Evlenememek ve Bu Süreçte Yaşanan Saçmalıklar

evet ben de evlenmek için evlilik istemiyorum. mutlu olmayacaksam huzurum kaçacaksa hiç evlenmeyeyim daha iyi. bazı şeyler boş verilemiyor her zaman. bazen, insanın zoruna gidiyor işte.

öncelikle fikrin çok güzel...
ailen iyi mi???
29 daha çok gençsin
işini gücünü kurmussun
Allah bahtını da açık etsin vardır bir kısmetin illa
yalnız takıldığım konu o dedeyi niye paralamadın???
ben olsam inan paralardım birde inadına sana listeyi göstermiş bak daha çok var diye

neyin peşinde olduğu belli zaten.hiç kafanızı takmaya değmez bence.her yönden evliliğe hazır birisiniz.dolayısıyla daha çok talep edilirsiniz.kendisinin de ettiği gibi.yaşınızda gayet normal.evlilik yaşı erken değil artık eskisi gibi.gençsiniz, bi kadının en çekici olduğu yaştasınız.her durumun tadını çıkarmak gerek.sizinde taleplerinizin olması çok normal.yanlış mutsuz bi evliliktense evlenmemeniz daha doğru sonuçta.inşallah sizin için en hayırlısıyla karşılaşırsınız :)

Ailem iyi onlardan yana sıkıntım yok şükür. Dedeye gelince eve gelmiş birine, üstelik yaşlı, ne denir? misafir ve dedem yaşında. onu azarlamak, terslemek doğru olmaz. kafa sallayıp geçmekti en doğrusu ben de öyle yaptım.

herkes evlenmek zorunda değil ki
hem 29yaş öyle başını almış bi yaşta değil gençliğin baharında bi yaş bence saçmalık evlenmek için evlenme doğru insanı bekle derim sonra mytsuz olursun her kavgada keşkelere boğulursun ailenle konuşmayı dene kendine yazık etme

utandım sen böyle yazınca
ben teksas gbi bir evden geldiğim için tahammül sınırım sıfır üstelik de öfke kontrolüm yok..
sen en doğrusunu yapmışsın..

Baskalarinin ne dusundugu onemli degil. Senin hayatin senin secimlerin. Tercihli bir yalnizlik, olumsuz bir birliktelikten yegdir. Kotunun iyisi. Kaderde degismeyen noktalar var. Dogum ölüm ve evlilik bunlar. Ne zaman olacaksa olacak zaten. Herkes ister evi esi colu cocugu olsun ama bazi seyler de imtihan vesilesidir, oyle bakmak lazim

Eve geldiğinde kovunuz lütfen onlari .

Elbette dedenin konuşması, davranışı hiç hoş değil ancak eve gelen misafir kovulmaz bizde. üstelik bahsettiğimiz kişi yaşlı. arada anlayış, devir farkı var. bunlar dedenin evlilik anlayışı ama benim anlayışım, hayata bakışım bu değil. uygun duruşla ona cevap verdiğimi düşünüyorum tabi anlarsa.

Tamam ...........

inanın çok sinirlendim çok.
valla yaşlı mı diye bakmazdım hemen orda saygıda kusur ederdim ona.
böyle cahil insanların beyninde kız,kadın ne demek acaba? bizleri ne olarak görüyor bu odun kafalılar.
erkek evinin kriterleri var.bitmek bilmeyen istekleri var ama kız evi "ünversite mezunu mu?"diye sorduklarında sana ne yaşın geçmiş diyorlar.böyle düşünen erkelerin kadınların kafasını bir birine vurmak istiyorum.
insan sonuçta bunu boşveremiyor.dışarıda neler konuşuluyor hakkımızda bilemiyoruz.
onların düşüncülerine göre kız 12 yaşında evlenmeli evinin hanımı olmalı.bu kafalar ne zaman doğru düşünmeye başlayacak.ister evlenirim ister evlenmem.bunu kimse sorgulayamaz.kalkmış utanmadan yaşına başına yaraşmayan işler görüyor.kızların listesini hazırlamış.sanki eşyalar satılığa çıkarılmış ve buda hangisini beğenirsem söyleyeyim oğlana gelsin bu kızı alsın diye tek tek kızların evine geliyor.
sinir oldum resmen.

ayyy sende bendensin ben ne laflar yiyorum üç kuruşluk insanlar koca bulunca görmediği şeyleri görüp buldumcuk olan akıl fukarası basit insanlardan bile laf yiyorum

ay aynen bende öyle laflar yiyorum çok üzülüyorum geçende kuzenim 22 yaşında ciddi düşündüğü sevgilisi var diyorki ben genç anne olmak istiyorum ablamın(beni) yaşından sonra çocuk başım götürmez yaşımda 29. sanki 40

terbiyesiz o nasıl bi cümle yaa ama hata bizde demekki anladığı dilden konuşamıyoruz. bana arkadaşım dediğim naylon arkadaşlar bile yapıyo ha bide yalnızken amaaan aklım olsaydı evlenmezdim kafan rahat diyip yoplum içindede ay bu alone evde kaldı bi koca bulamadık diyolar bu nasıl bi riyakarlıktır ama salak olan benim ki o an demiyorum daha dün kocandan boşanmak isteyen sen değilmiydin diye... ama yok bu insanlık hep bizde kalıyo nedense birazda başkasına gitsin

Ben cevreden gelen laflara uzulmuyorum ama kendi kendime uzuluyorum.

Nisanli olan bir arkadasim var, bu yil evlenmek istiyordu ama bu is gelecek yila kaldi. Konusurken "bu yil olsaydi cok guzel olacakti, ben genc gelin olmak istiyorum" dedi. Benim sevgilim bile yok, genc gelin olma olasiligim hic yok....o konusurken bu aklima geldi, mideme yumruk inmis gibi oldum, cok kotu oldum.

Bence herkesin sacmalamasina kulaginizi tikayin bu sizin hayatiniz,kimle evleneceginize uzerinizde zerre emegi olmayan bunak adam mi karar verecek o cagdisi dusunceleriyle?yasiniz da oyle gec kaldim vb vb denilecek bir yas degil ki olsaydi da kimseyi ilgilendirmezdi.sirf evlenmis olmak icin evlenmek cok kotu iki kisinin yalnizligi daha aci verici bence

Yaşın 29 sonuçta canım öğretmensin sanırım yanlış anlamadıysam ..
Evlenmek için sakın kimseyle evlenme..
Sevmek sevilmek senin de hakkın ..
Dede de erkek başıyla işgüzarlığa soyunmuş
Takma sen çevreyi falan ...

tek kelimeyle rezillik sakin evlneyim diye evlnme evlilik buyuk risk vr kumar bana gore. cok iyi dusunmek lazim cevre baskisini da bosver agizlarinin payini ver senin hayatin bu elalem de kimmis it urur kervan yurur. kismetin varsa mutlaka olur hic metaket me bo bol dua yasinda gayet normal canim isinde varsa gerisi gelir. dede cok alemmis saka gibi ya...

eger okumus olsaydı öve öve bitiremezdi o genci... guya sen misin bizim oglanı begenmeyen diyip aklı sıra sana agzının payını vermis.
saygıda kusur etmediginiz iyi olmus. bilmem kimin kızı var cok bilmis diye de gezdigi her kapıda laf tasırdı...
insanların size soyledigi cumlelere odaklanmak yerine altındaki nedeni gormeye calısın, gülüp gecin... bosuna sinirleniyorsunuz.

hahahahha o yaştan sonra başı çocuk götürmez miymiş. Zavallı erken mi yaşlanıyor ne.. Ben 27 28 den önce çocuk yapmayı mantıklı bulmuyorum. Denemedik bile daha ya. Saçmalığa bak. Eşim de 30 olalım bi diyip durur. Kendi istediğini yapsın da seni niye karıştırıyor onu anlamadım.

bende 25 yaşındayım yeni nişanlandım daha en az 2 yıl var düğüne..bende hep genç anne olmak istiyorum derdim ama şuan 25 olmama ragmen hala kendimi yeterli hissetmiorum.hala çocukmusum gibi geliyor bencede ideal 30 u bulmalıı ne acelesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…