- 1 Aralık 2020
- 90
- 103
- 43
- 44
- Konu Sahibi mechulegiden
-
inanın ki yıllardır dua ediyorum. Bir de aklıma acaba arkamdan kız kurusu diyorlar mıdır diye düşünmeden edemiyorum. Başka bir arkadaş cinsellik vs. den bahsetti çünkü. Ben galiba evlenmiş olmak için evlenicem ama ufukta hiçbirşey yok. şimdi anlıyormusunuz psikolojimiYani bu tarz konulara evlenipte ne yapacaksın yazanların hepsinin evli olması nasıl bir ironidir.
Madem evlilik o kadar matah br şey değildi. Siz niye evlendiniz arkadaşlar...
Konu sahibi bekarlıktan bildiriyorum. Aile olmak, sevmek sevilmek merak edilmek her insan için ihtiyaçtır. Bir de üstüne toplum baskısı gelince yalnızlık daha da çekilmez olur.Ha evlilik cidden zor bir kuruma benziyor. Şahsen ben korkuyorum ama çevremizde mutlu evliliklerde var. Bu kumar oynanır mı niye oynanmasın ama vakti gelmemişse elden bir şey gelmez. İnançlı biri ise gece dua et. Ben Allahtan ne istediysem hep herkes uyurken istemişimdir.
Ama zamanı gelene kadar kendini üzmek yerine hayatının tadını çıkar. Bekarlığının verdiği tüm güzel imkanları kullan.
Peki simdiye kadar neden olmadi sencebelli bir yaştan sonra çevrede bu yaştaki birine dönüp bakmıyor. ama az önce yazdım ben çok güvendiğim ve çevresi olduğuna inandığım bir ablama whatshapptan açık açık yazdım. uygun birini duyarsanız aklınızda olayım diye. başka çarem kalmadı.
galiba sevmek ve sevilmek istedim ama ikisinden biri olmadı. çok zor bir durum. Rabbim isteyen herkese gönlünün muradını versinPeki simdiye kadar neden olmadi sence
evlenmeden once hayal ettııgınız evlılıgın evlendıkten sonra aslında oyle olmadıgını goruyorsunuzYani bu tarz konulara evlenipte ne yapacaksın yazanların hepsinin evli olması nasıl bir ironidir.
Madem evlilik o kadar matah br şey değildi. Siz niye evlendiniz arkadaşlar...
Konu sahibi bekarlıktan bildiriyorum. Aile olmak, sevmek sevilmek merak edilmek her insan için ihtiyaçtır. Bir de üstüne toplum baskısı gelince yalnızlık daha da çekilmez olur.Ha evlilik cidden zor bir kuruma benziyor. Şahsen ben korkuyorum ama çevremizde mutlu evliliklerde var. Bu kumar oynanır mı niye oynanmasın ama vakti gelmemişse elden bir şey gelmez. İnançlı biri ise gece dua et. Ben Allahtan ne istediysem hep herkes uyurken istemişimdir.
Ama zamanı gelene kadar kendini üzmek yerine hayatının tadını çıkar. Bekarlığının verdiği tüm güzel imkanları kullan.
Ben evlilik sitesinden evlendim sizde sansını deneyin benceMerhaba. Ben 40 yaşında şimdiye kadar hiç evlenmemiş biriyim. Psikolojim bugünlerde o kadar bozukki. Uyku dahi uyuyamıyorum. sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim? kendimden korkuyorum. Birde evlilik siteleri var oralar sizce güvenli mi? Oradanda korkuyorum. Gerçekten ruhen çökmüş durumdayım.
aynı şekilde bende kafamda çok döndürdüm o soruları ama o kadar ürktümki. ya evliyse ya dolandırıcıysa ya katil ruhluysa vs. çok zoor durumdayımBen herkesin aksine güvenilir bulduğunuz bir siteden temkinli olarak tanisabileceginizi düşünüyorum.Düsünün eskiden eş,dost aracı oluyordu.Simdi de site oluyor.Kimse aracı olmazsa ,sitelerden de kacinilirsa ,gökten mı düşecek bu eş adayı?Market reyonları arasında mı karşınıza çıkacak ? Tekrar diyorum ama temkinli olun ,bekar oldugundan emin olmaya bakın vs.vs.
Iste b u :)Evlilik sitesi düşünüyorsunuz diye yazıyorum. Yanlış anlamayın sakın. Eşimin 44 yaşında hiç evlenmemiş evlenmek isteyen bir kuzeni var onla tanışın bi isterseniz
O yaşayanlar çoğu zaman boşanıp tekrar evlenme yoluna gidiyor nedense. Özetle matah bişey olmasada herkes şansını deniyor. Henüz hiç denemiş birine de deneme kardeş matah bişey değil demek çok çok yanlış...evlenmeden once hayal ettııgınız evlılıgın evlendıkten sonra aslında oyle olmadıgını goruyorsunuz
kımse evlendıkten 10 yıl sonrasını gorse en bastan evlenmezdı zaten
dertsız basa dert almısım dedıgınız coook durum olabılır
dogruya dogru kabul edelım kadınların ustunde daha fazla yuk oluyor evlenınce
hadı en mukemmeeeel eeeeen anlayıslı eneeen saglıklı eeeen akıllı eeen kulturlu en sabırlı en guzel ınsanı buldunuz evlendınız
bıtıyor mu sanıyorsunuz ?
cok ıyı tanıdıgınızı sandıgınız ınsanın yasadıgınız sorunlarda gosterdıgı tepkıyle bas etme yontemlerı
evlılıge adapte olma yolları
kocaman bır kaynana nur topu gıbı gorumce eltı sorunları
dıdısının dıdısının dedıkoduları o ask kokulu yuvaya yıldırım dusebılıyor cunku
cevre baskısından ve yalnızlıktan bıktıgı ıcın evlenen kısıler genelde hemen de cocuk yapar
hah şahken şahbaz olunur sanırlarkı cocuk duzeltır evlılıgı
halbukı daha tam oturmamıstır hersey
evlılıgın sorumlulugu derken cocuk sorumlulugu eklenır
ruhen coken vucut bedenen de cokmeye artık hazırdır gonul rahatlıgıyla evlıyım dıyebılırsınız ama gercekten evlımısınız orası mechul
o yuzden evlenmek matah bırsey degıl ! matah olması ıcın en dogru kısıyı bulmak cok sevmek ve buna hazır olmak gerekır bunun ıcınde once duzgun aıle ortamında buyumus duzgun erkek gerekır
var mı ? yok
bunun ıcın uzulmeye gerek var mı ?
yok
cok matah bırsey olsa bekar kalmazdı
yasayanlar bırseylerı bılıyorda konusuyor
Anlıyorum ama evlenmiş olmak için evlenilmez. Yeri geliyor iş arkadaşımıza tahammül edemiyoruz.sevmediğiniz bir insanla ömür geçer mi. Bunu da düşünün. İnş gönlünüze göre bir evlilik yaparsınızinanın ki yıllardır dua ediyorum. Bir de aklıma acaba arkamdan kız kurusu diyorlar mıdır diye düşünmeden edemiyorum. Başka bir arkadaş cinsellik vs. den bahsetti çünkü. Ben galiba evlenmiş olmak için evlenicem ama ufukta hiçbirşey yok. şimdi anlıyormusunuz psikolojimi
pandemı olmasa turlara katılın ortamlara gırın derdım suan bırakın evlılıgı eslerle vakıt daha cok gectıgı ıcın herkes bosanıyor ve maalesef saglık sebebıyle rahat hareket edemıyoruzgaliba sevmek ve sevilmek istedim ama ikisinden biri olmadı. çok zor bir durum. Rabbim isteyen herkese gönlünün muradını versin
gülümsettiniz:) peki birşeyler için geç kaldım mı? çocuk, aşk, cinsellik gibi.. tecrübeli kişiler cevap verebilirmipandemı olmasa turlara katılın ortamlara gırın derdım suan bırakın evlılıgı eslerle vakıt daha cok gectıgı ıcın herkes bosanıyor ve maalesef saglık sebebıyle rahat hareket edemıyoruz
ıs hayatı kurs okul gıbı ortamlardan tanıdıgınız kısılerle ıletısıme gecın yanı ılk adımı atmak ıcın karsıdan beklemeyın bır sarkı paylasımıyla baslayan konusmanın sarkılarda bulusmayla devam edıp sonra evlılıge gıttıgını bılıyorum :) herhangı bır hobınızden bıle ona ılgı duyan bırının yazmasıyla sohbet olusur ve devam edebılır
esasında yakın arkadaslara da onemlı gorevler dusuyor bekar arkadas bırakılır mı ya hemen o çöpler çatılmalıydı
Siz benim yazdiklarima cevap bile yazmışsınız ama ben Kimseden alıntı yapıp sataşmadım, siz uzerinize alınmışsınız.bırde bu var ıste
sataşmayı sevenler
evet evlenmek matah bırsey degıl
evet 40 yasta bırsey yok aynen de boyle
bunları soyleyende bendım nolmus?
nıye 1 gunde hemen depresyona gıreyım ?
sahsen evlenıpde bası goge eren kımseyı gormedım en guzel yıllarınız hıc gec degıl dememın nesı kotu ? konu sahıbı anlamadıgımı nerden cıkardınız ?
etrafda evlenecek dogru duzgun erkek mı var ? 40 yasında bekar bır suru arkadasım var bır coguna aynı seyı soyluyorum
bakın etrafınıza kım var duzgun karakterlı sut oglan olmayan bırı var mı ?
eee o zaman ?
aman evlenme sakın dıyen var mı kı ? ben burda gormedım oyle bır yorumO yaşayanlar çoğu zaman boşanıp tekrar evlenme yoluna gidiyor nedense. Özetle matah bişey olmasada herkes şansını deniyor. Henüz hiç denemiş birine de deneme kardeş matah bişey değil demek çok çok yanlış...
Bence geç kalmadınız. Insan 20 yaşında evlenebilir ve 20 sene birisini çektiği dert yaşadığı bir evliliği vardır. Buda olabilirdi hayatınız.gülümsettiniz:) peki birşeyler için geç kaldım mı? çocuk, aşk, cinsellik gibi.. tecrübeli kişiler cevap verebilirmi
assslaa gec degıl aslagülümsettiniz:) peki birşeyler için geç kaldım mı? çocuk, aşk, cinsellik gibi.. tecrübeli kişiler cevap verebilirmi
Aman biz evlendikte nolduMerhaba. Ben 40 yaşında şimdiye kadar hiç evlenmemiş biriyim. Psikolojim bugünlerde o kadar bozukki. Uyku dahi uyuyamıyorum. sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim? kendimden korkuyorum. Birde evlilik siteleri var oralar sizce güvenli mi? Oradanda korkuyorum. Gerçekten ruhen çökmüş durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?