Evlenemedim ruhen çöktüm

inanın ki yıllardır dua ediyorum. Bir de aklıma acaba arkamdan kız kurusu diyorlar mıdır diye düşünmeden edemiyorum. Başka bir arkadaş cinsellik vs. den bahsetti çünkü. Ben galiba evlenmiş olmak için evlenicem ama ufukta hiçbirşey yok. şimdi anlıyormusunuz psikolojimi

Peki simdiye kadar neden olmadi sence

Ben herkesin aksine güvenilir bulduğunuz bir siteden temkinli olarak tanisabileceginizi düşünüyorum.Düsünün eskiden eş,dost aracı oluyordu.Simdi de site oluyor.Kimse aracı olmazsa ,sitelerden de kacinilirsa ,gökten mı düşecek bu eş adayı?Market reyonları arasında mı karşınıza çıkacak ? Tekrar diyorum ama temkinli olun ,bekar oldugundan emin olmaya bakın vs.vs.

evlenmeden once hayal ettııgınız evlılıgın evlendıkten sonra aslında oyle olmadıgını goruyorsunuz
kımse evlendıkten 10 yıl sonrasını gorse en bastan evlenmezdı zaten
dertsız basa dert almısım dedıgınız coook durum olabılır
dogruya dogru kabul edelım kadınların ustunde daha fazla yuk oluyor evlenınce
hadı en mukemmeeeel eeeeen anlayıslı eneeen saglıklı eeeen akıllı eeen kulturlu en sabırlı en guzel ınsanı buldunuz evlendınız
bıtıyor mu sanıyorsunuz ?
cok ıyı tanıdıgınızı sandıgınız ınsanın yasadıgınız sorunlarda gosterdıgı tepkıyle bas etme yontemlerı
evlılıge adapte olma yolları
kocaman bır kaynana nur topu gıbı gorumce eltı sorunları
dıdısının dıdısının dedıkoduları o ask kokulu yuvaya yıldırım dusebılıyor cunku

cevre baskısından ve yalnızlıktan bıktıgı ıcın evlenen kısıler genelde hemen de cocuk yapar
hah şahken şahbaz olunur sanırlarkı cocuk duzeltır evlılıgı
halbukı daha tam oturmamıstır hersey
evlılıgın sorumlulugu derken cocuk sorumlulugu eklenır

ruhen coken vucut bedenen de cokmeye artık hazırdır gonul rahatlıgıyla evlıyım dıyebılırsınız ama gercekten evlımısınız orası mechul

o yuzden evlenmek matah bırsey degıl ! matah olması ıcın en dogru kısıyı bulmak cok sevmek ve buna hazır olmak gerekır bunun ıcınde once duzgun aıle ortamında buyumus duzgun erkek gerekır

var mı ? yok
bunun ıcın uzulmeye gerek var mı ?
yok
cok matah bırsey olsa bekar kalmazdı

yasayanlar bırseylerı bılıyorda konusuyor

Ben evlilik sitesinden evlendim sizde sansını deneyin bence

aynı şekilde bende kafamda çok döndürdüm o soruları ama o kadar ürktümki. ya evliyse ya dolandırıcıysa ya katil ruhluysa vs. çok zoor durumdayım

O yaşayanlar çoğu zaman boşanıp tekrar evlenme yoluna gidiyor nedense. Özetle matah bişey olmasada herkes şansını deniyor. Henüz hiç denemiş birine de deneme kardeş matah bişey değil demek çok çok yanlış...

Anlıyorum ama evlenmiş olmak için evlenilmez. Yeri geliyor iş arkadaşımıza tahammül edemiyoruz.sevmediğiniz bir insanla ömür geçer mi. Bunu da düşünün. İnş gönlünüze göre bir evlilik yaparsınız

galiba sevmek ve sevilmek istedim ama ikisinden biri olmadı. çok zor bir durum. Rabbim isteyen herkese gönlünün muradını versin
pandemı olmasa turlara katılın ortamlara gırın derdım suan bırakın evlılıgı eslerle vakıt daha cok gectıgı ıcın herkes bosanıyor ve maalesef saglık sebebıyle rahat hareket edemıyoruz

ıs hayatı kurs okul gıbı ortamlardan tanıdıgınız kısılerle ıletısıme gecın yanı ılk adımı atmak ıcın karsıdan beklemeyın bır sarkı paylasımıyla baslayan konusmanın sarkılarda bulusmayla devam edıp sonra evlılıge gıttıgını bılıyorum :) herhangı bır hobınızden bıle ona ılgı duyan bırının yazmasıyla sohbet olusur ve devam edebılır
esasında yakın arkadaslara da onemlı gorevler dusuyor bekar arkadas bırakılır mı ya hemen o çöpler çatılmalıydı

gülümsettiniz:) peki birşeyler için geç kaldım mı? çocuk, aşk, cinsellik gibi.. tecrübeli kişiler cevap verebilirmi

Siz benim yazdiklarima cevap bile yazmışsınız ama ben Kimseden alıntı yapıp sataşmadım, siz uzerinize alınmışsınız.
Benim fikrim o yönde.

Genelde bu tip sorulara verilen cevaplar standarttir. Ilki yasinda ne var daha kimler kimler cikar karsina kismet. Ikincisi de evliligi kötüleyen güruh, üçüncüsü de gez toz ye iç keyfine bakcılar.
Bu arkadasimiz bunu dert olarak edinmis, pek ala edinebilir. Üzülüyor, olmasını istiyor. Neden teselliyle veya karşıt bi savla onu rahatlatmaya çalışılıyor ki ben bunu anlamıyorum. Hele evliligi kotuleyenler o kadar komik geliyor ki bana. En büyük başarısı evlenmek olan insanlar var bu hayatta. Sonra evlilik soyle evlilik boyle.

Esine siddet uygulayan birinin kadina siddete karsi olmasina nasil inanabilirsiniz. Bu da aynen oyle geliyor bana. Evli olmayip bu hanfendinin yerinde olsaydi bircok evli arkadasimiz, ayni derdi edinirdi cok buyuk bir ihtimal. Dedigim gibi benim gözlemim ve düşüncem bu.

Insallah istediğiniz gönlünüze göre birisi çıkar karşınıza. Bence internet evlilik sitesi falan filan herşey eşit derece de tehlikeli. Yanı siz eğer herseyi göze alırsanız tehlike başlıyor.ama normal ölçülerde iki insanın görüşmesinde bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum.

aman evlenme sakın dıyen var mı kı ? ben burda gormedım oyle bır yorum

bu kadar uzulup depresyona gırecek kadar hayat uzun degıl en guzel yasları tam ne ıstedıgını bıldıgı en mukemmel zamanı bu yasları zaten e oku calıs hayatını oturt dıyene kadar da zaman gecıyor ancak ... evlılık ıcın 30-40 arası dogru zamanlar kendını en ıyı tanıdıgın kendıne en dusurt oldugun yaslar cunku

kısmetı karsısına cıkana kadar gezdıgı tozdugu yasadıgı gunlere bakmalı matah degıl derken abartıldıgı kadar guzel mukemmel bırsey degıl evlenınce hayatın super degısmıyor o yuzden sımdı bunu kafana takıp bosuna uzulme dıyoruz gecen zamanı kacırıyor hayatı kacırıyor yalnızım uzuntusuyle aslında bekarken yapabılecegı daha cok sey var

sakın evlenme dıyenı gormedım de dıyen de bosanmıstır buyuk ıhtımal

gülümsettiniz:) peki birşeyler için geç kaldım mı? çocuk, aşk, cinsellik gibi.. tecrübeli kişiler cevap verebilirmi
Bence geç kalmadınız. Insan 20 yaşında evlenebilir ve 20 sene birisini çektiği dert yaşadığı bir evliliği vardır. Buda olabilirdi hayatınız.
Belki tam zamanı:)

assslaa gec degıl asla
menepoza gırene kadar cocuk olayı devam :) bıyolojık saat hala calısıyor
sız aslında hayatda yorulmussunuz bence ondan kendınızı yaslı hıssedıyorsunuz
bence bundan sonra hayat yenı baslıyor sızın ıcın

Aman biz evlendikte noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…