Evlenemedim ruhen çöktüm

valla terapi alcaksanız sizden yaşça büyük biri olsun. ben aldım daha beter çökertti sağolsun. 35 den sonra çocuk çok riskli diye gözümün içine baka baka 4-5 defa söyledi. kendi yeni evlenmiş ballandıra ballandıra onu anlattı. yani hem paramdan oldum hem daha beter oldum o dönem.

Evlilik sitelerinden uzak durun bence daha beter bi durumla karşılaşmayın müge anlıdaki feride ercan geldi aklıma allah korusun

10 yıldır evli olup 40 yaşından sonra doğum yapanı da görüyor duyuyoruz. Ağzı olan konusuyor boş boş. Takmamayı öğrenmemiz lazım sanırım bu insanları. Allah nasip ettiyse her şey her yaşta en güzel şekilde olur

Şikayet etseydiniz keşke bu ne saçmalık

Arkadaşlık sitelerinden uzak dur. Sanal alem riskli. Psikolog daha çok içimi kararttı. Çevrenize bu isteğinizi söyleyin yorumları gelmiş. Hepsi doğru. Ama koronadan dolayı hiçbirşey yapılamıyor. Sıkışmış vaziyetteyim. Duygu durumum berbat. Online psikoloğa bile güven yok. Böyle berbat bir durum

Kadınmıydı?

Merhaba bende 44 yasima girdim.4 yil oldu bosanali.yeniden evlilik dusunuyorum.ama cok cekingenim kimseyle iletisim kuramiyorum.netten baktim ama hic guvenilir degil.nasip diyorum..

Evet haklısınız. Kendini belli etmeyen de çok oluyor. Aynı eve girince, prens bildiğin hikayenin aksine kurbağaya dönüşüyor.
Ama bazen perşembenin gelişinin çarşambadan belli olduğu durumlar oluyor. Sevme, sevilme ve maalesef toplumsal evlenmeliyim baskısı gözleri kör ediyor. Bir de ah o evlenince düzelir, değişir inancı. Konu sahibi biraz bu ruh hali içerisinde gibi geldi bana, evlilik bir araç değil amaç olmuş gibi. İnsan hayatımın aşkı dediği insanla bile bu sıkıntıları yaşayabilirken canhıraş evlilik sitesinden birini bulma çabası doğru gelmiyor bana, hata yaptırır.

Hey allahım...ne manyaklar var ya...geçmiş olsun.

kendinize eziyet etmeyin
Hersey nasip
Kaderde varsa çıkarsa biri karşınıza evlenirsiniz
Yoksa da dert etmeyin

Evlilikte ne var hersey evlenmek mi demiyorum çünkü aile olmak sevmek sevilmek herkes ister

Yardım almaya ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız alın bence

Evlenememek sadece sizin sorununuz değil binlerce var. Artık bu işler zorlaştı kabul etmek lazım. Mutsuz evlilikler boşananlar da çok. Hayırlısını isteyin.

Merhaba bende 44 yasima girdim.4 yil oldu bosanali.yeniden evlilik dusunuyorum.ama cok cekingenim kimseyle iletisim kuramiyorum.netten baktim ama hic guvenilir degil.nasip diyorum..
Benim 14 oldu bekledıkce tadı kacıyor ama mecburum ben kız evladım var. 2 seneye unıversıteye gıdecek. Teklıfler oldu ama değerlendıremedım. Ikı sene sonra yesıl gozlu uzun boylu yakısıklı bır adam bulup evlenıcem. Şekilciyim de azıcık zaten 14 yıl beklemısım. Ama uzun soluklu ilişkiler yasadım hayat asksız gecmıyor .

öyle valla. dikkat etmek lazım kimden twrapi alınacağına
doğru söylüyorsunuz. takmamak lazım. her iş nasip.
Şikayet etseydiniz keşke bu ne saçmalık
kime nasıl edilir bir fikrim yok açıkcası. bir de nasıl ispatlayacaksın. hiç sevmem o işleri. ne diyeyim kimsenin garantisi yok bu hayatta der geçerim her zaman.
evet. aslında bu yaş konusunda bence en katı tepkiyi de hemcinsimizden alıyoruz. evli olup durumla dalga geçen, kendini üstün gören çok maalesef.
maalesef valla. sağolun.

Boyle yazanlari da gercekten anlamiyorum.
Karsimizdaki insan evlenmek istiyorum diyor.Aaa biz evlendikte nooldu.
Iyi olmadiysa bosanin ya.
Bize sadece derdini paylasmak ve iyi dilekler duser.
Halamin bir arkadasi da daha 10 gunluk evliyken,yaa evlenmeyin kizlar,biz evlendikte nooldu demisti arkadaslarina.
Evlilikten beklentileriniz neydi anlamadim ki.
Evlilik hayati,sorumluluklari,uzun geceleri,bir demlik cayi paylasmaktir.
Salt mutluluk degildir dogal olarak.
Bunu 4 yasindaki kiz cocuklari bile az cok bilir bence...

Ağzınıza sağlık ne de güzel yazmışsınız. Sığ düşünen evlenip kendi evliliğinde mutsuz olanlaron olumsız enrrjisinden de gına geldi artık biz bekarlara

Ağzınıza sağlık ne de güzel yazmışsınız. Sığ düşünen evlenip kendi evliliğinde mutsuz olanlaron olumsız enrrjisinden de gına geldi artık biz bekarlara
Evet ya.
Evliyim,zor gunum de oldu,ekonomik olarak dar bogazlardan da gectik.Fakat aksam olunca cayimizi icerken konustuk,yukumuzu paylastik,planlar yaptik ve bugunlere geldik.Simdi de cocuklarimizin egitimi icin kendi keyfimizden konforumuzdan ne fedakarliklar ediyoruz.
Herseyi cok evliligin,sorumlulugu,evet yorgunlugu,fakat ayni zamanda guzelligi,esinle,cocuklarinla paylasimin,kolay mi,elbette degil..
Ama soyle bakinca iyiki de evliyim,dunya tek basina goguslemek icin fazla agir...
Evlenmek isteyenlere tez zamanda hayirli evlilikler nasip olsun insallah.

Amin diyorym en içten bir şekilde. Sanıyor ki insanlar bekarın derdi tasası yok. Hayır her insan gibi bekar birinin de başına aşan bir sürü derdi sıkıntısı var. Bizler de istiyoruz ki derdimizi yol arkadaşımızla paylaşalım. Bu önemli bir şey insan hayatında. Akşam olup hrrkes evine çekildiğinde eminim herkesin istediğidir sevdigi saydığı birinin sıcağında olmak

Kesinlikle.Bakin,bu virus zamani annemize bile gidemedik,hekes evine kapandi.Ailemizle basbasayiz,biri hasta bile olsa digeri ayni ev icinde kaliyor,kalacak.
Yalnizlik Allaha mahsus,evliligin elden geldigi kadar iyisi neden kötü olsun:)

Kesinlikle.Bakin,bu virus zamani annemize bile gidemedik,hekes evine kapandi.Ailemizle basbasayiz,biri hasta bile olsa digeri ayni ev icinde kaliyor,kalacak.
Yalnizlik Allaha mahsus,evliligin elden geldigi kadar iyisi neden kötü olsun:)
Allah sizi hep mutlu etsin yuvanızda, biz bekarlara da gönlümüze göre bir yuva kurmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…