Evlenemedim ruhen çöktüm

Çabalıyorum belki böylesi iyidir belki psikopat katile denk gelecektim diyorum ama olmuyor. Kafam odaklanmış neden böyle oldu sorusuna girdap gibi oradan çıkamıyorum

Kadın kadına erkek tavsiyesinde mi bulunacak? Benim abim var sizi beğendim bir çay için mi diyecek. Anonim takıldığımız bir forumda bu dediğiniz çok ütopik
Niye instada takipleşen yok mu? Herkes anonim mi takılıyor ki... boy boy fotoğraflar koyanlar, adıyla soyadıyla bilinenler var

Niye instada takipleşen yok mu? Herkes anonim mi takılıyor ki... boy boy fotoğraflar koyanlar, adıyla soyadıyla bilinenler var
Burası İnstagram değil farkındaysanız. 10 yıllık üyenin erkek çıktığı bir platform burası. Siz güveniyorsanız buyrun tutan yok sizi

Son düzenleme:
Bi erkek arkadaşım vardı. 40 yaşlarında. Hiç evlenmemiş. Çok iyi kalpli biriydi. Sokak köpekleri için mama alırdı. Sokak çocuklarına yemek ısmarlardı, ikinci üni okuyor, yabancı dilini geliştiriyor, çok saygılı biriydi. Etrafimizda kime sorsanız ondan çok iyi bahseder çok beyefendi derdi.

Onu çok yakın bir arkadaşımla tanıştırdim . Arkadaşım da çok iyi biriydi. O da yaşlı insanlar konusunda hassastı, çocukları severdi falan.

Ilk buluşmada erkek kişisi, yakın arkadaşıma kibirli davranmış. Kaç diploman var kaç kitap okudun , kişisel gelişimin için ne yapıyorsun vb...

Çok şaşırdım inanılmaz geldi bana. Dışarda çok iyi olan kişiler ikili ilişkilerde farklı davranabiliyormuş.

Şunu demek istiyorum, yanınızda sizi üzecek biri olmasındansa hickimse olmasin daha iyi. Bu işler kolay değil. Yalniz kalmak da nimettir bazen.

Kimdi bu üye? Çok şaşkınım.
hatırlıyorum ben uyelerı ama ısımlerı aklımda degıl

yenı uye oldugum zamanlardı fal topıgınde de takılan bırı vardı
kendi kendini bu uye öldü dıye ılan etmıstı hatta sozde kocası karım öldu buraya uyeydı dıye yazmıstı fake cıkmıstı eskı de bır uyeydı tanıyorduk hepımız uzulmustuk nıck unuttum ama hatırlayan cıkar belkı

burda o kadar cok erkek uye var kı aslında baska forumlarda da yazıyorlar denk gelıyorum

bazıları da kendılerını ifşa edıyor bır sure sonra

Benim dediğim Üftade

Konu sahibi arkadaşım, kafana takmak da haklısın. Bir ailen cocuklarin olsun, aidiyet duygusunu hissedeyim istiyorsun. Seni asla haksız bulmuyorum çünkü senin yarın yaşında kadınların bile evliliği kafaya takip, hemen evlenmeye çalıştığı bir cografya da sen yine iyi dayanmissin. İyi dayanmissindan kasıt cevredeki buldumcuklar, evlenmedin mi sen hala diye cevabını bildiği sorular soranlar. Bir de kendi iç sesin. Geceleri çıkar o ses genelde, çünkü gündüz bir şekilde idare edebilirsin ama o geceler yok mu?

Biz evlendik de ne oldu diyenlere de bakma sen. Hepsine seçme hakkı verilse, hepsi ama hepsi evlenmeyi ve cocuk sahibi olmayı isterdi. Ama şimdiki eşiyle ama başka bir insanla mutlaka evlenmek isterlerdi. Senin evliliğin böyle olacaktı, kesin mutsuz olacaktın diye bir şey yok.

Sana en yakın zamanda hayırlı mutlu uzun ömürlü bir evlilik diliyorum. Allah yardımcın olsun.

Buraları okumak iyimi kötümü onuda bilmiyorum. Kafam dahadamı kötüleşir. Off ya sanırım deliriyorum. İnsanların nasıl delirdiğini veya intihar ettiğini anladım
Abartma canım sende intihar etmek evlenmekten daha mi kolay yani.
Allah hayırlısını nasip etsin.
Intihar ne demek kendine gel lütfen

60 yaşında bile evleniyor insanlar. Sen daha 40yasindasin
Boşanıp ikinci evliliği bile yapıyorlar. Benim dayım 50yasinda evlendi
Nasibin nerden geleceği belli olmaz .
Yeterki hayırlı kısmet olsun

Teşekkürler. Evlenebilirmiyim ki. Korkuyorum

Online psikolog tanıdığınız var mı. Hastaneye gitmeye korkuyorum virüsten dolayı
Bak kendinizi ele verdiniz. Ölmekten sağlığınızı kaybetmekten korkuyorsunuz. İntihar falan hikaye. Hala umudunuz var aslında. Çıkmadık candan ümit kesilmez inşallah istedikleriniz kavuşursun.

Nick unuttun ama ayaklarina, ellerine oje sürüp fotograflar atmiş biri vardi. Fotograflari da gordum ben bildigin erkek.
Onca zaman da kimse cikip bu erkek ayagi dememiş sonradan meydana cikti. O kisinin uyeligi de eskiydi baya. Aklima geldi ayaklari

Ay onu hatırlıyorum ben.
çirkin koca ayaklarına ojeyi bile süremiyordu bide nasıl falan modundaydı. Evlerden ırak.

Online psikolog tanıdığınız var mı. Hastaneye gitmeye korkuyorum virüsten dolayı
Ya lütfen yapma bunu evlilik sitesi saçma orası değil ama sosyal medyaya giriş ...k...soruyor diye bir site var mesela orada aç konu ne bileyim ..sohbet muhabbet kafa dagit en azından yeni bir enerji gelsin dua et kendine gel lütfen hiç bir şey bitmedi ...yeni başlangıç olabilir bunu düşün .

Geç kalmışım hissi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…