Evlenememek ve Bu Süreçte Yaşanan Saçmalıklar

ay herşeyde beni karıştıyor benim yaşımla ilgili konuşma bir daha dedim yaş kompleksim oldu sayesinde

ben de ben de!
biraz daha eşinin kafasındayım. hatta abarttım olayı, cocuk yapacagım zaman evlenirim diyorum.
ama bu gidisle 35ten once cocugu zor gorurum herhalde.

ben de ben de!
biraz daha eşinin kafasındayım. hatta abarttım olayı, cocuk yapacagım zaman evlenirim diyorum.

annem 2. yi 36sında yaptı. Halam da 35inde evlenip 37de ve 39da 2 bebe yaptı :))) Daha mı mükemmel oldu ne. Annemin bana yaptığı annelikle kardeşime yaptığı arasında dağlar var kendi söylüyor. :)

annem 2. yi 36sında yaptı. Halam da 35inde evlenip 37de ve 39da 2 bebe yaptı :))) Daha mı mükemmel oldu ne. Annemin bana yaptığı annelikle kardeşime yaptığı arasında dağlar var kendi söylüyor. :)

ayyy ben bu yorumu kenarda kösede saklayayım. açar açar bakarım moral olur benimki arada evlenelim diye sıkıstırdıgında da gosteririm o da okusun ogrensin
halayı cok sevdim selam...
bu arada annenin durumu biraz farklı olabilir, 2.kez anne olmanın verdigi bir tecrube de etkilidir

Halayı hepimiz çok severiz de sorarsan herkese 30 oldunuz mu tamamdır daha uzatmayın diyor haberin olsun. 35'i kendi de çok buluyor. Senin kafadaydı o da bekarken :))

Halayı hepimiz çok severiz de sorarsan herkese 30 oldunuz mu tamamdır daha uzatmayın diyor haberin olsun. 35'i kendi de çok buluyor. Senin kafadaydı o da bekarken :))

ben de 30 diyorum, ama 35e kadar da yolu var...
neyse nasip kısmet isleri bunlar. 1aya kalmadan forumun yeni gelin bölümüne bakıyormusum

çöpçatanlıkta son noktaaa..
dede:listede adı olmayanlar bana müracat edebilir.
kriterlerimiz:ögretmen olması,yaşı geçmiş olması (!)
büyük bi titizlikle eş aranır, beğenilmeyen erkek adayları için hanımların ağzına bi güzel laf yapıştırılır.
hakkını kaybeden hanımlar için yeni kadro listeler açılacaktır.

çeyiz sayfası aç kendine bence artık

o degil de hem ceyiz hem dede diyince... bu adam bohçacı gibi canlandı gozumde

konu sahibi bak gülüp geciyoruz, hergun onlarca patavatsızla karsılasıyoruz... kimsenin ne seni krımasına izin ver ne de hassasiyetlerini farkedip zayıf noktana oynamasına.

neyse konuyu dagıtmayayım, hazır dedeye baglamısken ben kacar

Biz 4 kardeşiz, en küçükleri benim. annem, beni doğurduğunda 29 yaşındaymış.20 yaşında evlenmiş. ben de hep genç,24-25 gibi anne olmak isterdim, isterdim ama. şimdi bilmiyorum önce bir evlenelim de çocuk işine sonra bakarız.

alemsiniz ya. seviyorum sizleri.

Benim annem de beni 23 yaşında doğurmuş ama kardeşim 13 sene sonra geldi işte. O hep der aklı olan 30dan önce keyfine bakar diye. Sanki 30dan sonra menapoza giriyomuşuz gibi davranıyolardı eskiden diyo. :)

ben de ben de!

dede, bir de kadınlar zaten 40'a kadar çocuk bulabiliyor dedi. bak, çocuk meselesi açılınca aklıma bir de bu geldi.

80 yaşındaki dedenin ne dediği çok önemli değil.Onlar kendi zamnalrında kalmış.Fakat senin gibi okumuş,meslek sahibi olmuş hem de daha 29 yaşında olan gencecik aydın bir kızın,tanımadığın etmediğin yaşlı insanların elinde liste oluşturarak kendine kız arayan bir insanla ne gibi bir geleceğin olabilir.Senin yaşın kaç ki yaa,29 yaş çok mu yaşlı.Kendine gel.Çoluğunla çocuğunla dul mu kaldın.İşin gücün yok vasıfsızsın yaşın 40 ı geçti de artık kriter aramamı dencek durumdasın.Allah ainanıyorsan kader de inanacaksın.Allah yazmadıysa şu an olmaz.Millet evlenip kocasını kötülediğinde alın yazısı deniyor da,sen evlenmeyince mi alın yazısı olmuyor.

yaşım 29 kafein_

canım yaşın gayet normal
ben 30 umda evlendim ve 5,5 aylık evlyim
kimsenin lafına bakma
bende üniversite mezunu idim çalışan bayandım aynısı banada yaptılar
yeter ki evlen ne etçen okulu işi deyip durdular
sen hiç takılma bol bol dua et RABBİME
şimdi eşimin kültürü ,kariyeri,örfü adeti hepsi benim istediğim gibi
çok şükür allahıma
onun içni sen önüne bak

dede, bir de kadınlar zaten 40'a kadar çocuk bulabiliyor dedi. bak, çocuk meselesi açılınca aklıma bir de bu geldi.

hıh külahıma anlatsın...

hayır ona ne bi'kere, sanki kendi doguracak telaşına düşmüş şimdiden...

ahhh şöyle imrenecekleri egitimli kulturlu biri olur da insallah dediklerinden utanırlar... gerci o zaman bile dedikoduya musait boyleleri, ah vah nasıl buluverdi o cillop gibi cocuuuu diyip yine seni kotulemeye calısırlar.

en iyisi uzak durup, hic umursamamak

dede tanımadığımız biri değil. çat kapı geldi, haberimiz yoktu, olmayacağını olamayacağını tabiki söyledim. Elbette Allaha sığınıyorum. vardır bir vakti zamanı yeter ki doğru kişi çıksın karşıma. Rabbimin hikmetinden sual olmaz.

Ağzına sağlık...

valla aynı şeyler benim de başımda konu sahibesi senle aynı yaştayım, lisans mezunuyum. istemeye gelenler oldu, nasip kısmet olmadı demek ki... bunun üzerine ben kimseyi beğenmeyen evde kalmış kız oldum komşular tarafından. bu sebepten bir iki komşumla konuşmuyorum hatta, çünkü saçmalamaya başlamışlardı artık bu konuda. evlenirim evlenmem onlara ne. kendi evimizde oturup kendi hayatımıza baktığımız halde laflarından kurtulamıyoruz bir de, traji-komik ve zaman zaman sinir bozucu oluyor seni çok iyi anlıyorum. olabildiğince lafları duymazlıktan gelmek lazım da işte bazen olmuyor tabi...

hem ben de üni bittikten kısa süre sonra evlenmek istemiştim ama kısmet olmadı. bence evlilik için en az bir 24-25 olmak lazım zaten. bu kısmet meselesi. evlilik ve doğum- ölüm olaylarının vakti ezelden belliymiş. o vakit gelmeyene kadar olmazmış, bilirsiniz. o yüzden rabbimizden en hayırlısını dilemekten başka yapılacak bir şey yok. çünkü evlilik de artık ateşten gömlek misali. neler duyuyoruz...

Yaşınız daha 29 geç kalmış sayılmassınız ki?
Çevre baskısı hiç bitmez zaten evlenirsiniz çoçuk ne zaman denir.
Kendi çevrenizden mesleğinizden biriyle siz görüşün birilerinin el ayak olması şart değil bence.
Dedeyle aramızda nesil farkı var tabiki zihniyet de. Takmayın böyle şeyleri kafanıza.
Kısmet herşey .Allah hayırlısı ile ne zaman nasip ederse o zaman olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…