- 22 Kasım 2020
- 470
- 1.190
- 28
- Konu Sahibi mechulegiden
-
Evli kadının derdi çoğul ama.
Kendi derdi,
Koca derdi,
Çocuk derdi,
Çocuk olmuyorsa onun derdi.
Uzarrrr gider.
Bir de bazıları cinsellik için evlenmeyi düşünüyor ama bakalım her evlinin cinsel hayatı süper mi?
Cevap: tabii ki hayır.
Biz ne yazık ki evlilik öncesi cinselliği yasak yetiştirilen bir milletiz.
Evlenince anlıyorsun yani kavun tatlı mıydı yoksa kelek mi?
Kelekse geçmiş olsun.
Bir de sonradan tadı kaçıp kelekleşenler var. O konuya da dikkat çekmek isterim.işte evlinin bekarın hepsinin derdi kendine büyük. Allah keleklerle karşılaştırmasın da ağzımızın tadıyla yaşayalım
O baştan kelektir de sahibi anlayamamıştırBir de sonradan tadı kaçıp kelekleşenler var. O konuya da dikkat çekmek isterim.
İşte evleneceğim deyince hep kalpli emojiler oluyor, evlenince de yeni gelin emojileri.O baştan kelektir de sahibi anlayamamıştır
Siz niye ürediniz merak ettim.Ne alaka?
Karşınıza hayatınızı geçireceğiniz insan çıkmamış evlenmemişsiniz.
Bundan sonra çıkmayacağı ne malum?
Çıkmasa kaç yazar?
Her canlı üremek zorunda mı?
Veya aile kurmak zorunda mı?
Hayatınız buna mı bağlı gerçekten?
Bu kdar bekledim inanıyorum ben en tatlısından bulacam. Tüm kelekleri eliyorumİşte evleneceğim deyince hep kalpli emojiler oluyor, evlenince de yeni gelin emojileri.Biraz evliliğe ayıktın mı, anladın mı kelek mi değil mi, hele bir de çocuktan sonra kelekleşirse kadınların emojileri hep
Size evlenmeden söylediler ama olacakları. Sizin ki bile bile lades oldu yani..Bu psikolojik baskıya dayanamayıp bende bırıne evet dedım tanımdan cok hızlı bır sekılde evlendık smdı boşanma asamasındayız yapmayın tek derdımız evlenmek gıbı bı dusuncemız olmasın ben bu dusuncenın sonuclarını cekıyorum hala ve asırı yıpranmıs durumdayım
En güzelinin bile artık olsa olsa bal kabağı tadında olacağını düşünüyorum ondan da olsa olsa kabak tatlısı olurBu kdar bekledim inanıyorum ben en tatlısından bulacam. Tüm kelekleri eliyorum
erkek anatomisi farklı cinsellik onlar için daha farklı anlam taşıyor ama kadın için de aynı aslında yani daha önce cinsel deneyim varsa farklı etki eder yoksa farklı. yine de 40 yaşında bir kadının bastırsın bastırmasın en azından hayatında bir ilişkisi olması daha iyidir.Bence o söylediğin şey müzmin bekar erkekler için daha çok geçerlidir. kadınlar bunu daha iyi bastırıyor. ama mesela bunu da sormak isterim bu açıdan bakıldığında ben kaç yaşına kadar böyle birşey yaşamazsam sorun yaşarım. 50 veya 55 mi? çünkü bu sefer evlenmiş olmak için evlenmeyi düşünücem
Valla şimdiki aklım olsa hiç evlenmezdim bekarlık sultanlıkmış kıymetini bilemedik kaynanasıydı görümcesiydi geçim derdiydi kavgası tantanası hiç bitmiyor böyle düşününöyle demeyin benim arkamdan kız kurusu diyor olabilirler. böyle duyguları kimse yaşamamalı
Bir de sonradan tadı kaçıp kelekleşenler var. O konuya da dikkat çekmek isterim.
sütü içmekle alakası yokBütün evliler bekarlara neden evlenmek istiyorsun diye dert yanıyor diye kınayanlara sesleniyorum; sütü içmeden sıcak olduğunu nereden bileceksin? Ağzın yanacak ki anca anlayacaksın illa. Hayatın cilvesi.. biz aslında size iyilik yapıyoruzşaka bir yana bu devirde evliliği yıpratan çok şey var örneğin; aileler, pandemi, çocuklu olmak, çocuğun olmaması, geçim derdi, şu an için asosyal hayat. Bunların hepsi olmasa da birkaçı eminim her evlilikte vardır. Keşke her şey ilk gün yola çıktığımızda umut ettiğimiz gibi güzel olsaydı ama olmadı. İnşallah hala evlenmekte kararlı olanlar için çok çok güzel olur. Uyardım olmadı bari iyisini dileyeyim ne yapayım?
Ah derdimin telaffuzu bulunmuşOfffff çok güldümgaranti yok atbi şahane diye alıyorsun malı eve getiriyorsun 3-4 yıkamadan sonra ağzı yüzü yamuluyor çoluk çocuk da olunca iade edemiyorsun geri veremiyorsun
Hayır kımse bısey demedı zorladılar sureklıSize evlenmeden söylediler ama olacakları. Sizin ki bile bile lades oldu yani..
Bunun sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum.Siz niye ürediniz merak ettim.
Çocuklarınızla ilgili bir sürü konu açmışsınız. Madem üremek önemli değil merak ettim niye çocuk yaptığınızı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?