- 20 Ocak 2008
- 633
- 32
- 643
hahahahha o yaştan sonra başı çocuk götürmez miymiş. Zavallı erken mi yaşlanıyor ne.. Ben 27 28 den önce çocuk yapmayı mantıklı bulmuyorum. Denemedik bile daha ya. Saçmalığa bak. Eşim de 30 olalım bi diyip durur. Kendi istediğini yapsın da seni niye karıştırıyor onu anlamadım.
hahahahha o yaştan sonra başı çocuk götürmez miymiş. Zavallı erken mi yaşlanıyor ne.. Ben 27 28 den önce çocuk yapmayı mantıklı bulmuyorum. Denemedik bile daha ya. Saçmalığa bak. Eşim de 30 olalım bi diyip durur. Kendi istediğini yapsın da seni niye karıştırıyor onu anlamadım.
ben de ben de!
biraz daha eşinin kafasındayım. hatta abarttım olayı, cocuk yapacagım zaman evlenirim diyorum.
ama bu gidisle 35ten once cocugu zor gorurum herhalde.
annem 2. yi 36sında yaptı. Halam da 35inde evlenip 37de ve 39da 2 bebe yaptı :))) Daha mı mükemmel oldu ne. Annemin bana yaptığı annelikle kardeşime yaptığı arasında dağlar var kendi söylüyor. :)
ayyy ben bu yorumu kenarda kösede saklayayım. açar açar bakarım moral olurbenimki arada evlenelim diye sıkıstırdıgında da gosteririm o da okusun ogrensin
halayı cok sevdimselam...
bu arada annenin durumu biraz farklı olabilir, 2.kez anne olmanın verdigi bir tecrube de etkilidir
Halayı hepimiz çok severiz de sorarsan herkese 30 oldunuz mu tamamdır daha uzatmayın diyor haberin olsun.35'i kendi de çok buluyor. Senin kafadaydı o da bekarken :))
ben de 30 diyorum, ama 35e kadar da yolu var...
neyse nasip kısmet isleri bunlar. 1aya kalmadan forumun yeni gelin bölümüne bakıyormusum
çeyiz sayfası aç kendine bence artık
annem 2. yi 36sında yaptı. Halam da 35inde evlenip 37de ve 39da 2 bebe yaptı :))) Daha mı mükemmel oldu ne. Annemin bana yaptığı annelikle kardeşime yaptığı arasında dağlar var kendi söylüyor. :)
çöpçatanlıkta son noktaaa..
dede:listede adı olmayanlar bana müracat edebilir.
kriterlerimiz:ögretmen olması,yaşı geçmiş olması (!)
büyük bi titizlikle eş aranır, beğenilmeyen erkek adayları için hanımların ağzına bi güzel laf yapıştırılır.
hakkını kaybeden hanımlar için yeni kadro listeler açılacaktır.
Biz 4 kardeşiz, en küçükleri benim. annem, beni doğurduğunda 29 yaşındaymış.20 yaşında evlenmiş. ben de hep genç,24-25 gibi anne olmak isterdim, isterdim ama. şimdi bilmiyorum önce bir evlenelim de çocuk işine sonra bakarız.
ben de ben de!
biraz daha eşinin kafasındayım. hatta abarttım olayı, cocuk yapacagım zaman evlenirim diyorum.
ama bu gidisle 35ten once cocugu zor gorurum herhalde.
yaşım 29 kafein_
dede, bir de kadınlar zaten 40'a kadar çocuk bulabiliyor dedi. bak, çocuk meselesi açılınca aklıma bir de bu geldi.
80 yaşındaki dedenin ne dediği çok önemli değil.Onlar kendi zamnalrında kalmış.Fakat senin gibi okumuş,meslek sahibi olmuş hem de daha 29 yaşında olan gencecik aydın bir kızın,tanımadığın etmediğin yaşlı insanların elinde liste oluşturarak kendine kız arayan bir insanla ne gibi bir geleceğin olabilir.Senin yaşın kaç ki yaa,29 yaş çok mu yaşlı.Kendine gel.Çoluğunla çocuğunla dul mu kaldın.İşin gücün yok vasıfsızsın yaşın 40 ı geçti de artık kriter aramamı dencek durumdasın.Allah ainanıyorsan kader de inanacaksın.Allah yazmadıysa şu an olmaz.Millet evlenip kocasını kötülediğinde alın yazısı deniyor da,sen evlenmeyince mi alın yazısı olmuyor.
hıhkülahıma anlatsın...
hayır ona ne bi'kere, sanki kendi doguracak telaşına düşmüş şimdiden...
ahhh şöyle imrenecekleri egitimli kulturlu biri olur da insallah dediklerinden utanırlar... gerci o zaman bile dedikoduya musait boyleleri, ah vah nasıl buluverdi o cillop gibi cocuuuu diyip yine seni kotulemeye calısırlar.
en iyisi uzak durup, hic umursamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?