biliyorum geç evlenenler var ama benimki geç kalmışlık hissi. Birde 42 yaşında sessiz sakin kız demişsinizya. Hala gözünüzde küçük galiba. İşte bana bu yaşlar teyze yaşı geliyo. O yüzden geç kaldım hissi içimi kemiriyor

Ah bacım başlığına cevap evlenenlerde ruhen çöküyor ondan değildir yardım alın o sitelerin güvenli olduğunu düşünmüyorum

Kim kimi ne için hor görecek allah askına.
Evlenenler Allah katında daha mı değerli yapma
Kimse hiçbişey için kimseden üstün değil
Ama evlenemedim diye dertlenip konu açanlar burda sadece linçleniyor...
Evlenmeyi istemek burda kezbanlık olarak görülüyor evliler tarafından...

Yalnızlığın acısını, her işi tek başına yapmanın zorluğunu, bayram vs günlerdeki hissettiklerini hayatında hiç yalnız kalmayanların anlamasını bekleme zaten...
Burdakilerin çoğu evli bi kısmı da 2.evlilik yapmış..
Bekarlar da genç zaten

Evlenemedim diye ara ara üzülmen normal, psikolojik yardım alacak bi durum yok..

Ben de aynı yaştayım evkenmedim
Kendi hayat prensibimi sana tavsiyem olarak söyleyeyim. Çok istediğin önemli şeyleri hiçbi zaman insanlardan isteme, sadece Allah'tan iste...İnsanoğlu aciz işte görüosun, kimse sana yardımcı dahi olamıyor veya olmuyor...
Allah'tan bıkmadan usanmadan ısrarla iste, O sebepleri yaratacaktır...

Ah bacım başlığına cevap evlenenlerde ruhen çöküyor ondan değildir yardım alın o sitelerin güvenli olduğunu düşünmüyorum
Burası güvenlimi sizce. Bekarları tanıştıralım demişler ya. Ben yeni üyeyim. Burasıda sanal ama daha samimi geldi bana. Yinede korkarım tabi

İnanın yıllardır Rabbime yalvarıyorum. Hayırlı bir eş nasip olsun diye inançlıyım. İsyanda değil benimki. Buraya yazma amacım içimi döküp derdimi paylaşmak.zaten burdaki insanlar başka ne yapabilirler ki. Kimi espri yapıp güldürdü. Kimi gerçekten çok güzel yorumlar yaptı. Bu yine benim kendi içimde bitireceğim birşey ama üzüntüler de paylaştıkça azalır derler. Siz benim gibi bitik duruma gelmemiş olabilirsiniz. Rabbim sizede gönlünüze göre versin

Bitik değilim çünkü hayatımda her zaman uğraşacak üretecek yapacak bişeyler buluyorum...Ben de zaman zaman çok üzülüyorum ama o psikolojide devam edersen olan sadece sana olur...Kimse kimsenin pek umru değil bu işlerde. Allah iyilerle karşılaştırsın

40li yaslar teyze yasi mi? En guzel en olgun yaslar.. keyfini cikar. Senden buyugum ve yasimi seviyorum.
Evliligin yasi yok. Gec kalmislik diye birsey de yok. Arkadasim iki sene once evlendi, 45-46 falan olmali evlendiginde.

Ailenle mi yaşıyorsun. Mesela evde bazen bir konuşma geçiyor benden 15 yaş küçük bir tanıdık nişanlandı diye. Hemen gözler bana çevrilir. Sanki herkes bana acıyor gibi . Aynı zamanda üzülüyorlarda

Onlarla yasıyordum bu seneye kadar ama ailem bana boyle imalar hiç yapmaz...
Çalışıyorsan ayrı eve çık

Evlenmenin çok matah birsey oldugunu sanmıyorum heleki böyle bi görevmiş gibi görüldügünde.
evlilik aşk demektir aile olmak yuva olmak demektir bunları tabiki ister insan ama sevdigin biriyle olur tüm bunlar. Kesinlikle bi görev degildir.
Olmuyorsa olmuyordur zorlamaya gerek yokki.. nasip bu isler..

Hayata bir kere geliyoruz lütfen korkmayın deneyin evlilik sitesi olur Instagram olur kadınlar klunu değilde başka sosyal ağlar var oralar olur ne bileyim oralarda takılın illaki bir yerden birileriyle sohbet başlar belki sonra devamı gelir ..hatta chat yapın belki kısmetiniz ordadır ..düzgün adam çıkmaz demeyin kim bilebilir..senin gibi düzgün biri öyle bir boslukta takılıyordur belki..sadece çok dikkatli olun hemen güvenmeyin en ufak hatasında yol verin ...ama korkmayın girişin derim ben .. çünkü sonunda çok mutlu olmakta var denemeye değer..hatta şimdi bir arastirin üye olun gezinin bence

37 yasindayim, cok iyi anliyorum seni. Insanin stresli donemleri olunca, hayatinda birinin olmayisinin eksikligini daha cok hissediyor. Bunu ilk defa kardesimin vefatinda hissettim 6 yil once. Ailem dagilmis bir aile. Mutsuzluklarimi paylasabilecegim birisi olmasini oyle cok isterdim ki. Bir ablam var hala iletisim halinde oldugum ama onunda coluk cocuk is hersey basindan askin. Benim derinden hissettiklerimi anlatmiyorum zaten anlayagini da sanmiyorum. Diger kardesimde evli. Fazla iletisimim yok. Annem kalp krizi gecirdi, annem babam bosandilar, babamla 1.5 yildir kontagim yok. O kadar yorgunum ki, o kadar doluyum ki...Hala kafami suyun ustunde tutmaya calisiyorum. Bilmem ki belkide coktan boguldum :/ Gunduz vakti kafami dagitabilecegim bir isim var ama aksam eve gelince yine dusuncelere gomuluyorum. Aslinda evlilikten cok beni iyi hissettirebilecek birini ozluyorum. Hobilerim var, bos zamanlarimi iyi degerlendiririm ama hayatinda seni seven birinin olmasi bambaska bir duygu. Yasimiz geriye gitmiyor, ilerliyor. Artik kaderimde kimse yokmus dusuncesine inanmaya basladim.

Bir sure birisiyle gorustum mantiken olur diyordum. Ama hissiyat olmayinca da olmuyor. Oyle bir hayati surduremem gibime geliyor. Insallah karsimiza hayirli bir insan cikar

Belli yaşa gelip evlenmeyenlere acıyarak bakan, evliliği statü gibi gören bir kısım çevre var. Üstelik bu çevrenin çoğu da evli ve mutsuzdur ama bunun önemi yoktur evli olmak yeterlidir, statü kazanmışlardır nihayetinde.ben bunu çok yaşadım insanlar çok acımasız kimin içinde ne yarası var bilmezler abuk sabuk konuşurlar. Allaha dua edin, ve dostlarınızdan da sizin için dua isteyin. İnsanlara bir yardım bir iyilik yaptığımda karşılığında bir şey yapmak isterlerdi o insanlar. ben de sadece dua et ismen dua et derdim ve benim için dua edenlerin olduğunu hissederdim. Cocuk sevindirin, yaşlı sevindirin, garibanları sevindirin.. onların hayır duası size yetecektir.Evlilik sitelerini de boşverin.

Üzüldüm senin adina ama demekki senin hakkinda hayirlisi buymus, öyle düsünmeye calis, evlenseydin belkide daha mutsuz olacaktin...
Asagi yukari ayni yasda sayiliriz,
bense evlendikten sonra ruhen cökmeye basladim, günden güne eridim diyebilirim...
Sevdiğim adam beni resemen enkaz haline getirdi.
Bir daha mutlu olurmuyum bilmiyorum...
böyle doya doya gencligimi yasayamadim...

Yani demem oki illa evlenince mutlu olunmuyor. Rabbim yüregine gönlüne ferahlik versin, insaAllah en kisa zamanda Mevlam hayirlisiyla gönlüne göre verir

Evlilik sitelerindeki cogu hesap bot hesaplar. Ben 30lu yaslarda denemistim evlilik sitelerini. Yalanlar cok fazla. Guvenemedim biraktim. Sosyal medyadan bul diyenler oluyor benim sosyal medya ile aram yok. Tek twitter hesabim var ama o da haberleri takip ettigim. Baska bir amac icin kullanmadim hic. Bulanlar buluyorlardir ama nasil ne sekilde bilemiyorum. Cevremde evlendigi icin statu atladigini sananlar vardi. O kisileri cikardim hayatimdan. Cikarmak lazim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…