- 13 Aralık 2018
- 236
- 230
- 103
- 45
- Konu Sahibi mechulegiden
-
Teşekkür ederim. Aslında benimki evlenemekle birlikte geç kalmışlık hissi. Biliyorum geç evlenen günümüzde çok. Ama o duyguyu aşamıyorum.Sizi anlıyorum hissettiklerinizi bir dönem ben de hissettim. 36 yaşındayım, evlilik olmayacak herhalde diyordum ama birkaç ay önce evlendim. yalnızlığa dayanamaz olmuştum, mutsuzdum, sevgi ilgi istiyordum, eşim karşıma cıktı. Evlilik illa ki olsun değil ama doğru kişiyle olduğunda eğlenceli keyifli bir şey bence.evde varlığını sevdiğim bir insan var, yemekte yalnız değilim dışarıya çıkarken yanımda birisi var, yatak buz gibi değil ne bileyim bunlar bile bir ihtiyaçmış şimdilik evliliği sevdim. Evlenin ama niye olmuyor diye odaklanmayın, psikolojik destek alın, çevrenizde aracılık yapmayı sevenler varsa onlara da evlenmek istediğinizi söyleyin çünkü insanlar belli yaşa gelen bekarların evlilik düşünmediğini sanıyor, istediğinizi bilsinler. Her şey gönlünüzce olur inşallah
Arada böyle gülümsetenler oluyor:) Biliyorum geç evlenenler var ama benimki geç kalmışlık hissi. Birde 42 yaşında sessiz sakin kız demişsinizya. Hala gözünüzde küçük galiba. İşte bana bu yaşlar teyze yaşı geliyo. O yüzden geç kaldım hissi içimi kemiriyorBenim de koca bulasım var evde tek canım sıkılıyor. Bak benım bır arkadas var 42 yasında evlenmek ıstıyo ama asırı sessız sakın bır kız, gırısken de degıl dısarı da cıkmaz. Markette tanısmıs bırıyle yakında nısanı var. Ben de bugun ıkı markete gittim ama maskeden adamların suratı goremıyorum kı. Pandemı mahvetti hepımızı bıtse de evlensek
Belki içimi dökersem rahatlarım dedim. Sonuçta tecrübeler, düşünceler, farklı fikirler yazılıyor. Gerçekten çok fena durumdayım. Neden böyle oldum bilmiyorum. Düne kadar kahkahalar atıyordum yeğenlerimi sevip mutlu oluyordum yaşım aklımda değildi. Birden bu eve kapanmalardanmı nedir 40 yaşındayım vaktim çok geçti düşüncesi oturdu içime. Nas suresini okuyup duruyorum intihara sürüklenmemek için. Sakın hor görmeyin.içimi bilemezsiniz. Pişman, üzgün ve umutsuzum
Burası güvenlimi sizce. Bekarları tanıştıralım demişler ya. Ben yeni üyeyim. Burasıda sanal ama daha samimi geldi bana. Yinede korkarım tabiAh bacım başlığına cevap evlenenlerde ruhen çöküyor ondan değildir yardım alın o sitelerin güvenli olduğunu düşünmüyorum
İnternette olan hicbisey güvenli değil bana göre temkinli olmak lazımBurası güvenlimi sizce. Bekarları tanıştıralım demişler ya. Ben yeni üyeyim. Burasıda sanal ama daha samimi geldi bana. Yinede korkarım tabi
İnanın yıllardır Rabbime yalvarıyorum. Hayırlı bir eş nasip olsun diye inançlıyım. İsyanda değil benimki. Buraya yazma amacım içimi döküp derdimi paylaşmak.zaten burdaki insanlar başka ne yapabilirler ki. Kimi espri yapıp güldürdü. Kimi gerçekten çok güzel yorumlar yaptı. Bu yine benim kendi içimde bitireceğim birşey ama üzüntüler de paylaştıkça azalır derler. Siz benim gibi bitik duruma gelmemiş olabilirsiniz. Rabbim sizede gönlünüze göre versinKim kimi ne için hor görecek allah askına.
Evlenenler Allah katında daha mı değerli yapma
Kimse hiçbişey için kimseden üstün değil
Ama evlenemedim diye dertlenip konu açanlar burda sadece linçleniyor...
Evlenmeyi istemek burda kezbanlık olarak görülüyor evliler tarafından...
Yalnızlığın acısını, her işi tek başına yapmanın zorluğunu, bayram vs günlerdeki hissettiklerini hayatında hiç yalnız kalmayanların anlamasını bekleme zaten...
Burdakilerin çoğu evli bi kısmı da 2.evlilik yapmış..
Bekarlar da genç zaten
Evlenemedim diye ara ara üzülmen normal, psikolojik yardım alacak bi durum yok..
Ben de aynı yaştayım evkenmedim
Kendi hayat prensibimi sana tavsiyem olarak söyleyeyim. Çok istediğin önemli şeyleri hiçbi zaman insanlardan isteme, sadece Allah'tan iste...İnsanoğlu aciz işte görüosun, kimse sana yardımcı dahi olamıyor veya olmuyor...
Allah'tan bıkmadan usanmadan ısrarla iste, O sebepleri yaratacaktır...
İnanın yıllardır Rabbime yalvarıyorum. Hayırlı bir eş nasip olsun diye inançlıyım. İsyanda değil benimki. Buraya yazma amacım içimi döküp derdimi paylaşmak.zaten burdaki insanlar başka ne yapabilirler ki. Kimi espri yapıp güldürdü. Kimi gerçekten çok güzel yorumlar yaptı. Bu yine benim kendi içimde bitireceğim birşey ama üzüntüler de paylaştıkça azalır derler. Siz benim gibi bitik duruma gelmemiş olabilirsiniz. Rabbim sizede gönlünüze göre versin
40li yaslar teyze yasi mi? En guzel en olgun yaslar.. keyfini cikar. Senden buyugum ve yasimi seviyorum.Arada böyle gülümsetenler oluyor:) Biliyorum geç evlenenler var ama benimki geç kalmışlık hissi. Birde 42 yaşında sessiz sakin kız demişsinizya. Hala gözünüzde küçük galiba. İşte bana bu yaşlar teyze yaşı geliyo. O yüzden geç kaldım hissi içimi kemiriyor
Ailenle mi yaşıyorsun. Mesela evde bazen bir konuşma geçiyor benden 15 yaş küçük bir tanıdık nişanlandı diye. Hemen gözler bana çevrilir. Sanki herkes bana acıyor gibi . Aynı zamanda üzülüyorlardaBitik değilim çünkü hayatımda her zaman uğraşacak üretecek yapacak bişeyler buluyorum...Ben de zaman zaman çok üzülüyorum ama o psikolojide devam edersen olan sadece sana olur...Kimse kimsenin pek umru değil bu işlerde. Allah iyilerle karşılaştırsın
Ailenle mi yaşıyorsun. Mesela evde bazen bir konuşma geçiyor benden 15 yaş küçük bir tanıdık nişanlandı diye. Hemen gözler bana çevrilir. Sanki herkes bana acıyor gibi . Aynı zamanda üzülüyorlarda
E ne güzel limon gibi bebekler olur ben de acik kumralimSarışın , renkli gözlü , uzun boylu ? İş arkadaşlarım var ama yabancı
Belli yaşa gelip evlenmeyenlere acıyarak bakan, evliliği statü gibi gören bir kısım çevre var. Üstelik bu çevrenin çoğu da evli ve mutsuzdur ama bunun önemi yoktur evli olmak yeterlidir, statü kazanmışlardır nihayetinde.ben bunu çok yaşadım insanlar çok acımasız kimin içinde ne yarası var bilmezler abuk sabuk konuşurlar. Allaha dua edin, ve dostlarınızdan da sizin için dua isteyin. İnsanlara bir yardım bir iyilik yaptığımda karşılığında bir şey yapmak isterlerdi o insanlar. ben de sadece dua et ismen dua et derdim ve benim için dua edenlerin olduğunu hissederdim. Cocuk sevindirin, yaşlı sevindirin, garibanları sevindirin.. onların hayır duası size yetecektir.Evlilik sitelerini de boşverin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?