- 20 Ekim 2009
- 4.488
- 5.144
- 723
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Sonunu hiç böyle beklememiştim.Zamanın birinde bir kasabada yaşayan dünyalar güzeli bir kız varmış . Bu kız öyle güzelmiş ki çok uzak şehirlerden ve ülkelerden çok zengin, çok yakışıklı , asil pek çok delikanlı onu görmeye gelirmiş Kendisiyle evlenmek isteyen nicelerini reddeden güzel kız kimseleri beğenmezmiş Bu arada aynı kasabada yaşayan ve bu kıza aşık olan genç bir delikanlı da bu kızı istemiş . Ama kız onu da reddetmiş . Aradan uzun yıllar geçmiş . Bizim delikanlı kasabadan ayrılmış . Kendine başka bir hayat kurmuş ve evlenmiş , çoluk çocuğa karışmış . Bir gün yolu bir zamanlar yaşadığı güzel , küçük kasabaya duşmuş . Orada tanıdık birine rastladığında aklına bir zamanlar orada yaşayan dünyalar güzeli kız gelmiş ve ona ne olduğunu sormuş . Yaşlı adam önünde gül bahçesi olan bir evi göstererek kızın evlendiğini söylemiş .Bizimki bir zamanlar herkesi reddetmiş olan kızın beyini pek merak etmiş Bir gün gizlenip eşini evden çıkarken görmüş . Kızın kocası şişman , kel ve çirkin mi çirkin bir adammış Üstelik zengin bile değilmiş .
Çok merak eden adam kocası gittikten sonra evin kapısını çalmış . Kız kapıyı açınca kendini tanıtmış ve neden böyle bir adamla evlenmiş olduğunu sormuş . Kız da ona arkasındaki gül bahçesinden en güzel gülü koparıp getirirse cevabı vereceğini, bu arada tek şartının bahçede ilerlerken geriye dönmemesi olduğunu söylemiş . Adam da bunun üzerine yüzlerce güzel gülün olduğu bahçede ilerlemeye başlamış . Birden çok güzel sarı bir gül görmüş . Tam ona doğru eğilirken biraz ilerde kocaman pembe bir gül gözüne çarpmış . Tam ona uzanırken daha ilerde muhteşem güzellikte kırmızı bir gül goncası görmüş . Derken bir de bakmış ki bahçenin sonuna gelmiş ve mecburen oradaki bir gülü koparıp kıza götürmüş . Bahçenin en güzel gülünü getirmesini beklerken kız bir de ne görsün yaprakları solmuş cılız bir gül . Bunun üzerine adama dönen kız şöyle demiş ; “Bak gördün mu? Her zaman daha iyisini bulmak isterken ömür geçer ve sen en kötüsüne razı olmak zorunda kalırsın . Bu yüzden gençlik gitmeden, zaman akıp gitmeden elimizdekilerin kıymetini öğrenmemiz gerekir.“
İçin işte tam evleneceğim kişi demeden evlenme28 yaşındayım, evlenmeyi çok istiyorum . Birçok kişiyle görüştüm ama bir türlü nasip olmadı . Beğenemiyorum zorluyorum kendimi olmuyor . Birinin maddi durumu iyiyse tipi iyiolmuyor , diğerinin tipi iyiyse maddi durumu iyi olmuyor . Bir başkasında ikisi de varsa duygusal bir şey hissedemiyorum . O kadar bekledim diyorum tamamen her anlamda içime sinen birisiyle devam etmek istiyorum ama tam anlamıyla hiçkimse içime sinmiyor . Ne kadar zormuş evlilik kararı vermek . Kendimi genel anlamda şanslı hissediyorum , bugüne kadar istediğim şeyler oldu yolunda gitti ama ilişki anlamında gerçekten bir türlü yolumu bulamadım . İnşallah Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur . Bir kere nişan attım ve ondan sonra çok kişiyle görüştüm ama görüştüğüm herkeste o kişinin duruşunu konuşmasını aradım . Aslında ona Özlem duyduğumu düşünmüyorum sadece konuşma tarzı olarak meslek olarak yakınlık olarak öyle birini istiyorum olmayınca da kabul etmiyorum , bir yandan evlenememenin korkusu çok yer etti bende. Çocuk sahibi olmak istiyorum . Evet her durumun zorluğu var evlilik de çokzordur ama bekarlık da onun kadar zor . Benim durumumda olan var mı öyle dertleşmek istedim
28 yaşındayım, evlenmeyi çok istiyorum . Birçok kişiyle görüştüm ama bir türlü nasip olmadı . Beğenemiyorum zorluyorum kendimi olmuyor . Birinin maddi durumu iyiyse tipi iyiolmuyor , diğerinin tipi iyiyse maddi durumu iyi olmuyor . Bir başkasında ikisi de varsa duygusal bir şey hissedemiyorum . O kadar bekledim diyorum tamamen her anlamda içime sinen birisiyle devam etmek istiyorum ama tam anlamıyla hiçkimse içime sinmiyor . Ne kadar zormuş evlilik kararı vermek . Kendimi genel anlamda şanslı hissediyorum , bugüne kadar istediğim şeyler oldu yolunda gitti ama ilişki anlamında gerçekten bir türlü yolumu bulamadım . İnşallah Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur . Bir kere nişan attım ve ondan sonra çok kişiyle görüştüm ama görüştüğüm herkeste o kişinin duruşunu konuşmasını aradım . Aslında ona Özlem duyduğumu düşünmüyorum sadece konuşma tarzı olarak meslek olarak yakınlık olarak öyle birini istiyorum olmayınca da kabul etmiyorum , bir yandan evlenememenin korkusu çok yer etti bende. Çocuk sahibi olmak istiyorum . Evet her durumun zorluğu var evlilik de çokzordur ama bekarlık da onun kadar zor . Benim durumumda olan var mı öyle dertleşmek istedim
Özel değilse hangi tipteydi ki asla yapamam dedinizEş aramakla bulunmuyor, bunlar biraz nasip işi
Birde bu kriter meselesi biraz sıkıntılı, yakışıklı, paralı, eğlenceli, kalbini yerinden hoplatacak hepsi bir arada birine sen ne verebileceksin mesela ? Öyle bir insan türü yok maalesef. Hırsız arsız olmasın, insan olsun, eli ekmek tutsun tamamdır aslında. Hayatta her şey düşündüğümüz gibi olmuyor, asla bana uymayacak bir adamla on senedir harika bir evliliğim var. Eksiklerimiz illa vardır ama sonuçta mutluyuz. Asla yapamam dediğim bir tiptir eşim ama öyle değilmiş. O yüzden biraz oluruna bırakın
Özel değilse hangi tipteydi ki asla yapamam dediniz
Ben bu burçtaki kızlarla bile doğru dürüst anlaşamam arkadaşlık kuramamBenim için hava burçları, özelllikle Kova burcu erkekleri
Pardon bunu söyleyen sen misin? Kız erkek erkek diye ortalarda dolanan kim ? Hayaller ve hayatlar gibi olmuş olmadığın biri gibi yansıtma kendini yalana gerek yok okey...Bende 27 yasindayim ciddi bir iliskim bile olmadi ama oyle evlilik merakim yok cunku kendimi boyle rahat hissediyorum. Bu kadar gorusecek kisiyi nereden buluyorsun hem de evlilik niyetiyle cunku hemen evlenmek istemeyebilirler. Eskiyi de unutamamissin gibi geldi ona benzer birini ariyorsun belkide bu yuzden icine sinmiyor.
Özel değilse hangi tipteydi ki asla yapamam dediniz
AaaaaaaaaaaUzuuuun bir gece hayatı geçmişi olan, içkiyle arası iyi,
Vay anammmmmmbüyük ölçüde ataerkil,
Olamaz
Yorumsuzasabi ,
boşanmış ve iki çocuklu:)))
Allah daim eylesinUzuuuun bir gece hayatı geçmişi olan, içkiyle arası iyi,büyük ölçüde ataerkil, Laz , asabi , boşanmış ve iki çocuklu:)))
Neye asla desem başıma gelmiştir, eşimde onlardan biri ama çok şükür iyi ki olmuş
Dışarıdan görünen bu asla olmaz adam benim hayatımı kökünden değiştirdi, ne yaram varsa sardı sağolsun. İkimizde değiştik tabi zamanla, olduğumuz gibi kalmadık , evliliğin güzel bir şey olduğuna ikna etti beni bunu yaparken asla incitmedi, sınırlarımı aşmadı, kurallarımı esnetmedi. Birbirimize sesimiz hiç yükselmedi
Ablamda evlenmeyi istiyordu master doktora filan derken üniversitede hocalık tezi kitap olması vs vs28 yaşındayım, evlenmeyi çok istiyorum . Birçok kişiyle görüştüm ama bir türlü nasip olmadı . Beğenemiyorum zorluyorum kendimi olmuyor . Birinin maddi durumu iyiyse tipi iyiolmuyor , diğerinin tipi iyiyse maddi durumu iyi olmuyor . Bir başkasında ikisi de varsa duygusal bir şey hissedemiyorum . O kadar bekledim diyorum tamamen her anlamda içime sinen birisiyle devam etmek istiyorum ama tam anlamıyla hiçkimse içime sinmiyor . Ne kadar zormuş evlilik kararı vermek . Kendimi genel anlamda şanslı hissediyorum , bugüne kadar istediğim şeyler oldu yolunda gitti ama ilişki anlamında gerçekten bir türlü yolumu bulamadım . İnşallah Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur . Bir kere nişan attım ve ondan sonra çok kişiyle görüştüm ama görüştüğüm herkeste o kişinin duruşunu konuşmasını aradım . Aslında ona Özlem duyduğumu düşünmüyorum sadece konuşma tarzı olarak meslek olarak yakınlık olarak öyle birini istiyorum olmayınca da kabul etmiyorum , bir yandan evlenememenin korkusu çok yer etti bende. Çocuk sahibi olmak istiyorum . Evet her durumun zorluğu var evlilik de çokzordur ama bekarlık da onun kadar zor . Benim durumumda olan var mı öyle dertleşmek istedim
Öncelikle bir insanı dış görünüş olarak beğenirsin.Sonra zamanla karakterini seversin.28 yaşındayım, evlenmeyi çok istiyorum . Birçok kişiyle görüştüm ama bir türlü nasip olmadı . Beğenemiyorum zorluyorum kendimi olmuyor . Birinin maddi durumu iyiyse tipi iyiolmuyor , diğerinin tipi iyiyse maddi durumu iyi olmuyor . Bir başkasında ikisi de varsa duygusal bir şey hissedemiyorum . O kadar bekledim diyorum tamamen her anlamda içime sinen birisiyle devam etmek istiyorum ama tam anlamıyla hiçkimse içime sinmiyor . Ne kadar zormuş evlilik kararı vermek . Kendimi genel anlamda şanslı hissediyorum , bugüne kadar istediğim şeyler oldu yolunda gitti ama ilişki anlamında gerçekten bir türlü yolumu bulamadım . İnşallah Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur . Bir kere nişan attım ve ondan sonra çok kişiyle görüştüm ama görüştüğüm herkeste o kişinin duruşunu konuşmasını aradım . Aslında ona Özlem duyduğumu düşünmüyorum sadece konuşma tarzı olarak meslek olarak yakınlık olarak öyle birini istiyorum olmayınca da kabul etmiyorum , bir yandan evlenememenin korkusu çok yer etti bende. Çocuk sahibi olmak istiyorum . Evet her durumun zorluğu var evlilik de çokzordur ama bekarlık da onun kadar zor . Benim durumumda olan var mı öyle dertleşmek istedim
Konudan tamamen bağımsız olarak dışarıdan bir göz olarak yorum yapıyorum ama bu sayılanlarin o kadını bulamayacağına sizi inandiran nedir? Konu sahibi eğer bu özelliklere sahipse yani belirli bir mal varlığı varsa ve ilişkilerinde sadık ve dürüstse neden o adam da onu bulmasın ? Bunlara sahipse zaten aradığı ilişki de böyle değil midir yani olması gerekenHem tipi düzgün yakışıklı olsun,
Hem geliri iyi olsun, mal varlığı da olsun,
Hem iyi bir adam olsun, sadık olsun sevsin saysın düzgün bir kişilik olsun
Ve hem de ben de seveyim aşık olayım diyorsunuz. Amenna da..
Bu adam sizi neden alsın? Böyle bir adamın sizinle evleneceğine sizi inandıran nedir?
Bence gerçekçi şeyler hayal edin ve üstünüzü değil denginizi hedefleyin.
hissettiriyorsundur o zaman
işte bende diyorum ki kendi seviyesinde biri olursa olur ki kendi seviyesinde biri de onunla sürekli maddi konu konuşan birini istemez biri benim karşıma geçip benim arsam var araba alıcam dese ben direk eksi yazarım
Nişanı atalı 4 sene oluyor ve hayatımda biri olmadığı müddetçe ister istemez aklıma gelecek biliyorum , çünkü biriyle konuşurken düşünmüyorum aklıma gelmiyor umursamıyorumİnşallah karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar diye başlıyacağım cümleme ama beklentilerde insanı yorar biraz akışa bırakmak lazım neden ? Diye sorgulamak yerine nişanlınızı henüz içinizden tam anlamıyla atamamıssınız ne kadar süre oldu ayrılalı bilmiyorum ama önce bu kısmı halletmeniz lazım ki size ait olan size gelebilsin. Biraz kendinize zaman tanıyın yeni bir ilişkiye girmeyin kendinizi dinleyin akışa bırakın inşallah hayırlısıyla o zaman olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?