Eserini inceliyodur. Zaten pinti birine benziyo,bosa giden var mi diye bakiyodur
Yalniz kardes adam itici ama sen de pek hos muhabbet degilsin gibi. Ne bilim degisiksiniz bence ikiniz de :)
boşa giden var mı diye inceliyordur kısmına koptummmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eserini inceliyodur. Zaten pinti birine benziyo,bosa giden var mi diye bakiyodur
Yalniz kardes adam itici ama sen de pek hos muhabbet degilsin gibi. Ne bilim degisiksiniz bence ikiniz de :)
ohoo şimdiden bu kdr gevşekse evlenince olur bu adam laçka ondan sonra evliliğim çok monoton kocam yanımda s.çıyor diye konu açarsın
ohoo şimdiden bu kdr gevşekse evlenince olur bu adam laçka ondan sonra evliliğim çok monoton kocam yanımda s.çıyor diye konu açarsın
evet müsade etsem muhabbet oraya gidecek:) birikim sorması bana da garip geldi ama dört dörtlük olmaz kimse diye devam ettimF freeware sırf yaşın 32 ye geliyor diye içine sinmeyen birini içine zorla sindirmeye çalışma. bu adamı düşününce felaket ben geliyorum diyor resmen. bir kere yeni tanıştığı bir kadınla nasıl konuşacağını bile bilmiyor. yok sulu yemem lazım kabız oluyorum yok bilmem neyin çekirdeği yedikten sonra çıkıyor bilmem ne, bunlar ne kadar itici konular. ayrıca o ikide bir duş muhabbeti de kesinlikle cinsellikle ilgili bir yoklama. girizgah yapıyor seni ölçüyor. yani desen ki çok sık duş alır mısın, evet alırım, tabii evlendiğimizde şeydensonra da duş alıcaz diye gidebilir muhabbet:))))
ve çok maddiyatçı. bir erkek utanır ya yeni tanıştığı kadına senin birikimin var mı demeye. ben bu adamı adam gibi göremedim. karar senin elbette. ama fiyasko bu herif.
ben de ilgileniyor kendini sevdiriri belki diye düşünmüştüm çünkü sizinki gibi olan çok var. ama seviyesizliği bitirdi beni.adam sizi gerçekten para olarak görüyor ilk olarak bunun içi vazgeçeceksiniz
eşim beni ilk gördüğünde beğendi ben ilgilenmedim hiç adam sonra allem etti kallem etti kendini bana sevdirdi aşık etti konuşmalarıyla yaptıklarıyla sizin eş adayınız resmen sizi iğrendiriyor kendisinden.
bazı yorumlar beni benden alıyor![]()
evet müsade etsem muhabbet oraya gidecek:) birikim sorması bana da garip geldi ama dört dörtlük olmaz kimse diye devam ettim
ben de ilgileniyor kendini sevdiriri belki diye düşünmüştüm çünkü sizinki gibi olan çok var. ama seviyesizliği bitirdi beni.
yapar mı yapar
Bence Zaman kaybetmeye de kendini zorlamaya da gerek yok. Bitir.evet ya ben de duş konusunda senin gibi düşünüyorum. bi tek bana mı garip geldi bu davranışlar diye konu açtım.
çok ısrarcı ve ilgili diye bırakmadım 1.5 aydır. bu duş almam gerekti ve dışkı olayı arka arkaya olunca iyice gıcık oldum.
Adam b.kunda boncuk ariyor galibaDonup seyretmis herhal yoksa cekirdegi baska nasil gorecek
![]()
Kesinlikle katiliyorumBu adamı annenle tanıştır, annen bi daha sana evlilik imasında bile bulunmaz![]()