- Konu Sahibi mechulegiden
-
Evlilik sitelerinden uzak durun bence daha beter bi durumla karşılaşmayın müge anlıdaki feride ercan geldi aklıma allah korusunMerhaba. Ben 40 yaşında şimdiye kadar hiç evlenmemiş biriyim. Psikolojim bugünlerde o kadar bozukki. Uyku dahi uyuyamıyorum. sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim? kendimden korkuyorum. Birde evlilik siteleri var oralar sizce güvenli mi? Oradanda korkuyorum. Gerçekten ruhen çökmüş durumdayım.
10 yıldır evli olup 40 yaşından sonra doğum yapanı da görüyor duyuyoruz. Ağzı olan konusuyor boş boş. Takmamayı öğrenmemiz lazım sanırım bu insanları. Allah nasip ettiyse her şey her yaşta en güzel şekilde olurvalla terapi alcaksanız sizden yaşça büyük biri olsun. ben aldım daha beter çökertti sağolsun. 35 den sonra çocuk çok riskli diye gözümün içine baka baka 4-5 defa söyledi. kendi yeni evlenmiş ballandıra ballandıra onu anlattı. yani hem paramdan oldum hem daha beter oldum o dönem.
Şikayet etseydiniz keşke bu ne saçmalıkvalla terapi alcaksanız sizden yaşça büyük biri olsun. ben aldım daha beter çökertti sağolsun. 35 den sonra çocuk çok riskli diye gözümün içine baka baka 4-5 defa söyledi. kendi yeni evlenmiş ballandıra ballandıra onu anlattı. yani hem paramdan oldum hem daha beter oldum o dönem.
Kadınmıydı?valla terapi alcaksanız sizden yaşça büyük biri olsun. ben aldım daha beter çökertti sağolsun. 35 den sonra çocuk çok riskli diye gözümün içine baka baka 4-5 defa söyledi. kendi yeni evlenmiş ballandıra ballandıra onu anlattı. yani hem paramdan oldum hem daha beter oldum o dönem.
Evet haklısınız. Kendini belli etmeyen de çok oluyor. Aynı eve girince, prens bildiğin hikayenin aksine kurbağaya dönüşüyor.Mecbur olduğu için evlenen o kadar çok değil aslında. Çoğu insan sevip hayaller kurarak evleniyor, evliliğin de sorumluluk getirdiğini biliyor ancak bunun etkilerini aynı evin içine girmeden anlayamıyorsun. Sürekli dışarıda görüştüğün, gözünün içine bakan adam çoraplarını kapı arkasına atıp osuran bir ayıya dönüşüyor mesela. Sabahlara kadar konuşurken bir anda tv karşısında uyuklamalar başlıyor. Velev ki mali problemler olsun, bambaşka insanlar olup söylemeyeceğimiz şeyleri söyleyebiliyoruz. Üzerine çocuğun sorumluluğu biniyor. Senin çırpındığını gördüğü halde yayılıp instagramda fink atmayı daha gerekli gören bir insana saygı duyamıyorsun. Evliliklerin çoğu; ilgisini kaybeden,eşini önemsememeye başlayan ve bir işin ucundan tutamayan erkekler yüzünden bitiyor.
Ve evet evlilik; hayatım tamamlandı demek için yapılması gereken bir olay değil. Bunu da ancak insan evlendikten sonra anlayabiliyor.
Hey allahım...ne manyaklar var ya...geçmiş olsun.valla terapi alcaksanız sizden yaşça büyük biri olsun. ben aldım daha beter çökertti sağolsun. 35 den sonra çocuk çok riskli diye gözümün içine baka baka 4-5 defa söyledi. kendi yeni evlenmiş ballandıra ballandıra onu anlattı. yani hem paramdan oldum hem daha beter oldum o dönem.
Evlenememek sadece sizin sorununuz değil binlerce var. Artık bu işler zorlaştı kabul etmek lazım. Mutsuz evlilikler boşananlar da çok. Hayırlısını isteyin.Herşeyden korkuyorum. Gerçekten derin bir his. Yaşamaktan zevk almıyorum. Herşey bitmiş gibi. Akıl sağlığımı kaybetmedim daha kaybederim diye korktum. İntihar inançsız gitmek demek hala farkındayım. Ama akıl sağlığım giderse ve ben öyle birşey yaparsam.
Benim 14 olduMerhaba bende 44 yasima girdim.4 yil oldu bosanali.yeniden evlilik dusunuyorum.ama cok cekingenim kimseyle iletisim kuramiyorum.netten baktim ama hic guvenilir degil.nasip diyorum..
öyle valla. dikkat etmek lazım kimden twrapi alınacağınaHey allahım...ne manyaklar var ya...geçmiş olsun.
doğru söylüyorsunuz. takmamak lazım. her iş nasip.10 yıldır evli olup 40 yaşından sonra doğum yapanı da görüyor duyuyoruz. Ağzı olan konusuyor boş boş. Takmamayı öğrenmemiz lazım sanırım bu insanları. Allah nasip ettiyse her şey her yaşta en güzel şekilde olur
kime nasıl edilir bir fikrim yok açıkcası. bir de nasıl ispatlayacaksın. hiç sevmem o işleri. ne diyeyim kimsenin garantisi yok bu hayatta der geçerim her zaman.Şikayet etseydiniz keşke bu ne saçmalık
evet. aslında bu yaş konusunda bence en katı tepkiyi de hemcinsimizden alıyoruz. evli olup durumla dalga geçen, kendini üstün gören çok maalesef.Kadınmıydı?
maalesef valla. sağolun.Hey allahım...ne manyaklar var ya...geçmiş olsun.
Boyle yazanlari da gercekten anlamiyorum.Ayy üzüldüğün şeye bank biz evlendikte ne oldu başımız göğe mı erdi.simdiki aklım olsa evlenmezdim kesin.cok sorumluluk.tek kazancım çocuklarım. ki her şeyin hayirlisini isteyin.3 tane çocuğum var ve en küçük kızım sıkıntılı.. ama dünyaya değişmem.inani herkes evlenmek zorunda değil çalışıyorsanız yada çevreniz genişse takilmayin bile olacağı var ise sizi bulur
Ağzınıza sağlık ne de güzel yazmışsınız. Sığ düşünen evlenip kendi evliliğinde mutsuz olanlaron olumsız enrrjisinden de gına geldi artık biz bekarlaraBoyle yazanlari da gercekten anlamiyorum.
Karsimizdaki insan evlenmek istiyorum diyor.Aaa biz evlendikte nooldu.
Iyi olmadiysa bosanin ya.
Bize sadece derdini paylasmak ve iyi dilekler duser.
Halamin bir arkadasi da daha 10 gunluk evliyken,yaa evlenmeyin kizlar,biz evlendikte nooldu demisti arkadaslarina.
Evlilikten beklentileriniz neydi anlamadim ki.
Evlilik hayati,sorumluluklari,uzun geceleri,bir demlik cayi paylasmaktir.
Salt mutluluk degildir dogal olarak.
Bunu 4 yasindaki kiz cocuklari bile az cok bilir bence...
Evet ya.Ağzınıza sağlık ne de güzel yazmışsınız. Sığ düşünen evlenip kendi evliliğinde mutsuz olanlaron olumsız enrrjisinden de gına geldi artık biz bekarlara
Amin diyorym en içten bir şekilde. Sanıyor ki insanlar bekarın derdi tasası yok. Hayır her insan gibi bekar birinin de başına aşan bir sürü derdi sıkıntısı var. Bizler de istiyoruz ki derdimizi yol arkadaşımızla paylaşalım. Bu önemli bir şey insan hayatında. Akşam olup hrrkes evine çekildiğinde eminim herkesin istediğidir sevdigi saydığı birinin sıcağında olmakEvet ya.
Evliyim,zor gunum de oldu,ekonomik olarak dar bogazlardan da gectik.Fakat aksam olunca cayimizi icerken konustuk,yukumuzu paylastik,planlar yaptik ve bugunlere geldik.Simdi de cocuklarimizin egitimi icin kendi keyfimizden konforumuzdan ne fedakarliklar ediyoruz.
Herseyi cok evliligin,sorumlulugu,evet yorgunlugu,fakat ayni zamanda guzelligi,esinle,cocuklarinla paylasimin,kolay mi,elbette degil..
Ama soyle bakinca iyiki de evliyim,dunya tek basina goguslemek icin fazla agir...
Evlenmek isteyenlere tez zamanda hayirli evlilikler nasip olsun insallah.
Kesinlikle.Bakin,bu virus zamani annemize bile gidemedik,hekes evine kapandi.Ailemizle basbasayiz,biri hasta bile olsa digeri ayni ev icinde kaliyor,kalacak.Amin diyorym en içten bir şekilde. Sanıyor ki insanlar bekarın derdi tasası yok. Hayır her insan gibi bekar birinin de başına aşan bir sürü derdi sıkıntısı var. Bizler de istiyoruz ki derdimizi yol arkadaşımızla paylaşalım. Bu önemli bir şey insan hayatında. Akşam olup hrrkes evine çekildiğinde eminim herkesin istediğidir sevdigi saydığı birinin sıcağında olmak
Allah sizi hep mutlu etsin yuvanızda, biz bekarlara da gönlümüze göre bir yuva kurmayı nasip etsin inşallahKesinlikle.Bakin,bu virus zamani annemize bile gidemedik,hekes evine kapandi.Ailemizle basbasayiz,biri hasta bile olsa digeri ayni ev icinde kaliyor,kalacak.
Yalnizlik Allaha mahsus,evliligin elden geldigi kadar iyisi neden kötü olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?