evet ben de evlenmek için evlilik istemiyorum. mutlu olmayacaksam huzurum kaçacaksa hiç evlenmeyeyim daha iyi. bazı şeyler boş verilemiyor her zaman. bazen, insanın zoruna gidiyor işte.
öncelikle fikrin çok güzel...
ailen iyi mi???
29 daha çok gençsin
işini gücünü kurmussun
Allah bahtını da açık etsin vardır bir kısmetin illa
yalnız takıldığım konu o dedeyi niye paralamadın???
ben olsam inan paralardım birde inadına sana listeyi göstermiş bak daha çok var diye
Ailem iyi onlardan yana sıkıntım yok şükür. Dedeye gelince eve gelmiş birine, üstelik yaşlı, ne denir? misafir ve dedem yaşında. onu azarlamak, terslemek doğru olmaz. kafa sallayıp geçmekti en doğrusu ben de öyle yaptım.
Eve geldiğinde kovunuz lütfen onlari .
Elbette dedenin konuşması, davranışı hiç hoş değil ancak eve gelen misafir kovulmaz bizde. üstelik bahsettiğimiz kişi yaşlı. arada anlayış, devir farkı var. bunlar dedenin evlilik anlayışı ama benim anlayışım, hayata bakışım bu değil. uygun duruşla ona cevap verdiğimi düşünüyorum tabi anlarsa.
ayyy sende bendensin ben ne laflar yiyorum üç kuruşluk insanlar koca bulunca görmediği şeyleri görüp buldumcuk olan akıl fukarası basit insanlardan bile laf yiyorum
ay aynen bende öyle laflar yiyorum çok üzülüyorum geçende kuzenim 22 yaşında ciddi düşündüğü sevgilisi var diyorki ben genç anne olmak istiyorum ablamın(beni) yaşından sonra çocuk başım götürmez yaşımda 29. sanki 40
ay aynen bende öyle laflar yiyorum çok üzülüyorum geçende kuzenim 22 yaşında ciddi düşündüğü sevgilisi var diyorki ben genç anne olmak istiyorum ablamın(beni) yaşından sonra çocuk başım götürmez yaşımda 29. sanki 40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?