- 1 Aralık 2020
- 90
- 103
- 43
- 44
- Konu Sahibi mechulegiden
-
Çabalıyorum belki böylesi iyidir belki psikopat katile denk gelecektim diyorum ama olmuyor. Kafam odaklanmış neden böyle oldu sorusuna girdap gibi oradan çıkamıyorumAllah aşkına bir kendinize gelin. Ne alaka şu yazdıklarınız ? Açlıktan, ağrıdan, sıcak bir yatağı olmadığı için uyuyamayan milyonlarca insan var. Elimizde olmayanlara kahrolmak yerine elimizde olanlar için şükretmeliyiz, bardağın boş tarafını değil biraz da dolu tarafını görmeliyiz, onlara odaklanmalıyız
Niye instada takipleşen yok mu? Herkes anonim mi takılıyor ki... boy boy fotoğraflar koyanlar, adıyla soyadıyla bilinenler varKadın kadına erkek tavsiyesinde mi bulunacak? Benim abim var sizi beğendim bir çay için mi diyecek. Anonim takıldığımız bir forumda bu dediğiniz çok ütopik
Samimi ciddi olan kendini belli eder diye düşünüyorum. Direkt nikah masasına gidecek değil kimseGüvenebilir miyiz?
Burası İnstagram değil farkındaysanız. 10 yıllık üyenin erkek çıktığı bir platform burası. Siz güveniyorsanız buyrun tutan yok siziNiye instada takipleşen yok mu? Herkes anonim mi takılıyor ki... boy boy fotoğraflar koyanlar, adıyla soyadıyla bilinenler var
Mecbur herkes girecek demedim zaten. Siz tıklamayabilirsiniz.Burası İnstagram değil farkındaysanız. 10 yıllık üyenin erkek çıktığı bir platform burası. Siz güveniyorsanız buyrun tutan yok sizi
Kimdi bu üye? Çok şaşkınım.Burası İnstagram değil farkındaysanız. 10 yıllık üyenin erkek çıktığı bir platform burası. Siz güveniyorsanız buyrun tutan yok sizi
hatırlıyorum ben uyelerı ama ısımlerı aklımda degılKimdi bu üye? Çok şaşkınım.
Benim dediğim Üftadehatırlıyorum ben uyelerı ama ısımlerı aklımda degıl
yenı uye oldugum zamanlardı fal topıgınde de takılan bırı vardı
kendi kendini bu uye öldü dıye ılan etmıstı hatta sozde kocası karım öldu buraya uyeydı dıye yazmıstıfake cıkmıstı eskı de bır uyeydı tanıyorduk hepımız uzulmustuk nıck unuttum ama hatırlayan cıkar belkı
burda o kadar cok erkek uye var kı aslında baska forumlarda da yazıyorlar denk gelıyorum
bazıları da kendılerını ifşa edıyor bır sure sonra
Benim dediğim Üftade
Abartma canım sende intihar etmek evlenmekten daha mi kolay yani.Buraları okumak iyimi kötümü onuda bilmiyorum. Kafam dahadamı kötüleşir. Off ya sanırım deliriyorum. İnsanların nasıl delirdiğini veya intihar ettiğini anladım
Aynı kişi olmaları lazım çünkü 4 5 üyeliği vardır. En son itiraf yazısı paylaşmıştıo kim ayol nasıl kaçırmışım:)
nisanyağmuru mu ne vardı.. evlilik tüyocusu
Teşekkürler. Evlenebilirmiyim ki. KorkuyorumKonu sahibi arkadaşım, kafana takmak da haklısın. Bir ailen cocuklarin olsun, aidiyet duygusunu hissedeyim istiyorsun. Seni asla haksız bulmuyorum çünkü senin yarın yaşında kadınların bile evliliği kafaya takip, hemen evlenmeye çalıştığı bir cografya da sen yine iyi dayanmissin. İyi dayanmissindan kasıt cevredeki buldumcuklar, evlenmedin mi sen hala diye cevabını bildiği sorular soranlar. Bir de kendi iç sesin. Geceleri çıkar o ses genelde, çünkü gündüz bir şekilde idare edebilirsin ama o geceler yok mu?
Biz evlendik de ne oldu diyenlere de bakma sen. Hepsine seçme hakkı verilse, hepsi ama hepsi evlenmeyi ve cocuk sahibi olmayı isterdi. Ama şimdiki eşiyle ama başka bir insanla mutlaka evlenmek isterlerdi. Senin evliliğin böyle olacaktı, kesin mutsuz olacaktın diye bir şey yok.
Sana en yakın zamanda hayırlı mutlu uzun ömürlü bir evlilik diliyorum. Allah yardımcın olsun.
Bak kendinizi ele verdiniz. Ölmekten sağlığınızı kaybetmekten korkuyorsunuz. İntihar falan hikaye. Hala umudunuz var aslında. Çıkmadık candan ümit kesilmez inşallah istedikleriniz kavuşursun.Online psikolog tanıdığınız var mı. Hastaneye gitmeye korkuyorum virüsten dolayı
hatırlıyorum ben uyelerı ama ısımlerı aklımda degıl
yenı uye oldugum zamanlardı fal topıgınde de takılan bırı vardı
kendi kendini bu uye öldü dıye ılan etmıstı hatta sozde kocası karım öldu buraya uyeydı dıye yazmıstıfake cıkmıstı eskı de bır uyeydı tanıyorduk hepımız uzulmustuk nıck unuttum ama hatırlayan cıkar belkı
burda o kadar cok erkek uye var kı aslında baska forumlarda da yazıyorlar denk gelıyorum
bazıları da kendılerını ifşa edıyor bır sure sonra
Ay onu hatırlıyorum ben.Nick unuttun ama ayaklarina, ellerine oje sürüp fotograflar atmiş biri vardi. Fotograflari da gordum ben bildigin erkek.
Onca zaman da kimse cikip bu erkek ayagi dememiş sonradan meydana cikti.O kisinin uyeligi de eskiydi baya. Aklima geldi ayaklari
Ya lütfen yapma bunu evlilik sitesi saçma orası değil ama sosyal medyaya giriş ...k...soruyor diye bir site var mesela orada aç konu ne bileyim ..sohbet muhabbet kafa dagit en azından yeni bir enerji gelsin dua et kendine gel lütfen hiç bir şey bitmedi ...yeni başlangıç olabilir bunu düşün .Online psikolog tanıdığınız var mı. Hastaneye gitmeye korkuyorum virüsten dolayı
Geç kalmışım hissi var.Ya lütfen yapma bunu evlilik sitesi saçma orası değil ama sosyal medyaya giriş ...k...soruyor diye bir site var mesela orada aç konu ne bileyim ..sohbet muhabbet kafa dagit en azından yeni bir enerji gelsin dua et kendine gel lütfen hiç bir şey bitmedi ...yeni başlangıç olabilir bunu düşün .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?